Προς το περιεχόμενο

ISDN & κλήση computer (Remote)

imported_melody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας βοηθήσει κάποιος που να ξέρει από ISDN καλά.<p>Θέλω να καλέσω το computer της δουλειας, το οποίο είναι συνδεμένο με μια ISDN. Θέλω να το καλέσω με το LapLink, ώστε να μπορέσω να το δουλέψω remote από το σπίτι.

Το σύστημα αυτό δούλευε χρόνια τώρα με dialup απλό modem, αλλά δεν δείχνει να θέλει να δουλέψει με την ISDN (64K).<p>Απλά ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΩ... Το πρόγραμμα είναι σε AutoAnswer, αλλά τόποτε δεν δείχνει ότι το ring σήμα φτάνει έως εκεί.

Το αναλογικό τηλέφωνο χτυπάει, μάλλον όμως δεν "χτυπάει" και στη είσοδο του PC...<p>Ποιος ξέρει να μου πει καμια ιδέα?<p>[ 24-12-2001: Message edited by: melody ]</p>

Δημοσ.

Xmmm...

Dio pragmata tha sou proteino.

An exeis MSN, na diloseis sto netmod to numero pou kaleis sto RS232. Auto to kaneis poli eukola me to netmod configurator.

I deuteri lisi einai ligo mpakaliki kai den tha sou aresei alla giati prosorina den sindeeis to palio modem me to netmod gia na kaneis ti doulia sou. Oi taxitites pou tha pianeis einai konta stis megistes theoritikes tou modem.<p>crAss<p>[ 25-12-2001: Message edited by: crAss ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...