Προς το περιεχόμενο

συνδεση 2 καρτων τηλεοραση σε ενα pc

giorgio30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω δυο καρτες τηλεορασης μια αναλογικη pci και μια ακομα pci για ψυφιακη ερτ, πως μπορω να τις συνδεσω και τις δυο στο ιδιο Pc ωστε να μην πεφτει η μια πανω στην αλλη καμια ιδεα?

(Υ.γ. εχω athlon 1.7g με xp pro στα 512 ram)

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

logika an doulevei mono h mia den tha epireazetai h allh.profanws tha prepei na sundethoun kai oi 2 me thn kerea pou simainei 2 kalwdia h ena pou tha to mpainovgazeis stis upodoxes.an katalava kala..alla giatiden kratas mono thn 2h?

Δημοσ.

exo parei mia conexant 878 alla ektos apo filmnet san karta de einai kai toso kalh , oso h allh poy exo giayto elega na ebaza kai tis dyo kai analoga opoia hthela na xrhshmopoio! mexri stigmhs anagazomai anoigo to koyti kai bazo kai bgazo kartes!!!

Δημοσ.

Κατ'αρχήν βάλε και τις 2 κάρτες μέσα.

Κατα δεύτερον το πρόγραμμα αναπαραγωγής σου(PVR or sth) θα

έχει κάπου επιλογή για Input Device.Ψάξε το λίγο.

Δημοσ.
Τελικά ποιά ήταν η λύση;

περασα την μια καρτα κανονικα drivers και tv tuner, κατοπιν τοποθετησα στο pc και την δευτερη καρτα όπου περασα τους drivers μονο, οταν πηγα να περασω το tv tuner με ειδοποιησε πως υπαρχει ειδη καρτα μεσα και πως πρεπει να την βγαλω για να προχωρησω, ετσι αφαιρεσα την πρωτη και περασα το tv tuner της δευτερης κατοπιν την τοποθετησα παλι και αυτο ηταν!

(απλα για να παιζει η μια ή η αλλη πρεπει απο το manage να απενεργοποιω αυτη που δε χρειαζομαι!)

Αν σε μπερδεψα πουθενα στειλε μου e-mail για διευκρινισεις!!!!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...