sam sam Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ξερει κανεις σας αν μπορω να τους δω (για πανελλ μιλαω) γιατι με τσαντιζει το στριμοξιδι που 8α γινεται.....
CarpeNoctum Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Μόνο οι βάσεις βγαίνουν online.
GRGION Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 μπορεις καθε χρονο υπαρχει link στο υπουργειο παιδειας ypepth.gr στο οποιο βαζεις το ονομα σου και το κωδικο σου και βλεπεις τους βαθμους σου. Αυτο γινεται παντα τωρα αν αλλαξουν τα πραγματα δεν ξερω
philos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 μπορεις καθε χρονο υπαρχει link στο υπουργειο παιδειαςypepth.gr στο οποιο βαζεις το ονομα σου και το κωδικο σου και βλεπεις τους βαθμους σου. Αυτο γινεται παντα τωρα αν αλλαξουν τα πραγματα δεν ξερω Αυτό ισχύει μόνο αν έχεις περάσει σε κάποια σχολή όπου βάζοντας το όνομά σου και τον κωδικό σου, βλέπεις σε πια πέρασες. Δε βλέπεις βαθμούς κτλ..
Kandinsky Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Έχω την εντύπωση ότι τα αναφέρει και ο Πρωταθλητής.
sam sam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Έχω την εντύπωση ότι τα αναφέρει και ο Πρωταθλητής. Πρωταθλητής???? δηλαδη???
MariaTs. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Θα υπάρχει προφανώς σχετικό άρθρο στην γνωστή αθλητική εφημερίδα 'Πρωταθλητής'! Οι Ολυμπιακοί γνωρίζουν....
blueviper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Έχει σπαράξει το είναι μου με την περίπτωσή σου φίλε sam sam...κλαίω και μόνο στη σκέψη πως ο καυτός ιδρώτας του Γιωργάκη θα πέφτει πάνω σου, την ώρα που η Αννούλα θα σε σπρώχνει παράμερα για να δει τη δική της βαθμολογία. Ανείπωτο δράμα! Χαρά στο κουράγιο σου...άντε να παλέψεις με τις δυνάμεις της φύσης και να έχεις και την αγωνία σου! Δεν ξέρω αν θα τ' άντεχα...
Narayan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Βρε sam sam συγνώμη κιόλας, αυτές οι βαθμολογίες θα καθορίσουν την επαγγελματική σου σταδιοδρομία στο μέλλον και εσύ δεν θες να πας να τα δεις από κοντά επειδή σε "τσαντιζει το στριμοξιδι που 8α γινεται"; Προσωπικά αν πίστευα πως έχω γράψει καλά πετώντας θα πήγαινα να στριμωχτώ για να δω τους βαθμούς μου.
sam sam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 ναι, ναι.... καλα ρε παιδια εγω μαι ερωτηση εκανα και εσεισ....:twisted: ................ τι να πω... και τι δεν εχω ακουσει για αυτην την ερωτηση.... το ενδεχομενο απλοσ να 8ελο να μα8ω εναλακτικεσ λυσεισ απλοσ, το εχετε σκεφτει???? εεεε???? και απλα το επιχειρημα "στριμοξιδι" να ειναι μια καλη δικεολογια...... εεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοοοο..... πολυ ζεστη...!!!!!!!!!!!!!!
LL_NEO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 το ενδεχόμενο να πρέπει να μάθεις ορθογραφία (και δεν αναφέρομαι στο τελικό ς που έχει πάει άκλαφτο) το έχεις σκεφτεί;
sam sam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 το ενδεχόμενο να πρέπει να μάθεις ορθογραφία (και δεν αναφέρομαι στο τελικό ς που έχει πάει άκλαφτο) το έχεις σκεφτεί; ναι το εχω σκεφτει !!! στο pc γραφω ελαχιστα και μονο με λατινικους χαρακτηρες και μου ειναι αρκετα δυσκολο ακομα να γραφω στα ελληνικα. λες να μην ξερω πως το ΘΕΛΟ γραφεται με Ω??? και δεν ειναι το μονο λαθος..... *************** λοιπον για να τελειωνει αυτη η παρωδια. καποιοι για "Χ" λογους βλεπετε τα πραγματα επιφανιακα ( ειτε γιατι θελετε, ειτε γιατι μεχρι εκει μπορειτε να φτασετε ) και με το προσχημα της κρητικης λετε οτι ...θελετε. Εγω απλα μια ερωτηση εκανα... και εσεις την παρεξηγησατε... οκ...τα εχει αυτα η ζωη...{οχι αυτη που θελει τον αντ1...!!! } λεω εγω τωρα μηπως μπορουσατε απλα να πειτε "οχι δεν ξερω 'η να μην απαντησετε καθολου...? δεν θελω να προσβαλω κανεναν και ουτε μου δινεται το δικαιωμα να μην επιτρεπω διαφορους ισχυρισμους για το ατομο μου<δημοκρατια εχουμε και οπως λεει και ενα μελος του insomnia (o paredwse ) "Tο δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά">αλλα εχω το δικαιωμα να υπερασπιστω τον εαυτο μου και την εικονα μου...καποιος απο εσας ειπε " >Βρε sam sam συγνώμη κιόλας, αυτές οι βαθμολογίες θα καθορίσουν την επαγγελματική σου σταδιοδρομία στο μέλλον και εσύ δεν θες να πας να τα δεις από κοντά επειδή σε "τσαντιζει το στριμοξιδι που 8α γινεται"; Προσωπικά αν πίστευα πως έχω γράψει καλά πετώντας θα πήγαινα να στριμωχτώ για να δω τους βαθμούς μου. φιλε μου για σκεψου απο αυτουσ τους βαθμους κρινεται η ζωη μου, εχω την υπομονη να περιμενο στην σειρα για να τουσ δω?εδω τις απουσιες βαζουμε στον πινακα ανακοινωσεων και γινεται ενας πανζουρλισμος με 20 ατομα, για φαντασου με 189....!!!! ολοι αυτη η συζητηση δεν εχει νοημα αφου δεν γινεται αυτο που ρωτουσα,ωραια τελοσ... ευχαριστω οσους απαντησαν.... ελπιζω το θεμα να τελειωαε εδω και να μην το ξαναδω στα πρωτα 20 θεματα... .....καλα μπανια και αποτελεσματα..... αααααααα και συγνωμη για τα λαθθει!!! τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.