Προς το περιεχόμενο

videos se sites

vikini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!Προσπαθω να κατεβασω διαφορα video απο sites κ πολλες φορες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:ενω βρισκω το url του video κ ενω εχει extension π.χ. .wmv οταν το κατεβαζω (πραγμα που γινεται σε ενα δευτερολεπτο σαν να ειναι απλη σελιδα) κ παω να το ανοιξω μου βγαζει το μηνυμα:the file that you are attempting to play has an extension that don't match the file format.Θελω π.χ. να κατεβασω αυτο το video http://a23.v18227d.c18227.g.vm.akamaistream.net/7/23/18227/v0001/cchannel.download.akamai.com/18227/stripped/jamesblunt/wise.wmv τι πρεπει να κανω?Καμμια ιδεα??Ευχαριστω!

Δημοσ.

για κάν' το πιο λιανά !

...αυτό που αναφέρεις παραπάνω, κατεβαίνει και παίζει σε μένα ...streaming βέβαια !

...απο ποιο site τα "βρισκεις" ???

Δημοσ.

Και σε μενα παιζει αλλα θελω να το σωσω στον δισκο μου!

Τα "βρισκω" σε διαφορα sites ειτε βλεποντας το source της σελιδας ειτε με προγραμματα οπως το url snooper.

Δημοσ.

Αυτο που εννοει ο kallair ειναι την αρχικη σελιδα που το βρηκες αυτο το βιντεο... Οι πιο πολλες σελιδες εχουν μηχανισμους προστασιας που καθισουν invalid το απευθειας link, οπως αυτο που δινεις εσυ.

Υπαρχουν ομως τροποι ;-) Απλα ποικιλουν απο σελιδα σε σελιδα...

Δημοσ.

Δοκιμασε να μπεις στην σελιδα με τον Firefox και να χρησιμοποιησεις το extension VideoDownloader. Δουλευει σε αυτο το site και σε 60+ δημοφιλη site oπως το Youtube και το GoogleVideo...

Eμενα παντως δε μου επαιξε βιντεο ουτε με streaming ουτε με download, ισως εχει προβλημα ο server αυτη την στιγμη, παντως πηρα σωστο link για το βιντεο...

Δημοσ.

Το εχω δοκιμασει κι αυτο.Το κατεβαζει με extension .asx κ οταν παω να το ανοιξω με windows media player μου βγαζει μηνυμα "wmp cannot play the file".

Δημοσ.

χμμμμ...και πως ακριβως το κανω αυτο??:confused:

επισης κανονικα δεν θα επρεπε οταν το βλεπω απο το site με το windows media player να υπαρχει το αρχειο στα temporary internet files??γιατι ουτε εκει το βρισκω!

Δημοσ.
Δοκιμασε να μπεις στην σελιδα με τον Firefox και να χρησιμοποιησεις το extension VideoDownloader. Δουλευει σε αυτο το site και σε 60+ δημοφιλη site oπως το Youtube και το GoogleVi

Του μετονομάζεις το extension και παίζει με τον flv player

Αν θες ακολουθεις τις οδηγιες στο site για να το κανεις .avi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...