Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για refills μελανιών εκτυπωτή

diachiristis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να αλλάξω τα μελάνια μου στον εκτυπωτή και λέω να τα ξαναγεμίσω από κάποιο κατάστημα έτσι ώστε ώστε να μην αγοράσω αυθεντικά. Ξέρετε αν έχουν την ίδια ποιότητα στην εκτύπωση? Και κάτι άλλο: ένα από τα μελάνια μου έχει ελάχιστη ποσότητα μέσα, δηλαδή αν εκτυπώσω άλλη μια - δυο φορές πάει. Πειράζει αν το βγάλω προτού τελειώσει? Έχω έναν EPSON

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα, εχοντας εναν epson 1290, δοκιμασα σε καποια στιγμη αναγκης να χρησιμοποιησω μελανι απλως συμβατο και οχι της εταιρειας, καθως και το κολπακι με το γεμισμα με κατι αντιστοιχο.

Η αποδοση δεν ηταν η ιδια, ουτε καν πλησιαζε την ομορφια και τη ζωηροτητα των χρωματων που απεδιδε το γνησιο μελανι. Ακομη και της pelikan που δοκιμασα, παλι δεν ηταν το ιδιο.

Βεβαια εκανε τη δουλεια του, για κατι απλο , εναν κειμενο η καποιες απλες συνθεσεις με εικονα, αλλα σε πιο απαιτητικα γραφικα δεν απεδιδε το ιδιο.

Οποτε, αν εχει απαιτησεις στην αποδοση, θα σου ελεγα να προτιμησεις αυτα που ειναι για τον εκτυπωτη σου.

Αν το βγαλεις λιγο πριν τελειωσει, δεν θα παθει κατι, αλλα αν εχεις αυτοματο μετρητη μελανιου, που σου δειχνει σε τι ποσοστο καταναλωνεται, μπορει και να τα παιξει, και να μην εχεις τη σωστη ενδειξη.

Eγω παντως που τα ξαναγεμιζω ευχαριστημενος ειμαι απο την αποδοση στα χρωματα.Εχω εκτυπωτη ΗΡ995c.

se lexmark δεν μπορώ να πω ότι το γέμισμα το σπιτικό από πλευράς ποιότητας ήταν κάτι το ιδιαίτερο... μάλλον χειρότερο ... αλλά για draft κείμενα ήταν μια χαρά. σε κατάστημα που δοκίμασα να το γεμίσω μπορώ να πω ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα και προσέγγιζαν ικανοποιητικά ένα καινούργιο (χωρίς όμως να το φτάνουν)

τώρα για την οικονομία δεν το συζητάμε :-)

Όταν γέμισα τα μελάνια μου το έγχρωμο είχε εμφανής απώλειες στη ποιότητα. Το μαύρο κανένα πρόβλημα.. Δεν έχω πρόβλημα εγώ γιατί τυπώνω μόνο σημειώσεις και δε χρειάζομαι ποιοτικές εικόνες. Τώρα αν εσύ θες ποιοτικές εκτυπώσεις καλύτερα να αγοράσεις τα γνήσια μελάνια… Ο εκτυπωτής μου είναι ο HP5740, πληροφοριακά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...