Προς το περιεχόμενο

Δημόσιες σχέσεις

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
σήμερα τα αγόρασα και τα δυο, μπήκαν και σε ξεχωριστές τσάντες και δεν πρόλαβαν να έχουν πολλά σούξουμούξου μεταξύ τους. Παιδιά απαντήστε γρήγορα. Πεινάω!!!

Παρήγγειλε πίτσα και άσε τα δύο κρέατα να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους. Τρως κάποιο απ' τα δύο αύριο.

Α, παρατήρησέ τα (καθώς τρως την πίτσα) να δεις ποιές είναι οι τακτικές τους στις δημόσιες σχέσεις. ;)

Και πες μας τις εμπειρίες σου... :-P

Δημοσ.

Επειδή έχω ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα και έχω παρακολουθήσει αρκετές έρευνες πάνω σε αυτό το ζήτημα,

τα χοιρινά φιλετάκια αρνούνται πεισματικά να αναπτύξουν σχέσεις με τα στήθη κοτόπουλο.. Οπότε απλά θα χάσεις την ώρα σου αν προσπαθήσεις να δεις την τακτική τους πάνω στις δημόσιες σχέσεις..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την κατάθεση των απόψεών σας.

Άλλος;

ΥΓ Ρε σκύλο κάνω διαίτα, τι πίτσες μου λες;

Δημοσ.

Αν τα ανακατέψεις με διάφορα άλλα υλικά όπως δυόσμο, κρεμμύδι, μαϊντανό, τυρι και αλατοπίπερο, έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Απλά πρέπει να τα τηγανίσεις σε χαμηλή φωτιά, γιατί αν αρπάξουν απ'έξω, εσωτερικά θα είναι ένας λαπάς.

Δημοσ.
Εγω λεω να φαω φασολαδα. Να @@@ και να γινει πυρηνικος χειμωνας!

Καλά, χέστηκα στο γέλιο με το Humor σου....

Μήπως να γίνεις κωμικός..?

ΥΓ Δεν περνάς απο το IrC #insomnia, να γνωριστούμε ?

Δημοσ.
ούτως ή άλλος είτε ποστάρεις, είτε κλ@νεις το ίδιο πράγμα είναι....

λόλ!!!! μουτσουμουτσου μου φένεται πρέπει να βρείς γκόμενα.... ξέρεις... καλοκαιράκι... παραλία...σπλατς σπλατς το κύματακι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...