aliakas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 pedia epesa pano se afto to online game pou einai free pros to paron einai 500 MB kai to katebazo tora
aliakas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 sorry 3exasa to site http://www.silkroadonline.net
Melinbonian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Tο έπαιξα πρι απο 2 μήνες.Έχει κάποιους συγκεκριμένους servers που τα βράδια είναι τίγκα και δε σε αφήνει να μπεις!Δυστυχώς μου έκανε lag στη κίνηση υπερβολικά πολύ και δε το έπαιξα.Δε ξέρω αν έγινε μόνο σε μένα αλλά η κίνηση ακολουθούσε μετα από 2 sec αφού είχα δώσει εντολή να κινηθεί!
Melinbonian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 A και υπόψιν!Δεν έχω ξαναδεί περσσοτερο κόσμο, αν και δεν έχω παίξει πολλά mmorg.Και έχει ένα server που λέγεται Athens και έναν Troy όπου πρέπει να είναι και ο καλύτερος.Περιμένω εντυπώσεις.
Xvipes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 έπαιζα και έγω silkroad,αλλά ένας λόγος που το σταμάτησα ήταν το lag!μιλάμε για τρομερό lag.επίσης μου την έσπαγε που το game καταντούσε tekken.πολυ πετσόκομα χωρίς ιδιαίτερη ουσία...
__D3mIaN__ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Έπαιξα το silkroad την 1η μέρα που άνοιξε ο sever. Αν και δείχνει "μεγάλο" και "βαθύ" game σαν πρώτη όψη, δε χρειάστηκε να περάσουν μερικές ώρες για να καταλάβεις ότι πέρα από το τραγικό lag και τα πολύ μέτρια γραφικά του δεν έχει τίποτα το ουσιαστικό να προσφέρει. Ατελέιωτο και βαρετό xp, μπόλικο, άδικο και ανούσιο ξυλίκι που όπως είπε και ο Xvipes θυμίζει tekken στα χειρότερά του.
Tetix Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Πάρααα πολύ lag, 90% σαν το lineage όσον αφορά εμφάνιση, μπάρες, κίνηση κτλ.
aliakas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 nai kai se mena to idio poli lag an kai to game mou arese eftasa 5 lvl alla an den baloun kai allous servers to game einai unplayble kai spaei @@ pantos stis 9 to proi pou mpika den eixe poli lag stis 12 omos den pezotan
linos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Kai egw to epexa gia ligo kairo 25 lvl thief eimoun, to lag den antexete me tpt omos kai to paratisa
Melinbonian Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Καλά είσαι άρχοντας!!25 lvl??Μέχτι το πρώτο τερατάκι και μετά δεν άντεξα!!Ένα lvl ανέβηκα και αυτό από τα quest μέσα στη πόλη που λόγω lag κράτησαν καιροοοοοό!!!
andypolitis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ρε φίλε έλλεως,που το ξέθαψες αυτό το θέμα.Γία δύο χρόνια πριν μιλάνε τα παλικάρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.