Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ανοιγμα σελιδας

jkate997

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Εχω ενα παραξενο προβλημα(τουλαχιστον παραξενο φαινεται σε εμενα).

Δεν μπορω να ανοιξω μια συγκεκριμενη σελιδα,ενω εχω τσεκαρει πως αυτη δεν εχει ληξει και λειτουργει κανονικα.Εκανα ο,τι μπορουσα να φανταστω προκειμενου να ληθει το προβλημα αλλα αποτελεσμα....μηδεν:(

Και cookies καθαρισα,και τα temp,το ιστορικο του explorer.Με full updated antivirus και adware,καθως και firewall(zone alarm sec.suite και adware pro) εκανα ελεγχο,δεν βρηκα τιποτα απολυτως.Δοκιμασα επισης να απενεργοποιησω το firewall αλλα και παλι τιποτα.Το πιο παραξενο ειναι πως ειχα προγραμματισει αυτον τον καιρο και εκανα format αλλα και παλι τα ιδια!!!

Πιστεψα πως ειναι θεμα provider(hol εχω),αλλα να μην ανοιγει μια μονο σελιδα?Δεν θα ειχα γενικοτερο προβλημα???Οποιος μπορει ας βοηθησει pls:???:

Nα'στε καλα

Δημοσ.

Η σελίδα αυτή τι μήνυμα βγάζει όταν πας να τη ανοίξεις ;

Πώς ξέρεις σίγουρα ότι λειτουργεί (μπορεί πχ να έχει "πέσει").

Δοκίμασες να την ανοίξεις με άλλον browser ;

8) 8) 8)

Δημοσ.

"Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας / Δεν είναι δυνατή η εύρεση του διακομιστή ή υπάρχει σφάλμα DNS."

Δοκιμασα και με firefox,τιποτα.Η σελιδα γνωριζω οτι δεν εχει πεσει διοτι μπορω να μπω απο αλλο υπολογιστη(οχι δικο μου):???:

Δημοσ.

Φυσικα και επιτρεπω:)

http://www.ourdiabolikalclub.gr

Επισης(δεν ξερω αν δειχνει κατι αυτο),πολλες φορες εμφανιζεται η κλασσικη σελιδα των windows με το παραπανω μυνημα,αλλα μερικες φορες ανοιγει και σελιδα του msnsearch και η σελιδα εμφανιζεται ετσι:

http://sea.search.msn.com/dnserror.aspx?FORM=DNSAS&q=www.ourdiabolikalclub.gr

Kαθε φορα που ψαχνω παντως,η μικρη μπαρα που υπαρχει κατω δεξια και γεμιζει μεχρι που ανοιγει η σελιδα,σε εμενα δεν εμφανιζεται καν.

Συγγνωμη για τις περιγραφες 6χρονου που κανω:) :)

Δημοσ.

Πιθανοτατα να εχουν καποιο προβλημα οι DNS Servers του ISP σου... Ποιον παροχο εχεις? Απο τον αλλο υπολογιστη που μπαινεις, χρησιμοποιεις την ιδια ή αλλη συνδεση?

Δημοσ.

Βασικά και μένα με explorer ανοίγει μια χαρά η σελίδα. Ρώτησα για ποιά πρόκειται γιατί σκέφτηκα μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα τύπου peerguardian και έχει ενεργοποιημένη τη ρύθμιση να μπλοκάρει το port 80 σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως δε νομίζω ότι εμπίπτει η παραπάνω σελίδα, μιας και αυτό μπλοκάρει σελίδες κυβερνήσεων, εταιριών πνευματικών δικαιωμάτων κλπ.

Δημοσ.

Αφου παιδια, λεει χρησιμοποιησε αλλο broswer (τον Firefox) τι παραπανω θα κανει ο Opera? Χρησιμοποιει καποια αλλη πατεντα να συνδεθει στο Internet απο οτι ο Firefox ή ο Internet Explorer?

Eιναι προφανες οτι ειναι καποιο πιο γενικο προβλημα και οχι κατι μεμονωμενο στον browser...

Ολες οι αλλες σελιδες σου ανοιγουν κανονικα? Μονο εκει εχεις προβλημα? Δοκιμαζεις να μπεις με καποιον αλλο παροχο Internet να δεις μηπως οντως φταει κατι με την HOL?

Δημοσ.

Αν και δεν δοκιμασα τον opera,εχοντας δοκιμασει explorer και firefox νομιζω πως ειναι περιττο να δοκιμασω αλλο browser.Μονο στη συγκεκριμενη σελιδα εχω προβλημα.Εχω το Fritzboxfon modem/router.

Eπειδη δεν γνωριζω,πιθανον να πω και βλακεια αλλα,υπαρχει το ενδεχομενο η ip μου να ειναι μπλοκαρισμενη απο τη συγκεκριμενη σελιδα?Μπορει να συμβει κατι τετοιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...