I Know nothing Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Πολύ καλησπέρα σας. Μία απορία από κάποιον που δεν ασχολείται φανατηκά με τον ΗΥ. Πως μπορώ να αναπαράγω τα αρχεία MPC; Μην μου πείτε με το media player classic γιατί δεν δουλεύει στο μηχάνημά μου . Κάτι άλλο; Μπορώ να μετατρέψω αυτά τα αρχεία σε mp3 χωρίς να έχω τρελλές απώλειες σε ποιότητα ήχου; Σας ευχαρίστω από τώρα. PS: Save Alekos OEO:mrgreen:
ODT Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 μια αναζήτηση στο goolge θα σε βοηθήσει... αφού λες ότι δε είσαι και πολύ σχετικός κάνε κλικ εδώ για να παίζουν με winamp.Θα έλεγα να μην τα μετατρέψεις σε mp3 γιατί όταν ένα αρχείο το μετρέψεις από μια συμπεσμένη μορφή σε μια άλλη έχεις μεγάλη απώλεια στην ποιότητα του ήχου
accipio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μπορείς να τα παίξεις (και να τα μετατρέψεις) με το Foobar 2000. Αν θες να τα κάνεις mp3, βάλε υψηλότερο bitrate (π.χ. αν είναι 128 φτιάξ' τα στα 192 kbps) για να περιορίσεις τις απώλειες στην ποιότητα.
I Know nothing Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Thanks a lot. Με βοηθήσατε αρκετά. Θα το έχω κατά νου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.