Προς το περιεχόμενο

Logitech z-5500. 500w or not?

Zupercharger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα τα logitech z-5500. Τα έχω συνδέσει μέσω οπτικής ίνας στη μητρική όπου έχω συνδεδεμένα μέσω 3.5mm jacks και τα innovator (98W RMS). Προς μεγάλη μου απογοήτευση τα logitech δεν πιάνουν τα innovator σε ισχύ. Και δε μιλάω μόνο για το SUB που μπορεί να μου πείτε "δεν το έχεις βάλει σωστά" αλλά και για τους δορυφόρους. Η logitech τα δίνει για σύνολο 500W RMS. Η οπτική ίνα είναι 2m + 5m με μούφα. Φταίει αυτό? Το ομοαξωνικό θα δούλευε καλύτερα? πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά γιατί έχω ξενερώσει τη ζωή μου. Πληροφοριακά το SUB των innovator είναι κάτω από το γραφείο και το SUB των logitech σε μιά γωνία του δωματίου. Το δωμάτιο είναι περίπου 3Χ5 μέτρα.

Δημοσ.

φυσικα και δεν ειναι 500watt.... μιας και η μουσικη ισχυς δεν μπορει να αρθροιστει ετσι οπως κανουν οι μαρκετιστες. Ειναι 5χ70 οι δορυφοροι.... στην ουσια λοιπον εχεις 70 watt RMS με 180 watt subwoofer.

H οπτικη ινα δεν φταιει... τα εχω βαλει και γω σε οπτικη και δεν ειδα διαφορα στην ενταση.

Δημοσ.
φυσικα και δεν ειναι 500watt.... μιας και η μουσικη ισχυς δεν μπορει να αρθροιστει ετσι οπως κανουν οι μαρκετιστες. Ειναι 5χ70 οι δορυφοροι.... στην ουσια λοιπον εχεις 70 watt RMS με 180 watt subwoofer.

H οπτικη ινα δεν φταιει... τα εχω βαλει και γω σε οπτικη και δεν ειδα διαφορα στην ενταση.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι αν ακούω μόνο με τον ένα δορυφόρο και το SUB είναι το ίδιο με το να ακούω με 5 δορυφόρους και το SUB; Έχω αντίθετη άποψη για αυτό. Tα watt είναι η ισχύς εξόδου του τελικού και εφόσον έχω πέντε δορυφόρους θα είναι 4x62 + 69 = 317Watts RMS. Το κάθε ηχείο παράγει ένα δικό του SPL και συνολικά φτάνουν τα 115dB (Σύμφωνα πάντα με τη Logitech). Το σύνολο αυτό απευθύνεται σαφώς και στα πέντε (+1) ηχεία και όχι μόνο στο ένα. Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ με.

Η οπτική ίνα που χρησιμοποίησες εσύ πόσα μέτρα είναι; Έχει καμιά μούφα ή είναι μονοκόμματη;

Αν κάποιος έχει δουλέψει και ομοαξωνικό και ίνα στο ίδιο σύστημα ας μου πει τις διαφορές που μπορεί να είδε.

Δημοσ.

Κοιτα ειναι πολλα που μπορει να φταινε!

πρωτον η καρτα ηχου να μην μπορει να βγαλει αρκετη ενταση για 6 ηχεια μαζι

(παλια καρτα)

δευτερον να μην εχεις κανει σωστα ρυθμισεις! drivers kai loipa

τριτων να φταει το προγραμα αναπαραγωγης ελενξε τις ρυθμισεις και την ενταση του Player.

και τελος ισως να φταιει και η οπτικη ινα!

συνδεσε τα αναλογικα να δεις.

Δημοσ.

Τα 3 πρώτα πιστεύω πως αναιρούνται αυτόματα αφού, όπως λέω και στην αρχή, δουλεύω και άλλο σύστημα 5.1, με τον ίδιο Player, με τις ίδιες ρυθμίσεις και πάει καμπάνα. Η κάρτα δε φορτώνεται πολύ γιατί το ένα σύστημα παίρνει από τις αναλογικές και το άλλο από την οπτική. Εξ' άλλου δε νομίζω να μη μπορεί να σηκώσει τα 5.1 όταν είναι για 7.1! Τώρα για την ίνα φοβάμαι μήπως έχω εξασθένηση στη μούφα. Περιμένω καμιά γνώμη πάνω σε αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...