xtraktor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Καλημερα σε ολους επα και εγω να κανω ενα memtest με το ομονυμο προγραμμα οταν παταω λοιπον το start testing κουμπι μου βγαζει τα εξης: "Failed memory allocation.Your windows version doe not allow a single program to reserve that much RAM. yOU NEED TO RUN TWO COPIES OF Memtest at the same time and divide the RAM allocated between them eqially" AYTA GRAFEI KAI NA SAW PV THN ALHUEIA DEN JERV TI SHMAINEI AYTO KAI PVW MPORV NA TO LYSV τι συμβαινει? εχει παρυσιαστει σε κανεναν αυτο? ευχαριστω
asmilon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Ποια εκδοση του memtest εχεις??? Το memtest τρεχει στο boot υπολογιστη σου, οχι μεσα στα Windows, δε μπορει να κανει αξιοπιστο ελεγχο της μνημης αν την δουλευουν τα Windows... Memtest86+ (Pre-Compiled package for Floppy) Memtest86+ (Pre-Compiled package for CD) Διαλεξε ποια εκδοση θελεις και bootαρε τον υπολογιστη σου με αυτην ;-)
xtraktor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Ποια εκδοση του memtest εχεις??? Το memtest τρεχει στο boot υπολογιστη σου' date=' οχι μεσα στα Windows, δε μπορει να κανει αξιοπιστο ελεγχο της μνημης αν την δουλευουν τα Windows... [b']Memtest86+[/b] (Pre-Compiled package for Floppy) Memtest86+ (Pre-Compiled package for CD) Διαλεξε ποια εκδοση θελεις και bootαρε τον υπολογιστη σου με αυτην ;-) thanx asmilon αν και δεν εχω δισκετα θα δοκιμασω με cd θα πω νεοτερα οταν το δοκιμασω... ευχαριστω για αλλη μια φορα!
asmilon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Νο problem φιλε, για αυτο ειμαστε στο Insomnia για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο Ελπιζω τα καλυτερα για την μνημη σου, να μη σου πεταξει τιποτα... ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.