Προς το περιεχόμενο

silkroad

aliakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο έπαιξα πρι απο 2 μήνες.Έχει κάποιους συγκεκριμένους servers που τα βράδια είναι τίγκα και δε σε αφήνει να μπεις!Δυστυχώς μου έκανε lag στη κίνηση υπερβολικά πολύ και δε το έπαιξα.Δε ξέρω αν έγινε μόνο σε μένα αλλά η κίνηση ακολουθούσε μετα από 2 sec αφού είχα δώσει εντολή να κινηθεί!

Δημοσ.

A και υπόψιν!Δεν έχω ξαναδεί περσσοτερο κόσμο, αν και δεν έχω παίξει πολλά mmorg.Και έχει ένα server που λέγεται Athens και έναν Troy όπου πρέπει να είναι και ο καλύτερος.Περιμένω εντυπώσεις.

Δημοσ.

έπαιζα και έγω silkroad,αλλά ένας λόγος που το σταμάτησα ήταν το lag!μιλάμε για τρομερό lag.επίσης μου την έσπαγε που το game καταντούσε tekken.πολυ πετσόκομα χωρίς ιδιαίτερη ουσία...

Δημοσ.

Έπαιξα το silkroad την 1η μέρα που άνοιξε ο sever. Αν και δείχνει "μεγάλο" και "βαθύ" game σαν πρώτη όψη, δε χρειάστηκε να περάσουν μερικές ώρες για να καταλάβεις ότι πέρα από το τραγικό lag και τα πολύ μέτρια γραφικά του δεν έχει τίποτα το ουσιαστικό να προσφέρει. Ατελέιωτο και βαρετό xp, μπόλικο, άδικο και ανούσιο ξυλίκι που όπως είπε και ο Xvipes θυμίζει tekken στα χειρότερά του.

Δημοσ.

nai kai se mena to idio poli lag

an kai to game mou arese eftasa 5 lvl :)

alla an den baloun kai allous servers to

game einai unplayble kai spaei @@

pantos stis 9 to proi pou mpika den eixe poli lag

stis 12 omos den pezotan

Δημοσ.

Καλά είσαι άρχοντας!!25 lvl??Μέχτι το πρώτο τερατάκι και μετά δεν άντεξα!!Ένα lvl ανέβηκα και αυτό από τα quest μέσα στη πόλη που λόγω lag κράτησαν καιροοοοοό!!!

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...