geioannou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 θελω να κανω ενα ftp server στο pc μου αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα.εχω router usr χω ανοιξει την 21 πορτα,εχω NO-IP και εχω προσπαθησει με το ceberus ftp kai to bulletftp alla tipota!!!!κανεισ καμια βοηθεια??
louben Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δοκιμασε το cute ftp h to flash fxp(yparxoyn sto rapidshare)που υποστηριζουν πληρως αυτοματοποιημενη διαδικασια και τα ξαναλεμε.
NullScan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Θα πρότεινα τον filezilla server που είναι και free. Μετά την εκγατάσταση και αφού έχεις κάνει forward το port από τον router σου στο PC, φτιάχνεις έναν φάκελο που θα έχει τα αρχεία του ftp, πηγαίνεις στον filezilla, κάνεις ένα add user με ότι username και password θές, του δείχνεις το folder που έφτιαξες και είσαι έτοιμος.
geioannou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 δεν τα καταφερνω"εχω εγκαταστησει το filezilla αλλα μου βγαζει το παρακατω μηνυμα Connecting to server... Connected, waiting for authentication Protocol error: Unknown protocol identifier (0x50 0x50 0x48). Most likely connected to the wrong port. Connection to server closed.????................
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 rikse mia matia edw..... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101130
geioannou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 παιδια εχω δοκιμασει ολα οσα μου εχετε πει και εχω μπει και σε προηγουμενα topic αλλα δεν ξερω για ποιο λογο δεν μπορω να το φτιαξω???....
agnwstos x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 na sas rwthsw kati re paidia osoi exete valei to cute ftp server den sas evgale kati pou leei oti i etairia stamatise to proion i kati tetoio?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.