Προς το περιεχόμενο

6800 super πρόβλημα

gio@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια

μολις πηρα ενα νεο μηχανημα με:

amd:3800χ2

asrock dual sata 2

ε λοιπον ειχα την καρτα 6800 απλη κ της βαζω accelerox1 αλλα μολις το βαζω σε λειτουργια μου βγαζει το εξης::::::

Τι να κανω???

Ξερετε τι μπορει να φταει??

Παραλω βοηθεια!!

post-13673-129062933904_thumb.jpg

post-13673-129062933908_thumb.jpg

post-13673-129062933909_thumb.jpg

post-13673-129062933911_thumb.jpg

Δημοσ.

2 τεινά,ή η νέα ψύκτρα δέν πατάει καλά-δέν λειτουργεί σωστά,πράγμα που συμαίνει οτι ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες η VGA με αποτέλεσμα τα artifacts που βλέπεις, ή οι μνήμες αποδήμησαν είς Κύριον όταν έκανες την αλλαγή.

Αν βάλεις την stock ψύκτρα έχεις το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

μαλλον δεν παταει καλα η ψυχτρα!

νομιζω οτι εκανες μλκ που ειδες οτι δειχνει ετσι και το αφησες να

δουλευει διοτι μπορει να σου καψει τιποτα και μετα τρεχα γυρευε.

βαλε την παλια ψυκτρα και αν δουλευει ξανα βαλε την αλλη πιο προσεχτικα.

Δημοσ.

Ακριβως τα ιδια μου εβγαζε και η δικια μου (LEADTEK 6800 128MB AGP A400TDH). Aλλαξα την ψυκτρα με μια Zalman VF900 συν 8 αυτ/τα ψυκτρακια για τις μνημες. Η θερμοκρασια κατεβηκε στους 50C αλλα μετα 3 μηνες το ειπε ξαφνικα το ποιημα....Τωρα την εχω κρατησει σαν την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ που εχει βγει. Εβαλα μια ΑΤΙ Χ1600PRO και ησυχασα....

Δημοσ.

Η 6800 LE μια χαρά ήταν και είναι ακόμα για πολλούς φίλε mp3GR, οι χρήστες την κάνουν προβληματική όταν προσπαθούν να την clockάρουν ώς το ταβάνι για να δούν γραφικά 6800GS!

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες φίλε gio@, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την ψύκτρα. Για κάνε τις δοκιμές σου και ενημέρωσε :)

Δημοσ.

Δες την ψύκτρα σου και πρόσεξε μην έχεις πειράξει κατά λάθος κάτι στο Bios.

Μην το αφήσεις γιατί μπορεί να κάψεις τίποτα...

Δημοσ.

Θελω να κανω downclocking μηπως και γινει κατι αλλα μολις βαζω τους οδηγους τοτε η οθονη σβηνει(sleep mode).PLZ Help

Δημοσ.

Dystixws an den pataei kala i psiktra,h exeis spasei ton pirina(thn esfikses poly i espase kamia gwnia/ragisma),i exei ragisei kapoy h karta..ola ayta otan den vazyme kala thn psiktra...Pantws mhn anisixeis,an vlepeis kai den ginetai tpt,kateytheian mpanaki se venzini gia royxa/oinopneyma kai katharisma na figoyn oles oi pastes kai na mpei to ergostasiako cooler (Arkei na mhn fenetai tpt)pisw gia RMA kai tha soy feroyn alli

Δημοσ.
Θελω να κανω downclocking μηπως και γινει κατι αλλα μολις βαζω τους οδηγους τοτε η οθονη σβηνει(sleep mode).PLZ Help

Δράς σα να μη ρώτησες, σα να μη σε συμβούλεψε κανείς! Σου προτείναν κάτι τα παιδιά κι εσύ πας για downclocking.. :evil:

Δημοσ.

Νομίζω πιο απλά ότι η κάρτα σου δεν πατάει καλά στην υποδοχή της (AGP -PCX) το έχω δει και εγώ αυτό το πράγμα στην δικιά μου κάρτα.....δεν είναι τίποτα βγάλτην και ξαναβάλτην και λογικά είσαι εντάξει

Δημοσ.

Afta ta skatoulakia stin othoni mporei na einai polla pragmata.....opos:

ypsili thermokrasia, ----> des opws eipane tin psiktra an pataei kala

thira eisodou -----> kseskonisma ligo tis thiras panw sti m/b kai ta pins tis kartas

kalodio othonis -----> kounise to na deis an kinounte afta ta mparbadelia stin othoni

teleftaio kai xeirotero (makari na min einai afto!) ----> provlima pirina i mnimis tis kartas, pou simenei oti mallon paei gia skoupra!

Δημοσ.

mallon i karta paredose psyxi , akrivos to idio moy evgaze kai mia 3d club 9700 pro tin dokimasa se 3 diaforetika pc kai moy evgaze to idio prama kai den tin eixa kanei kai pote o/c.

Δημοσ.

telika eftia3e!!!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D !!!!!!!!

evala thn palia psiktra proxeira k doyleye kanonika xwris artifacts.....:) :)

alla phge 80 me to anama opote twra tha valw kolla k tha thn topothethsw kala....

Δημοσ.

Παιδια τωρα ομως κανει εξαιρετικο θορυβο....

Δεν αντεχω...

Λετε να παρω την nv silencer???θα πιανει???

H να παω στα multirama κ να τους πω οτι κανει θορυβο ο οποιος μαλλον προερχεται απο την καρτα γραφικων κ να μου αλλαξουν ψυκτρα???

θα αναλαβουν πληρη ευθυνη???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...