babis-x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Λοιπόν, κατέβασα το trial από εδώ: http://www.zonelabs.com/store/content/company/products/trial_zaFamily/trial_zaFamily.jsp?dc=12bms&ctry=US&lang=en&lid=db_trial και έκανε κανονικά update με το παλιό serial.... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Mavronasel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 ρε παιδιά τι να πω;μερικές φορές δεν σας καταλαβαίνω.έχω διαβάσει ένα σωρό θεματα για antivirus firewall antispyware κτλ.Γιατί δεν βάζετε όλοι το kaspersky internet security 6.0 που είναι και το καλύτερο όπως λέγεται σε διάφορα forum,τα έχει όλα μέσα(antivirus,antispy,firewall και ένα σωρό άλλα),είναι και πανάλαφρο και θα γλυτώσετε και τα υπολοιπα προγράμματα...Όλα σε ένα ...νοικοκυρεμένα :PP
Ggiannis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 kserei kaneis an tha exw provlhma apenergopoiwntas email protection apo to zone alarm???????to kanw ayto giati an einai on kai ta inbox kai ta outbox den mporw na dextw email sto outlook express.. parakalw apanthste epeigon
Paulus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Το 714 μου είχε εγκατασταθεί μια χαρά. Αλλά γιατί δεν κατεβάζεις το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ update;Το 6.5.722.0 δηλαδή;!
Silent Arrow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Γιατί δεν βάζετε όλοι το kaspersky internet security 6.0 που είναι και το καλύτερο όπως λέγεται σε διάφορα forum,τα έχει όλα μέσα(antivirus,antispy,firewall και ένα σωρό άλλα),είναι και πανάλαφρο και θα γλυτώσετε και τα υπολοιπα προγράμματα Ποσο παναλαφρο ειναι? Αν το βαλω π.χ. σε μηχανημα PIII στα 450MHz θα εχω ικαμοποιητικο χρονο στο bootarisma? Στο λεω γιατι με NOD32 & Zonealarm 5.5 το συγκεκριμενο μηχανημα ειναι πολυ ικανοποιητικο. Σε αντιθεση βεβαια με επιλογες τυπου Norton ή Otenet Security Kit........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.