babis-x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δοκίμασε κανείς να κατεβάσει το παραπάνω update? Εχω προσπαθήσει 3 φορές, κατεβαίνει κανονικά, αλλά δεν εγκαθίσταται με τίποτα.... Κάθε βοήθεια δεκτή.
kastel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Εγώ έκανα εγκατάσταση κανονικά χωρίς πρόβλημα. Στην αρχή της εγκατάστασης έχει 2 επιλογές upgrade και clean install. Τί από τα 2 έκανες;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Και εμενα μια χαρα μου εκανε το update...κλεινεις το zonealarm,τρεχεις το exe και επιλεγεις upgrade και αυτο ηταν.
ziggystardust Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 paidia sas kanei kanonika update to antivirus.. enas filos me rwtage. . . dhladh.. egw exw meinei se pio palia ekdosh.. giati se kapoia fash ekana update... kai i kainouria.. mou evgaxze probs.. opote me restore.. gyrisa sthn plai.. so den ex dokimasei oute auth.. an kserete.. plz. .peite..
Bougas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 μετα απο μηνες,θα δοκιμασω zone alarm! το βελτιωσαν καθολου η οχι?για να δουμε. παντος οι προηγουμενες εκδοσεις,μαζι με το κασπερσκυ,μου εσερναν το συστημα.
laantonios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 μετα απο μηνες' date='θα δοκιμασω zone alarm!το βελτιωσαν καθολου η οχι?για να δουμε. παντος οι προηγουμενες εκδοσεις,μαζι με το κασπερσκυ,μου εσερναν το συστημα.[/quote'] το kaspersky σου το σέρνει..αν και δεν είναι του παρόντος thread βάλε nod32 κόβει ότι δεν κόβουν όλοι οι άλλοι μαζί
laantonios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 μετα απο μηνες' date='θα δοκιμασω zone alarm!το βελτιωσαν καθολου η οχι?για να δουμε. παντος οι προηγουμενες εκδοσεις,μαζι με το κασπερσκυ,μου εσερναν το συστημα.[/quote'] το kaspersky σου το σέρνει..αν και δεν είναι του παρόντος thread βάλε nod32 κόβει ότι δεν κόβουν όλοι οι άλλοι μαζί και είναι και πανάλαφρο...
Bougas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 φιλε το εχω δοκιμασει το NOD32,το οποιο και βρηκα παναλαφρο και φαινετε να κανει αθορυβη δουλεια. αυτο το αθορυβο ομως ειναι που δεν μ'αρεσει. δεν το βρησκω λογικο,να γυρναω επι 25 μερες καθε μερα στα κρακ και στα warez,και να μην μου εχει βρει εναν ιο.
Markknopfler Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Emena to zone alarm mou ekane epanekkinhsh otan ekane scan apo mono tou..Tou ekana ena uninstall kai th thesh tou phre to outpost pou einai kai poly kalytero nomizw...
laantonios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 φιλε το εχω δοκιμασει το NOD32' date='το οποιο και βρηκα παναλαφρο και φαινετε να κανει αθορυβη δουλεια.αυτο το αθορυβο ομως ειναι που δεν μ'αρεσει. δεν το βρησκω λογικο,να γυρναω επι 25 μερες καθε μερα στα κρακ και στα warez,και να μην μου εχει βρει εναν ιο.[/quote'] εκεί ακριβώς είναι που χρειάζεται το ΖΑ!
babis-x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μόλις το ξανακατέβασα και στην εγκετάσταση μου πετάει το παρακάτω μύνημα
Markknopfler Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Ki emena mou to leei ayto re babi,Mallon einai kapoio provlhma tou zone alarm.Vale to outpost na hsyxaseis...
Panosst Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 και εμενα το ιδιο πρόβλημα. και μαλιστα τωρα δεν καταλαβαινει απο uninstall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.