Προς το περιεχόμενο

Two Worlds {Not an Oblivion killer}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε ειναι και βαρυ φορτιο, με 7Gb!

Ontos einai vari to fortio.Alla mou to stelnoun me 1 eos 1.5 xiliometro tin mera:mrgreen: .Den yparxei kapoia metaforiki pou na exei poio pollous ergates etsi oste na kaliptoume pio polla xiliometra.H metaforiki pou to stelnei exei men pollous ergates alla poli argi.Den ksero ti paizei :mrgreen:

Δημοσ.

η μεταφορικη μπορει να φερει μονο το πρωτο dvd,το δευτερο ειναι extras.Polonos δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις να το παιξεις με το μηχανημα της υπογραφης σου.Ειναι βαρυ.Η εντυπωση που μου δινει το game ειναι οτι το animation ειναι ψιλο-αθλιο.Η κινηση γενικως ειναι πολυ κολλωδης ακομα και οταν το βαζω στο ''χαλια μαυρα γραφικα'' που κινειται γυρω στα 100 καρε.Μαλλον εβαλαν πολυ λιγα καρε στην καθε κινηση και αυτη δεν ειναι ομαλη

Δημοσ.
η μεταφορικη μπορει να φερει μονο το πρωτο dvd,το δευτερο ειναι extras.Polonos δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις να το παιξεις με το μηχανημα της υπογραφης σου.Ειναι βαρυ.Η εντυπωση που μου δινει το game ειναι οτι το animation ειναι ψιλο-αθλιο.Η κινηση γενικως ειναι πολυ κολλωδης ακομα και οταν το βαζω στο ''χαλια μαυρα γραφικα'' που κινειται γυρω στα 100 καρε.Μαλλον εβαλαν πολυ λιγα καρε στην καθε κινηση και αυτη δεν ειναι ομαλη

Afou akousa oti einai pio elafri apo to oblivion.Kai to oblivion to exo paiksei

Δημοσ.

μπορει polonos δεν ξερω κατεβαστο και πες μας.Εμενα παντως το oblivion μου παιζει 100 φορες καλυτερα.Ισως απλα μου φαινεται οτι δεν παιζει καλα γιατι εχει ηλιθια κινηση.Μαμω το gothic 3.Mοιαζουν πολυ

Δημοσ.

OK...afou epeksa kana 2 oro mporo na po oti den pianei mia mprosta sto OB...apto to Gothic einai kalutero alla mou tin spaei to combat...einai vareto me mia kinisi oli tin ora kai xoris block...eleos...kakos xeisismos tou alogou kai kamia dieukrinisi ti einai to kathe ti...anyways toulaxiston exei kai kapia kala...elpizo stin sunexeia na ginete kalutero...

Δημοσ.

Όσο παίζεις, τόσο καλύτερο γίνεται. Η μάχη γίνεται φοβερή μετά, μόλις ανεβάζεις λίγο τα skills. Φτιάξε κάποια μαγεία ( fire magic RULEZ ) και θα το δεις με άλλη οπτική.

Άλογο μην αγγίζεις ακόμα, ειδικά εκτός δρόμου δεν ελέγχεται.

Δημοσ.

Δε ξέρω για swords πολλά. Προς το παρόν, παίζω fire/bow/pickpocketing :P

Ρώτα στα επίσημα φόρουμ,θα μάθεις τα πάντα ;)

- Τι να το κάνεις το περπάτημα?? :P

έχει κι άλλα χαζά που το κάνουν πολύ εύκολο όταν ανέβεις επίπεδα.

π.χ κλέβω τους πάντες μπροστά σε 10ΑΔΕΣ κόσμο και δε λέει κανένας τπτ.

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...