gkoutz Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 καποιος στο παρακατω λινκ εχει βαλει σε rar ολες τις ερωτησεις ολων των σχολων -ενα πολυ καλο βοηθημα για οσους δεν εχουν τελειωσει τη φοιτηση. http://www.******live.com/forum/showthread.php?t=438528 αλλα το λινκ του δε βγαινει ισως επειδη ειναι απο αλλο φορουμ γι αυτο το βαζω και κατευθειαν και ας με συγχωρεσει ο δημιουργος του http://rapidshare.com/files/216241392/ERWTISEIS_PISTOPIISIS_GIA_IEK.rar
lizaki5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια οποιος ψαχνει απαντησεις πιστοποιησης για τις ειδικοτητες πληροφορικης μπορει να δει αυτο το site η ας επικοινωνισει μαζι μου με pm http://www.geocities.com/livadask/biblia.html
Tsimpouris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Θα ήθελα οπωσδήποτε τις ερωτήσεις πιστοποίησης και αν γίνεται μαζί με τις απαντήσεις για "Τεχνικός κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών" ξέρετε μήπως που θα τις βρω;; όπου και αν έχω ψάξει δεν βγάζω άκρη.... σας παρακαλώ βοηθήστε με είναι ανάγκη!!!
NIKEPRO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 γει ασς ειμαι καινουργιος εδω και γρφτηκα σημερα - τελοςπαντων εχω τελειωσει γραφιστασ εντυπου και ηλεκτρονικω μεσων και δινω πιστοποιηση και ζητω τισ απαντησεις των ερωτησεων .-ευχαριστω
aris kat Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 θα ηθελα και εγω τις ερωτησεις γιατι απο τις σημειωσεις ουτε τις μισες δεν βρισκω. ευχαριστω!!!!!!
dimitris147b Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 παιδια ψαχνω απαντησεις για την ειδικοτητα...διοικητικο και οικονομικο στελεχος!!! τις ερωτησεις τις εχω οποιος θελει.. πμ
Alegro Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 παιδια ψαχνω απαντησεις για την ειδικοτητα...διοικητικο και οικονομικο στελεχος!!! τις ερωτησεις τις εχω οποιος θελει.. πμ Και εγώ ψάχνω τις ίδιες απαντησεις στο τμήμα ΔΟΣΕ (διοικ. και οικονομικό στελεχος επιχ.) Οποιος τις έχει ας μου τις στείλει στο [email protected] . Ευχαριστώ!
ageliki11 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας!!!!! Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω τις ερωτησεις και απαντησεις για την ειδικοτητα Τεχνικος Τηλεπληροφορικης;
lizaki5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ageliki.... http://www.geocities.com/livadask/biblia.html εδω ειναι το βιβλιο και εχει το 80% περιπου των απαντησεων.εγω το πηρα και το διαβαζω
LYDIA19 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ψαχνω απαντησεις πιστοποιησης για τεχνικο συντηρησης εργων τεχνης παρακαλω για αμεση βοηθεια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:41 ---------- SOS οποιος μπορει να βοηθησει ψαχνω απαντησεις και δεν βρησκω πουθενα
jimmny01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ερωτησεις απαντησεις απο σχεδιαστων μεσω συστηματων η/υ και φυλακα αρχαιοτητων?
tarantules Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Έχει δώσει κάποιος για πιστοποίηση Τεχνικού Εφαρμογών πληροφορικής να μας ενημερώσει πόσες συνολικά ερωτήσεις δίνονται στο θεωρητικό μέρος και πόσες από αυτές είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις για να περάσεις? Εαν απαντήσεις περισσότερες από αυτέςπου χρειάζεται παίρνεις καλύτερο βαθμό ή απλά δεν τις λαβαίνουν υπόψη τους στην τελική βαθμολογία?
morgeni Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά έχω ερώτηση...μήπως ξέρει κανείς απο εσάς που μπορώ να βρώ τις απαντίσεις απο την ειδικότητα των ιεκ ''ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ'''???? βοηθήστε ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο...έψαξα παντού αλλα μάταια...επικοινωνίστε μαζι μου εδώ-ή στο [email protected]-ή αλλιώς στο 6947346519
makedonomaxos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 παιδια γνωριζει κανεις που μπορω να βρω της ερωτησεις με της απαντησεις για να δωσω πιστοποιηση στην ειδικοτητα τεχνικος αεριων καυσιμων καποια διευθηνση η σελιδα στο ιντερνετ
galactica Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 up :) :) γεια σου φιλε.μηπως κατα τυχη βρηκες τις ερωτησςις πιστοποιησης που εψαχνες ? τισ ψαχνω και γω αλλα....... δεν. αν ξερεις.....σ ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.