Προς το περιεχόμενο

Neo home theatre

laskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να παρω ενα καινουργιο και επιτελους να αλλαξω το παλιο pro logic μου.

CD CHANGER - ΗΧΕΙΑ και VCR εχω

Για dvd player μεχρι 70-80Ε λεω το phillips DVP642 καθοτι !!REGION-FREE!! και Divx compatible (ειναι και τα δυο, σωστα η κανω λαθος;) που ομως δεν εχω βρει απο που να το αγορασω. Στη ελληνικη σελιδα της η phillips δεν το εχει. Απο που μπορω να το αγορασω;(οχι απο εξωτερικο) Το εχει κανενας΄αν ναι απο που το πηρε και πως του φαινεται;

Για ηχο λεω Yamaha RX - V359 το εχω βρει λιγο πανω απο 200Ε

Τι λετε; Συμβουλες, εναλακτικες προτασεις;

Ακομα και ολοκληρωμενα συστηματα dvd-powered speakers 5,1 κατι σαν το LG LH-T250S καθοτι οικονομικη στενωτις τελευταια που ομως πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ειναι REGION FREE 100%

Thanx

• Super Moderators
Δημοσ.

Εν συντομία: οι Yamaha ενισχυτές είναι πολύ τίμιοι στα λεφτά τους, η απόδοσή τους είναι εξαιρετική. Έχω παλαιότερο μοντέλο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αν ξανάπαιρνα, Yamaha θα ξανάπαιρνα.

Δεν θα σου πρότεινα ολοκληρωμένο σύστημα DVD-Amp-5.1 ηχεία, πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια θα σου έχει κοστίσει παραπάνω από τα μεμονωμένα κομμάτια. Αν υπάρχει οικονομική στενώτις, δοκίμασε απλό set 5.1 ηχείων (δεν ξέρω να σου προτείνω δυστυχώς) παρά όλο το πακέτο μαζί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα να γράψω πολλά... αλλά η διακοπή ρεύματος με νίκησε, και τώρα βαριέμαι να τα ξαναγράψω όλα. Το ζουμί όμως είναι το εξής:

Εγώ ότι πήρα το πήρα σε προσφορά από διαφορετικά μαγαζιά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Δεν έφτιαξα high-end σύστημα αλλά για τα λεφτά που έδωσα πιστεύω κολοσυμφέρει...

ενισχυτής: Sony STR-DE 875, 200 € σε προσφορά

dvd: United κάτι..., 75€ (παίζει και div-x exei kai dts που κάποια philips δεν έχουν)

ηχεία: Magnat Motion 990 set, 300€ αν θυμάμαι καλά (5 ηχεία τα μπροστά 170w, μεσαίο 75w, πίσω 50w)

subwoofer: Magnat monitor 300, 200€

σύνολο κάτω από 800€ (μπορεί να έκανα λάθος και σε κάποιες τιμές και να είναι πιο φτηνα) και έχεις αξιοπρεπέστατο συστηματάκι...

Δημοσ.

Ap'oti diavasa sto internet, i dvdiera ginetai poly efkola region free apo to menu, kai me anavathmisi tou firmware mporei na deis ypotitlous alla oxi ellinikous. Tipota apo afta den exo dokimasei sto diko mou to opoio einai to DVX-4069.

Sorry gia tin kathysterisi tis apantisis alla variomouna na pao na koitakso :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...