Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf Μου το εσετιλε με email ο συν- insomniac Sotiris και εχει φαση !!!!!! :-D
billypan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf Μου το εσετιλε με email ο συν- insomniac Sotiris και εχει φαση !!!!!! :-D ante GEIAAA POPO ME TRELANE!!!! Poly kalo....
nontasg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Και εγώ με τη σειρά μου να πω ότι είναι κορυφαίο και πολύ διασκεδαστικό... :mrgreen: ΥΓ:Φίλε Γιάννη το avatar σου είναι καταπληκτικό!!Ελπίζω να μη μου κρατάς κακία που το χρησιμοποιώ κι εγώ ε??? :oops: :oops:
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 ΥΓ:Φίλε Γιάννη το avatar σου είναι καταπληκτικό!!Ελπίζω να μη μου κρατάς κακία που το χρησιμοποιώ κι εγώ ε??? :oops: :oops: Ειναι και τα συστατικα του κορυφαια φιλε μου...Διαδοσε το ελευθερα !!!!! :-D :-D
xaxa1982 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf Μου το εσετιλε με email ο συν- insomniac Sotiris και εχει φαση !!!!!! :-D Το είχα βρει παλιότερα και είχα λύσει τον γρίφο για το πώς βρίσκει το σχήμα που έχεις σκεφτεί. Σκεφτείτε λίγο πιο πονηρά και νομίζω θα το βρείτε το γιατί κατά 100% το βρίσκει. Υ.Γ.: Αν τελικά δεν καταφέρετε να το βρείτε, θα σας βοηθήσω λίγο, αλλά προσπαθήστε........δεν είναι και τίποτα σπουδαίο....Έξυπνη μαθηματική τεχνική είναι!!!
Flying_Dutchman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Για βοηθηστε ρε παιδια για τη λυση.... γιατι θα αρχισουμε να πιστευουμε στα φαντασματα σε λιγο.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Αυτο που παρατηρησα εγω ειναι οτι οταν δειχνει τα εικονιδια με αντιστοιχους αριθμους αυτη η αντιστοιχια ειναι διαφορετικη καθε φορα.:twisted: :twisted: :twisted:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Ειναι και τα συστατικα του κορυφαια φιλε μου...Διαδοσε το ελευθερα !!!!! :-D :-D Καλά, ένα εξ'αυτών (αυτή η πρασινάδα) δεν είναι και κορυφαία, μη λέμε ό,τι θέλουμε... :-P
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Καλά, ένα εξ'αυτών (αυτή η πρασινάδα) δεν είναι και κορυφαία, μη λέμε ό,τι θέλουμε... :-P Tο δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. :-D :-D Γαβ !!!!!
xaxa1982 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Το συζητούσαμε πρόσφατα εδώ[/url']. Αποκαλύφθηκε το μυστικό!!! :D
grigas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Έστω ο αριθμός ΧΥ. πχ για το 18 Χ=1, Υ=8. Τότε ο αριθμός μπορεί να γραφτεί 10Χ + Υ. Το άθροισμα των ψηφίων είναι Χ+Υ. Οπότε το αποτέλεσμα είναι (10Χ + Υ) -(Χ+Υ) = 9Χ. Το Χ μπορεί να πάρει τις τιμές 1 έως 9 άρα το αποτέλεσμα της πράξης είναι 9,18,36,...,81 (τα πολλαπλάσια του 9). Αν παρατηρήσετε πάντα οι παραπάνω αριθμοί έχουν το ίδιο σύμβολο. EDIT : με προλάβατε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Αν παρατηρήσετε πάντα οι παραπάνω αριθμοί έχουν το ίδιο σύμβολο. Το εξυπνο ειναι οτι σε καθε πινακα το συμβολο αυτο αλλαζει για να μην το πονηρευτουμε εμεις των μη 100% θετικων επιστημων. :-D
Eusebius Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 ένα εξ'αυτών Δεν θέλει απόστροφο αυτή η πρόθεση. Δεν εκθλίβεται τίποτα: εκ ή (πριν από φωνήεν) εξ Συγγνώμη, παρεδώσε, αλλά με παραξένεψε που το είδα σε δικό σου μήνυμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δεν θέλει απόστροφο αυτή η πρόθεση. Δεν εκθλίβεται τίποτα: εκ ή (πριν από φωνήεν) εξ Συμφωνει και η κορη μου η Θεωριτικουρα !!!!! :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.