Προς το περιεχόμενο

τι να αγορασω μου λετε;

Oberon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ενα κινητο το οποιο να εχει καλη αναλυση, να εχει οπωσδηποτε mp3 player (αυτο ειναι ολα τα λεφτα για μενα), να μην εχει καπακι. Το να μην εχει καμερα δεν με χαλαει...

Εχετε να προτεινετε τιποτα βρε παιδια; Εγω θελω nokia αλλα μαλλον θα το γυρισω ericsson παρα τα κολληματα που εχει.:-|

Δημοσ.

den tha elega oti exei kollimata i SE. proin xristis f500 kai nun k750, tha sou proteina me kleista matia to k750. poli kalo mp3 player, kali othoni, candybar style, kai fisika koryfaia camera, an kai den se endiaferei. kai exei pesei kai arketa i timi tou tora.

Δημοσ.

Sony Ericsson K750 ε... καλο μου φαινεται αλλα δισταω γιατι εχω ακουσει οτι το μενου κολλαει πολυ αγρια. Καλο κινητο παντος.:-D Περισσοτερο με καιει το Mp3 player και αν γινεται να χει και ραδιοφωνο (Fm/Am)...

Ναι ξερω, ειμαι παιδι της μουσικης :)

Δημοσ.

nokia 6270-6280 an to adexei h tsepi sou.apisteuth othonh kai exeretikos hxos...poli kali kamera kai dinatotites.to doulepsa ligo se filo mou..apla tha xreiasteis karta mnimis giati exei 64ara an thimamai kala...to 6680 einai episis poli kalo sta 319 alla den xerw apo poiotita hxou..to prwto 337 eurw to allo 390eurw.egw psinomai to kalokairi gia to 2o...an thes ftinotero tote k750,to kalitero gia ta lefta tou...

Δημοσ.

pragmati einai ligo analosimo to joystick. sto menu kanena provlima. o dektis fm tou k750 einai aristos. na valo kai to nokia n70 sto paixnidi? den to exo xrisimopoiisei katholou alla exo akousei kala logia. ena arnitiko tou n70 i periorismeni sxetika deiarkeia tis mpatarias (logo symbian).

Δημοσ.

Νομίζω το κ750 είναι πολυ καλή επιλογή αν και το κακό είναι ότι όπως προαναφέρθηκε το τζοιστικ είναι αναλώσιμο.Το ν70 αν καλό δε θα στο συνιστούσα λόγο όγκου τιμής και έχει κ περιττά πράγματα τα οποία μας είπες πως δε θές όπως 2 κάμερες λόγο 3g.Κ μάλλον μιας κ αναφέρθηκες στο μουσικό τομέα θα επιλέξεις το w800

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά ο άνθρωπος είπε πως τον ενδιαφέρουν πολύ τα χρακτηριστικά όσον αφορα το μουσικό τομέα.Θα σου πρότεινα κάποιο sony-ericsson απο τη σειρά w-walkman, όπως το W-800.

sorry για το διπλο ποστ αν θέλεται διαγράψτε το πρώτο ή βαλτε κ τα 2 σε 1.

Δημοσ.

gia to SE w810 ti gnwmi exete? sniper_206, emena to w810 me travikse giati exei kai radiofwno se anti8esh me to K750

Twra eimai se dhlimma.. SE w810 h K750. Mallon to prwto lew egw.

H timi tou poso peripou paei gnwrizetai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...