Luxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 και πως τις βαρας; εχεις οπλο ή χρησιμοποιεις τα αντικειμενα που βρισκεις;
planetman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 και πως τις βαρας; εχεις οπλο ή χρησιμοποιεις τα αντικειμενα που βρισκεις; Κι εγώ αυτή την απορία έχω μέχρι στιγμής...
Luxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Κι εγώ αυτή την απορία έχω μέχρι στιγμής...πλακα κανεις; δεν πιστευω να εννοεις οτι τις εχεις συναντησει και δεν ξερεις πως να τις χτυπησεις!! και οτι σε κυνηγανε συνεχεια.. γιατι θα τρελαθω!
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 πλακα κανεις; δεν πιστευω να εννοεις οτι τις εχεις συναντησει και δεν ξερεις πως να τις χτυπησεις!! και οτι σε κυνηγανε συνεχεια.. γιατι θα τρελαθω! Τουλάχιστο για την πρώτη νυχτερίδα υπάρχει μηχανισμός εξουδετέρωση, απο πράγματα/μηχανισμούς που βρίσκεις στο χώρο... σε 2η δεν έφτασα ακόμα (δε το πολυπαίζω κιόλας)
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Την κατω πορτα που εκτος απο κωδικο θελει και καρτα την περασε κανεις? Εχω ανοιξει ολα τα δωματια αλλα καρτα δεν βρηκα πουθενα. Οσο για τερατα και εγω μονο 2 ιπταμενα τερατα με κεφαλι δελφινιου και απροσδιοριστο σωμα βρηκα.
parisb Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Mono ayta ta dyo terata yparxoun. H prwth nyxterida eksoudeterwnetai me mhxanismo pou yparxei sto xwro.. H allh den nomizw na eksoudeterwnetai... Gia thn porta twra tha prepei na vreis thn karta... Ayth h karta tha prepei na sou pw oti vrisketai sthn arxh sto prwto dwmatio. Gia psakse ligo
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ok done. τελειωσε το παιχνιδι στην τελευταια πορτα α! και τα 2 τερατακια ειναι τεζα
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 καποιοι λενε οτι η 2η νυχτεριδα εξουδετερωνεται και καποιοι λενε οτι δεν εξουδετερωνεται. τι ισχυει απο τα δυο τελικα;
parisb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 E twra me thn nyxtrida tha asxoloumaste? Den kserw, gia na leei to paidi oti thn skotwse den exw logo na mh ton pistepsw. Isws me tous dynamites. Alla afou den eida kanena score h kati tetoio den ths polyedwsa shmasia.
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 και σε κυνηγουσε ολη την ωρα; ( !!! ) εγω συναντησα και ενα τερατακι το οποιο πεθανε απο μονο του.. ή απο τον ηλεκτρικα καλωδια που υπηρχαν σε μια πορτα, δεν ξερω..
sniper_206 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ε καλά horror game με 2 τέρατα δε νοείτε ώστε να ξοδέψω 2 ώρες από το χρόνο μου για να ασχοληθώ... Καλό project αλλά ελπίζω το επόμενο τους να είναι καλύτερο και πιο ενδιαφέρον
privateer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Penumbra Overture - retail game of Penumbra in the works Frictional Games, creators of the stunning and free Penumbra, have announced that a commercial version of the game, named Penumbra - Overture, is in the works. Penumbra is an innovative first person horror game utilizing physics for interaction and puzzles. The game is set on Greenland where the protagonist searches for information regarding his late father. Previously released as a tech demo, Penumbra gained over a quarter of a million downloads world wide. It has been very well received and called one of the scariest games ever. Penumbra - Overture will feature major updates in both gameplay and graphics. Gameplay additions include a melee combat system, greatly improved AI and more stable physics. The already powerful graphics engine will boost even more next-generation features creating a very realistic experience. Notable features include full real-time lighting, motion blur, depth of field and advanced fogging. Right now Frictional Games is looking for a publisher and plan to release Penumbra - Overture sometime in 2007.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.