Προς το περιεχόμενο

Penumbra {free horror adventure game}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Penumbra is a horror adventure game featuring state of the art graphics and makes heavy use of physics. Penumbra was created as a technology development project, with the aim to explore new uses of physics in games.

The penumbra game, that you can download from this site, is the final product of this technology experiment. Shortly, we will publish documents outlining the working process.

screenhunter8gi.jpg

http://penumbragame.com/

Δημοσ.

To έβαλα και μόνο καλές εντυπώσεις μου άφησε. Βέβαια δεν πρόλαβα να σχοληθώ πάνω από 20' αλλά μπορώ να πω ότι αξίζει. Βέβαια απ' ότι διάβασα είναι αρκετά μικρό ( Κανά 2ωρο gaming ) αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειτε γαι project κάποιον φοιτητών....

• Moderators
Δημοσ.

όντως για ερευνητικό project είναι μια χαρά. Ειδικά τα physics στα αντικείμενα.

Βέβαια ως gameplay υπάρχει μια γενική δυσχέρεια στον χειρισμό και απο level design/γρίφους δεν πάει και πολύ καλά μέχρι εκεί που έπαιξα (περίπου 40 λεπτά).

Έχει ατμόσφαιρα βέβαια, αν και δε πολυπάω αυτή τη μόδα "βάλε τον παίκτη στο απόλυτο σκοτάδι με φακό που κρατάει μόλις 3 λεπτά και μετά θέλει φόρτιση και κανενα flare για ξεκάρφωμα" (ίσως και σκόπιμα για να δείξουνε τι μπορούνε να κάνουνε στο φωτισμό?)

Αυτα για την ώρα

Δημοσ.

να υποθεσω οτι ειναι κατι σαν the suffering?

ενδιαφερον φαινετε,και πανω απ'ολα free!(οχι οτι και free να μην ηταν,θα μας πειραζε κιολας)

• Moderators
Δημοσ.
Δεν απαντήσατε στην ερώτησή μου!!!

Απο το πρώτο δωμάτιο βγαίνεις αν βρεις τον κωδικό για την πόρτα. Αν θυμάμαι καλά, ανοίγεις όλα τα lockers (εκτός απο το κλειδωμένο) και παίρνεις ό,τι έχουν μέσα. Σε κάποια φάση παίρνεις και κάτι έγγραφα ή σημειώνεις κάτι. Κοίτα στις σημειώσεις σου (με Ν) και κάπου θα βρεις τον κωδικό.

Δημοσ.

πω πω δεν μπορω να το παιξω μονος μου!! πολυ τρομακτικο! κανενα οπλο παιρνεις; και το παιρνεις πριν συναντησεις τερατα ή μετα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...