Προς το περιεχόμενο

zone alarm 6.5.714.000

babis-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε κανείς να κατεβάσει το παραπάνω update?

Εχω προσπαθήσει 3 φορές, κατεβαίνει κανονικά, αλλά δεν εγκαθίσταται με τίποτα....

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Δημοσ.

Εγώ έκανα εγκατάσταση κανονικά χωρίς πρόβλημα. Στην αρχή της εγκατάστασης έχει 2 επιλογές upgrade και clean install. Τί από τα 2 έκανες;

Δημοσ.

paidia sas kanei kanonika update to antivirus..

enas filos me rwtage. . . dhladh.. egw exw meinei se pio palia ekdosh.. giati se kapoia fash ekana update... kai i kainouria.. mou evgaxze probs.. opote me restore.. gyrisa sthn plai..

so den ex dokimasei oute auth..

an kserete.. plz. .peite..

Δημοσ.

μετα απο μηνες,θα δοκιμασω zone alarm!

το βελτιωσαν καθολου η οχι?για να δουμε.

παντος οι προηγουμενες εκδοσεις,μαζι με το κασπερσκυ,μου εσερναν το συστημα.

Δημοσ.
μετα απο μηνες' date='θα δοκιμασω zone alarm!

παντος οι προηγουμενες εκδοσεις,μαζι με το κασπερσκυ,μου εσερναν το συστημα.[/quote']

το kaspersky σου το σέρνει..αν και δεν είναι του παρόντος thread βάλε nod32 κόβει ότι δεν κόβουν όλοι οι άλλοι μαζί

Δημοσ.
μετα απο μηνες' date='θα δοκιμασω zone alarm!

παντος οι προηγουμενες εκδοσεις,μαζι με το κασπερσκυ,μου εσερναν το συστημα.[/quote']

το kaspersky σου το σέρνει..αν και δεν είναι του παρόντος thread βάλε nod32 κόβει ότι δεν κόβουν όλοι οι άλλοι μαζί και είναι και πανάλαφρο...

Δημοσ.

φιλε το εχω δοκιμασει το NOD32,το οποιο και βρηκα παναλαφρο και φαινετε να κανει αθορυβη δουλεια.

αυτο το αθορυβο ομως ειναι που δεν μ'αρεσει.

δεν το βρησκω λογικο,να γυρναω επι 25 μερες καθε μερα στα κρακ και στα warez,και να μην μου εχει βρει εναν ιο.

Δημοσ.
φιλε το εχω δοκιμασει το NOD32' date='το οποιο και βρηκα παναλαφρο και φαινετε να κανει αθορυβη δουλεια.

αυτο το αθορυβο ομως ειναι που δεν μ'αρεσει.

δεν το βρησκω λογικο,να γυρναω επι 25 μερες καθε μερα στα κρακ και στα warez,και να μην μου εχει βρει εναν ιο.[/quote']

εκεί ακριβώς είναι που χρειάζεται το ΖΑ! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...