nontasg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Tο δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. :-D :-D Γαβ !!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Tο δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. :-D :-D Γαβ !!!!! Μάλλον σε προτιμούσα πριν' date=' στην πολυθρόνα. Δεν θέλει απόστροφο αυτή η πρόθεση. Δεν εκθλίβεται τίποτα: εκ ή (πριν από φωνήεν) εξ Συγγνώμη, παρεδώσε, αλλά με παραξένεψε που το είδα σε δικό σου μήνυμα. Mea culpa, έχεις απόλυτο δίκιο... Ηλίθιο λάθος, το κάνω συχνά και πρέπει να το προσέξω. Ευχαριστώ για τη διόρθωση (όχι και "συγγνώμη", εγώ ζητώ συγγνώμη για το ανόητο λάθος ). Συμφωνει και η κορη μου η Θεωριτικουρα !!!!! :-D :-D Το δικαίωμά της να ομιλεί δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μου να την πάρω στα σοβαρά. :-P Ιδίως κρίνοντας από τα μουσικά της γούστα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μάλλον σε προτιμούσα πριν' date=' στην πολυθρόνα. Το δικαίωμά της να ομιλεί δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μου να την πάρω στα σοβαρά. :-P [b']Ιδίως κρίνοντας από τα μουσικά της γούστα...[/b] Χαχαχαχαχα...Μετα απο 5-6 ουζακια στην βεραντα ηταν το κερασακι !!!!!!! :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.