Προς το περιεχόμενο

Πληροφορική Τρίτης Γυμνασίου; On-line Βιβλίο;

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, δίνει ένα ξαδελφάκι μου εξετάσεις στο σχολείο πληροφορική τρίτης γυμνασίου και θα ήθελα να μου πείτε πληροφορίες για site, γενικά να με κατατοπίστε λίγο μήπως και μπορέσω να το βοήθησω άυριο που θα πάω σπίτι του. Γνωρίζετε αν υπάρχει πουθένα στο internet το βιβλίο ή σημειώσεις να τις κατεβάσω;

Αν είναι κάποιος καθηγητής και θέλει να προτείνει κάτι ας postάρει ή ας στείλει pm.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά' date=' δίνει ένα ξαδελφάκι μου εξετάσεις στο σχολείο πληροφορική τρίτης γυμνασίου και θα ήθελα να μου πείτε πληροφορίες για site, γενικά να με κατατοπίστε λίγο μήπως και μπορέσω να το βοήθησω άυριο που θα πάω σπίτι του. Γνωρίζετε αν υπάρχει πουθένα στο internet το βιβλίο ή σημειώσεις να τις κατεβάσω;

Αν είναι κάποιος καθηγητής και θέλει να προτείνει κάτι ας postάρει ή ας στείλει pm.

Σας ευχαριστώ πολύ.[/quote']

http://www.pi-schools.gr/lessons/computers/gymnasio/biblia_gym.html

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το insomnia ότι είναι πολύτιμο εργαλείο που σου λύνει τα χέρια! Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε άλλο ας postάρει.

(Ερώτηση: Στο site βλέπω 2 βιβλία. Υπάρχουν δηλαδή 2 διαφορετικά βιβλία που το κάθε σχολείο επιλέγει ποιο θέλει; )

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Στο site βλέπω 2 βιβλία. Υπάρχουν δηλαδή 2 διαφορετικά βιβλία που το κάθε σχολείο επιλέγει ποιο θέλει;

Δεν υπάρχει κανονικά το βιβλίο ως e-book? Γιατί στο site βλέπω μόνο διαφάνειες.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

το site που προτείνουν πάνω είναι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Οπότε κατέβασε τα συμπιεσμένα αρχεία, συγκέντρωσε τα σε φακελάκι και άν θελεις τα μετατρέπεις ο ίδιος pdf..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...