Προς το περιεχόμενο

Akou Gnomes

aiasnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOIPON MERIKES FORES XERESE NA DENEIS MIXANIMATA

AKOUSTE KAI THAVMASTE

AMD 3800 DUAL CORE

GIGABYTE -K8N Pro-SLI

2X 1 GB RAM TWINMOS

HDD : WD 74 GB RAPTOR SATA 1 10000RPM

HDD : WD 320 GB SATA 2 7200

G-FORCE 7600 265 MB PROLINK

AX AUTO EINAI MIXANIMA ANTE PIASTO

Δημοσ.
LOIPON MERIKES FORES XERESE NA DENEIS MIXANIMATA

AKOUSTE KAI THAVMASTE

AMD 3800 DUAL CORE

GIGABYTE -K8N Pro-SLI

2X 1 GB RAM TWINMOS

HDD : WD 74 GB RAPTOR SATA 1 10000RPM

HDD : WD 320 GB SATA 2 7200

G-FORCE 7600 265 MB PROLINK

AX AUTO EINAI MIXANIMA ANTE PIASTO

Εμένα πάντως δε μου κάνει εντύπωση... :mrgreen:

Δημοσ.

Τι ακριβώς να "πιάσεις" απ' αυτό το μηχάνημα;Ένα mainstream pc είναι.

Επεξεργαστής: O μικρότερος της σειράς Χ2,την στιγμή μάλιστα που έκαναν την εμφάνησή τους οι ΑΜ2

Μνήμες:2Gb@400mhz,άντε και dual channel,την στιγμή που οι ΑΜ2 υποστηρίζουν DDR2.

Mobo:Υπάρχει και η DFI

VGA:Στα όρια του mainstream

Σκληροί:oκ,αν όμως είχες 2*WD raptor X 150Gb...τότε ναι,αυτό θα ήταν εντυπωσιακό.

Δημοσ.

Σκληροί:oκ' date='αν όμως είχες 2*WD raptor X 150Gb...τότε ναι,αυτό θα ήταν εντυπωσιακό.[/quote']

Υπάρχουν και οι SCSI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

pragmati apla mia kaloutsiki sunthesi einai. file Tenshi, mallon apogoiteutiki einai i proti parousiasi tou AM2. sigoura tha allaksei to topio argotera alla oxi akoma.

Δημοσ.

Kαλο μηχανημα, λιγο πανω απο το mainstream.Εγω που αγορασα προχθες εναν AMD Athlon X2 3800, δυσκολευτηκα πολυ στην επιλογη αυτου και του αντιστοιχου ΑΜ2.Ομως δεν εχω ακουσει και φορερα λογια για τους ΑΜ2 οποτε...

Δημοσ.

Kalo to mixanima...poli kalo mporo na po...alla den einai kati to entiposiako...entiposiako tha itan to parakato :

AMD ATHLON 64 FX-55

ASUS A8N32-SLI DELUXE

2x OCZ 1024MB (512MBX2) PC3200 EL CL2 PL 400ΜΗΖ DUAL CHANNEL KIT

MSI VGA NX7950GX2-T2D1GE PCI-E RETAIL

An kai akougete ypervoliko ... afto to pc den pianete :P kai tha mou prokalouse entiposi ean to protines :)

Δημοσ.
Kalo to mixanima...poli kalo mporo na po...alla den einai kati to entiposiako...entiposiako tha itan to parakato :

AMD ATHLON 64 FX-55

ASUS A8N32-SLI DELUXE

2x OCZ 1024MB (512MBX2) PC3200 EL CL2 PL 400ΜΗΖ DUAL CHANNEL KIT

MSI VGA NX7950GX2-T2D1GE PCI-E RETAIL

An kai akougete ypervoliko ... afto to pc den pianete :P kai tha mou prokalouse entiposi ean to protines :)

Με εξαίρεση την κάρτα γραφικών, ούτε αυτά μου κάνουν εντύπωση... :mrgreen:

Δημοσ.

Γενικα μονο αν κατι ειναι στο μεγιστο των σημερινων hardware θα με εντυπωσιαζε...βεβαια, τον επομενο μηνα θα ηταν ηδη ξεπερασμενο!

Δημοσ.

Ο FX-55 έχει μονό πηρύνα και τρέχει στα 2600MHz. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τρέχω Dual core στα 2867MHz. Ο σκληρός που ανέφερε ο φίλος είναι SATA και 10.000rpm. Έχω πάνω 2 SCSI 15000rpm σε RAID 0.

Κατάλαβες γιατί δεν εντυπωσιάζομαι; :)

Δημοσ.

Oτι απλα του εκανε εντυπωση ενα μηχανημα που εστησε.Ενταξει, αφου του εκανε εντυπωση ας το εγραψε, αλλα υπαρχουν και σαφως καλυτερα συστηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...