Προς το περιεχόμενο

gia photoshop..

alfas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ πάντως να μετατρέπω σε άχρωμες τις εικόνες μου μέσω του channel mixer σε adjustment layer πάντα,έτσι μπορείς να ορίσεις την φωτεινότητα της άχρωμης εικόνας(red channel),την λεπτομέρια(green channel) όπως επίσης και να ανακτήσεις την παλιά σου εικόνα μετά την μετατροπή αφού ειναι σε adjustment layer.

Στον channel mixer και με τσεκαρισμένο το monochrome button οι τιμές που βάζω ειναι: red:50% green 40% blue 10%

check it out.

Δημοσ.
Εγώ προτιμώ πάντως να μετατρέπω σε άχρωμες τις εικόνες μου μέσω του channel mixer σε adjustment layer πάντα' date='έτσι μπορείς να ορίσεις την φωτεινότητα της άχρωμης εικόνας(red channel),την λεπτομέρια(green channel) όπως επίσης και να ανακτήσεις την παλιά σου εικόνα μετά την μετατροπή αφού ειναι σε adjustment layer.

Στον channel mixer και με τσεκαρισμένο το monochrome button οι τιμές που βάζω ειναι: red:50% green 40% blue 10%

check it out.[/quote']

Το καλό με το Photoshop είναι οτι μπορείς να κάνεις την δουλειά με πολλούς τρόπους, είτε εύκολους και γρήγορους είτε δύσκολους. Όπως βολεύει τον καθένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...