Προς το περιεχόμενο

Two Worlds {Not an Oblivion killer}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Manuel to game einai polu kalo...apla mou tin spaei ligo to animation sto combat...dld exei 4-5 kiniseis pou epanalamvanonte gia kathe eidos...les kai dld itan duskolo na valoun 10-15...anyways alla ola ta alla einai far better apo Gothic kai logika katotera apo OB.Aksizei pantos...

p.s. fusika ama deis ta nea video tou Witcher tha patheis plaka alla anyways...

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά το εγκατέλειψα ήδη.

Και ο τίτλος του topic είναι προσβολή προς το αξεπέραστο oblivion.

Το έπαιξα 1-2 φορές μου άρεσε λίγο, αλλά μέχρι εκεί.

Άθλια animation και γραφικά για τα γούστα μου, και απαίσια Αi των εχθρών. +++ πολλά bugs.

Σιγά μην συγκριθεί αυτή η προχειροδουλειά με το Οblivion. Φαίνεται ότι του λείπουνε πάρα πολλά στο να γίνει κλασσικό

Δημοσ.

το animation ειναι οντως αθλιο.Το μονο που αξιζει ειναι το τραγουδι στο αρχικο μενου.Ποιο ειναι το συγκροτημα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η χαζομάρα το scaling που υπάρχει στο oblivion, υπάρχει εδώ; Βασικά δε με νοιάζει να μοιάζει με το oblivion το παιχνίδι. Με το morrowind θέλω να μοιάζει...

Δημοσ.

Δεν έχει scaling.

Φρου-φρου, στο Oblivion οι εχθροί είχαν iq ραδικιού. Εδω μου κάνουν κόλπα και αποφεύγουν παγίδες - φωτιές και βόμβες !! Πολύ πιο έξυπνοι απο το Oblivion σε κάποια σημεία. Στο Oblivion ήταν για τα πανηγύρια.

Στα γραφικά είσαι λάθος που τα λες άθλια. Παίξτο λίγο και θα δεις. Καταρχήν το παιχνίδι έχει και depth of field αν θες, που το ενεργοποιείς και ingame ανοίγοντας την κονσόλα (~) και γράφοντας.

engine.autodof 1

+++ πολλά bugs?? Εδώ βγάλαν 3 πατσάκια σε 10 μέρες ρε, φτιάχοντας πάρα πολλά πράγματα. Αλλά τα άλογα, ούτε στο Oblivion έλεγαν, και εκεί και εδώ, πηγαίνω με τα πόδια.

Το ξαναλέω, μπορεί να μην είναι Oblivion ( έχω καμια 170αρια ώρες εκεί ), αλλά έχει κάποια πράγματα που δε τα βλέπεις ΟΥΤΕ στο Oblivion.

Βασικά, όσο το παίζεις, τόσο πιο πολύ σου αρέσει, ειδικά με το τελευταίο πατς που παράτησα χαρακτήρα level 37 και ξαναξεκίνησα.

Περιττό να πω ότι μου δωσαν διαφορετικά αντικείμενα στην αρχή οι ίδιοι εχθροί / σεντούκια.

+++ Έχει 100αδες διαφορετικά όπλα-πανοπλίες. Νομίζω πάνω απο 500 διαφορετικά όπλα και άλλες τόσες πανοπλίες κλπ. Και απ' ότι είπαν, θα προσθέτουν συνέχεια.

- To Witcher φαίνεται όντως κορυφή, αλλά αργεί λίγο....

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω τα patch 1.2,1.3 με τα crack απο Razor 1911? Εχω για 1.0,1.1 και ψαχνω τα αλλα δυο. Ευχαριστω

Επισκέπτης
Δημοσ.

ετσι απλα oblivion > gothic 3 >>>>>>> two worlds

οι απαιτησεις απο τους rpgακιδες εχουν ανεβει,το two worlds δεν ανταποκρινεται δυστυχως.

ηταν μια απογοητευση για μενα..... :-|

ασχολουμαι μονο και μονο επειδη ειμαι "καμμενος" rpgακιας :mrgreen:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κυκλοφορησε το νεο patch για το παιχνιδακι!

v1.4!

Μιλανε για πολλες βελτιωσεις!

Εξαλειψαν το προβλημα με τον χειρισμο των αλογων,βελτιωση γραφικων και αυξηση αποδοσης και για ATI και nVIDIA!

Δεν το εβαλα ακομα, οσοι το δοκιμασατε postαρετε εντυπωσεις!

Δημοσ.

Αύξηση απόδοσης ΜΟΝΟ για Nvidia, που είδες και για ΑΤΙ ??

Εγω και να το βάλω δεν έχω σκοπό να κάνω 1 ακόμα restart, είμαι στις 19 ώρες 60 κάτι επίπεδο.

Το καλό όμως είναι οτι σου λέει τι χάνεις και τι κερδίζεις αν βάλεις το patch και δε κάνεις restart. :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To ξέρω ότι είναι παράξενο να μιλάω για original games σε ελληνικό gaming forum αλλα θα πω τις εντυπώσεις μου γιατί μόλις αγόρασα το πιο πάνω game :P

Πολύ προσεγμένο το κουτάκι του game με πανέμορφο manual και ενα μεγάλο χάρτη.Καμία σχέση με τις αθλιες συσκευασίες του gothic3 και oblivion.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...