moglis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Χρειάζομαι τη γνώμη για να ξέρω αν θα πρέπει να βάλω windows media center 2005.
dpolal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Λίγο ποιό συγκεκριμένος δεν μπορείς να γίνεις;;;; Πού θα τα βάλεις, ποιές ανάγκες έχεις κλπ...
Sanctu82 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Πολυ ευχαριστημένος τα έχω σε 3 pc χωρίς κανένα πρόβλημα Είναι μαζί με SP2 και μου δουλεύουν τέλεια
madsc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Τα MCE 2k5 έχουν πολλές αυτοματοποιήσεις [κ όχι μόνο] που θα σε βοηθήσουν αν στήνεις HTPC κατά κύριο λόγο σε συνδυασμό με κάποιο τηλεκοντρόλ. Τεχνικά οι διαφορές πάνε αρκετά βαθεία σε σχέση με τα Win XP Home πόσο μάλλον Corp, για χρήση htpc. Σε μέσο χρήστη για οικιακή/καθημερινή χρήση ή πόσο μάλλον για δικτυακή χρήσησε τί θα μπορούσες να τα χρειαστείς; /sc
joef_gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 εμενα δεν μου αρεσε πολυ. μπερδευοταν σε ολα τα media files για να τα ανοιγει με το δικο του προγραμα! αυτο δεν μου αρεσε και τα εβαλα με to media player και μετα τα μισα δεν ανοιγαν και τα αλλα ανοιγαν μονο με το αλλο προγραμα. παντως δεν εχει και πολες διαφορες απο το sp2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.