buggy - x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 hi guys. thelo tin voeithia sas sto na vro ta pio athoriva fans kai gia to kouti kai gia to tsip. Gia to tsip to fan m einai tis intel alla den xero an kani thorivo dioti einai poli diskolo na katalavo. help dioti kani san traxter kai den to antexo allo. ta xromatista kai ta lampakia den me endiaferoun. thanks a lot.xxxxxxxxxxxxx
giankyr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Ότι πιό αθόρυβο που κυκλοφορεί είναι οι SilenX που ονομαστικά η εταιρία λέει ότι βγάζουν μόνο 14db. Στην πράξη το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να δώ τα λαμπάκια για να καταλαβω αν είναι ανοιχτό το PC
HamerZ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Για το chip δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει αρκετό θόρυβο (τουλάχιστον από ότι έχω δει μέχρι τώρα σχετικά με τόσο μικρούς ανεμιστήρες) οπότε πας για Zalman παθητική ψύξη. Για τον επεξεργαστή πάλι πας για 120άρι της SilenX στα 40cfm/11db ή στα 60cfm/14db. Το κόστος των 30 ευρώ περρίπου ίσως να φανεί υψηλό αλλά είναι μονόδρομος. Θα γλυτώσεις να αγοράσεις διάφορους ανεμιστήρες πρωτού καταλήψεις σε αυτούς. Για τον επεξεργαστή μπορείς να πάρεις το Ninja μοντέλο της Scythe. http://www.ok-technologies.com/products/Scythe-cpu.html Το αγόρασα πρόσφατα και σε θερμοκρασία δωματίου στους 27 βαθμούς έχει 33-35. Έχω πανω και τον ανεμιστήρα του στα 16db (δυστηχός δεν πρόλαβα να παραγγείλω νέους από το παραπάνω site, ο οποίος όμως τον χειμώνα θα είναι περιττός - οπότε λιγότερα db), 3 SilenX 2x14db και 1 στα 11db, Zalman για το chipset και γραφικών6600Pro με παθητική ψύξη, τροφοδοτικό της OCZ με 120άρι ανεμιστήρα και τέλος 2 scsi δίσκους (15&10k) οι οποίοι προκαλούν πλέον την όποια "φασαρία" έχει μείνει.
Hlapatsas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Φίλε,στην Ελλάδα ξέρεις που μπορώ να βρώ SilenX ανεμιστήρια που προτείνεις?(giankyr)
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Ότι πιό αθόρυβο που κυκλοφορεί είναι οι SilenX[/url'] που ονομαστικά η εταιρία λέει ότι βγάζουν μόνο 14db. Στην πράξη το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να δώ τα λαμπάκια για να καταλαβω αν είναι ανοιχτό το PC Οτιδήποτε κάτω από τα 18db είναι αθόρυβο μια και αυτός είναι ο θόρυβος περιβάλλοντος περίπου...
HamerZ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Τους αγοράσαμε παρέα με τον giankyr από kustompcs.co.uk. Το κόστος ήταν μικρό. Αν έχεις κάρτα electron μην μασάς. Κάνε την αγορά από εκεί. Επίσης πρόσφατα είδα και στο hacshop.gr να έχει κάποιους από αυτούς.
giankyr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Φίλε,στην Ελλάδα ξέρεις που μπορώ να βρώ SilenX ανεμιστήρια που προτείνεις?(giankyr) Τους αγοράσαμε παρέα με τον giankyr από kustompcs.co.uk.Το κόστος ήταν μικρό. Αν έχεις κάρτα electron μην μασάς. Κάνε την αγορά από εκεί. Επίσης πρόσφατα είδα και στο hacshop.gr να έχει κάποιους από αυτούς. To αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.