spin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Ξέρει μήπως κανείς πότε θα είναι διαθέσιμα; Σε 3 μέρες έρχεται το καινούριο μου pc. ʼμα είναι να βγούνε στα κοντά να τα περιμένω, αλλιώς να βάλω τα ελληνικά Windows 2000. Έψαξα σε όλο το δίκτυο και δε βρήκα καμιά αναφορά στο θέμα...
georgeadams Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Αν ενδιαφέρεσαι για τα Ελληνικά Windows XP Home, άρχισε εδώ και 2-3 ημέρες η επίσημη διάθεση της έκδοσης OEM (για αγορά μαζί με νέο υπολογιστή - αναφέρεται και ως έκδοση DSP). Λογικά, σε λίγο θα αρχίσει να διατίθεται και η Upgrade έκδοση.<p>[ 27-12-2001: Message edited by: georgeadams ]</p>
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Υπαρχει καποιος λογος να βαλουμε professional? Καλη Πρωτοχρονια φιλοι μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Platano: <strong>Υπαρχει καποιος λογος να βαλουμε professional?</strong><hr></blockquote><p>Κατά τη γνώμη μου υπάρχει: Το Automatic System Recovery και το Dynamic Disk Support. Nαι, όλα αυτά δεν είναι για τον πλέον αδαή χρήστη αλλά γιατί να μην τα έχεις αν μπορείς; Όπως στα WinME που (ηλιθιωδώς) δεν είχαν exit to DOS (λες και τα WinME δεν είχαν ως πυρήνα το DOS...). <p>Αντιγράφοντας από παλιότερο post του Sean, παραπέμπω σε αυτό το site αλλά και σε αυτή τη σελίδα της Microsoft για πλήρη καταγραφή των διαφορών μεταξύ των δύο λειτουργικών.<p>[ 27-12-2001: Message edited by: paredwse ]</p>
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Αυριο θα τα εχω τα win xp gr αλλα δεν ξερω ποια εκδοση θα ειναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.