Προς το περιεχόμενο

Akou Gnomes

aiasnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tp pc tou paidiou einai timio kai isoropimeno.gia genikixrisi einai apsogo.apla oi nees texnologies vgainoun toso grigora pou kathe ti meta apo merikous mines mas fenete palio..emena prosopikato mixanima pou esteise tha me kalipte apolita.me mia kali 19ara tft kai ena kalo set hxeiwn px 5.1den tha eixa kanena provlima.einai thema anagwn panw apo ola.kai oxi prestiz kai figoura..kaloriziko kai kalodouleuto apo mena.

Δημοσ.
tp pc tou paidiou einai timio kai isoropimeno.gia genikixrisi einai apsogo.apla oi nees texnologies vgainoun toso grigora pou kathe ti meta apo merikous mines mas fenete palio..emena prosopikato mixanima pou esteise tha me kalipte apolita.me mia kali 19ara tft kai ena kalo set hxeiwn px 5.1den tha eixa kanena provlima.einai thema anagwn panw apo ola.kai oxi prestiz kai figoura..kaloriziko kai kalodouleuto apo mena.

Ανάλογα με τι ασχολήσαι και πως βλέπεις τα πράγματα. Προσωπικά, θέλω πολύ επεξεργαστική ισχύ, και γρήγορους σκληρούς και και είναι το μεγαλύτερο bottleneck στα σημερινά μηχανήματα. Από εκεί και πέρα, η κάρτα γραφικών για παράδειγμα είναι θέμα του κατά πόσο παίζεις παιχνίδια η όχι...

Δημοσ.

Emena pia oute o HAL de tha mou ekane entiposi. Software na doulevei xoris patch thelo na do kai tote tha entiposiasto. A re command line!

ataka pou eipa sto gimnasio circa 1992.

-Daskala. -Apapa de ta mporo ta computers oti grapso bad command or filemname nabme kati tetoio mou vgazei.

-Ego -E ama malakies vazeis malakies tha vgazei. etsi einai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...