Προς το περιεχόμενο

Αποριες για site.

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει ένα site και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

1. Θέλω να βάλω κάποιες φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω αν προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, τι κάνω ;

2. Την έκανα καταχώρηση στο google, θα αρχίσει να φαίνετε αν μπαίνουν πολλά άτομα ή αν μπαίνουν στο site μου από άλλα site.

3. Ενας counter μετράει 2 φορές το άτομο που μπήκε με την ίδια ip ; μπορώ να βλέπω μόνο εγώ τον counter ;

4. Αν θέλω να βάλω διαφημίσεις, από ποια πράγματα ο άλλος θα θέλει να διαφημιστεί στο site μου ;

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

1.Αν ειναι copyrighted οι φωτο το γραφουν καπου

2.Απο τα πόσα κλικ εχει η σελιδα σου. Επίσης βάλε σωστα meta-tags στις σελιδες σου για ευκολια.

3.Οχι, μπορεις να βλεπεις μονο εσυ το counter

4.Απο το ποσο σχετικο ειναι το site σου με αυτο που διαφημιζεις, απο τα ποσα κλικς εχει η σελιδα σου και... ποσα ζητας...

Δημοσ.

Το "Visits" είναι ο αριθμός των επισκεπτών που έχουν μπει στο site σου.Κάνεις κλίκ πάνω στον μήνα που θέλεις(πχ."Jun 2006") για να δεις πιο αναλυτικά στατιστικά.Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;

Δημοσ.

Το total hits τι είναι και το total pages ? εχω ανεβασει μια σελιδα μονο και αυτο γραφει 9, μηπως εννοει ποσες φορες την ανέβασα ?

Δημοσ.

To pages prepei na einai o ari8mos twn selidwn pou exoun "traviksei" oi users sou. Diladi an mono esi mpikes sto site sou kai eides 19 selides (html arxeia) tote logika auto ekei 8a grafei 19.

Δημοσ.

thx, δεν μου λετε, επειδη τα frames δεν ειναι και οτι καλύτερο πως μπορω να φτιαξω ενα πίνακα με 2 κουμπια μπρος πισω που οταν τα πατάω να αλλάζει μονο ο πίνακας ?

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...