CHRIS_MALL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Γεια σας παιδιά, δίνει ένα ξαδελφάκι μου εξετάσεις στο σχολείο πληροφορική τρίτης γυμνασίου και θα ήθελα να μου πείτε πληροφορίες για site, γενικά να με κατατοπίστε λίγο μήπως και μπορέσω να το βοήθησω άυριο που θα πάω σπίτι του. Γνωρίζετε αν υπάρχει πουθένα στο internet το βιβλίο ή σημειώσεις να τις κατεβάσω; Αν είναι κάποιος καθηγητής και θέλει να προτείνει κάτι ας postάρει ή ας στείλει pm. Σας ευχαριστώ πολύ.
loupis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Γεια σας παιδιά' date=' δίνει ένα ξαδελφάκι μου εξετάσεις στο σχολείο πληροφορική τρίτης γυμνασίου και θα ήθελα να μου πείτε πληροφορίες για site, γενικά να με κατατοπίστε λίγο μήπως και μπορέσω να το βοήθησω άυριο που θα πάω σπίτι του. Γνωρίζετε αν υπάρχει πουθένα στο internet το βιβλίο ή σημειώσεις να τις κατεβάσω;Αν είναι κάποιος καθηγητής και θέλει να προτείνει κάτι ας postάρει ή ας στείλει pm. Σας ευχαριστώ πολύ.[/quote'] http://www.pi-schools.gr/lessons/computers/gymnasio/biblia_gym.html
CHRIS_MALL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το insomnia ότι είναι πολύτιμο εργαλείο που σου λύνει τα χέρια! Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε άλλο ας postάρει. (Ερώτηση: Στο site βλέπω 2 βιβλία. Υπάρχουν δηλαδή 2 διαφορετικά βιβλία που το κάθε σχολείο επιλέγει ποιο θέλει; )
ChPaNaG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 μαλλον αυτό που ψάχνεις είναι εδώ http://www.pi-schools.gr/lessons/computers/gymnasio/index.html
CHRIS_MALL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Στο site βλέπω 2 βιβλία. Υπάρχουν δηλαδή 2 διαφορετικά βιβλία που το κάθε σχολείο επιλέγει ποιο θέλει; Δεν υπάρχει κανονικά το βιβλίο ως e-book? Γιατί στο site βλέπω μόνο διαφάνειες. Ευχαριστώ πολύ
laantonios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 το site που προτείνουν πάνω είναι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Οπότε κατέβασε τα συμπιεσμένα αρχεία, συγκέντρωσε τα σε φακελάκι και άν θελεις τα μετατρέπεις ο ίδιος pdf..
CHRIS_MALL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Εννοώ αν υπάρχει πουθενά το σχολικό βιβλίο σελίδα σελίδα στο internet για να το κατεβάσω. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.