Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις σχετικά με πιστοποίηση

bugsface

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποιος στο παρακατω λινκ εχει βαλει σε rar ολες τις ερωτησεις ολων των σχολων -ενα πολυ καλο βοηθημα για οσους δεν εχουν τελειωσει τη φοιτηση.

http://www.******live.com/forum/showthread.php?t=438528

αλλα το λινκ του δε βγαινει ισως επειδη ειναι απο αλλο φορουμ γι αυτο το βαζω και κατευθειαν και ας με συγχωρεσει ο δημιουργος του

http://rapidshare.com/files/216241392/ERWTISEIS_PISTOPIISIS_GIA_IEK.rar

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα ήθελα οπωσδήποτε τις ερωτήσεις πιστοποίησης και αν γίνεται μαζί με τις απαντήσεις για "Τεχνικός κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών" ξέρετε μήπως που θα τις βρω;; όπου και αν έχω ψάξει δεν βγάζω άκρη.... σας παρακαλώ βοηθήστε με είναι ανάγκη!!!

Δημοσ.

γει ασς ειμαι καινουργιος εδω και γρφτηκα σημερα - τελοςπαντων εχω τελειωσει γραφιστασ εντυπου και ηλεκτρονικω μεσων και δινω πιστοποιηση και ζητω τισ απαντησεις των ερωτησεων .-ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια ψαχνω απαντησεις για την ειδικοτητα...διοικητικο και οικονομικο στελεχος!!! τις ερωτησεις τις εχω οποιος θελει.. πμ

Και εγώ ψάχνω τις ίδιες απαντησεις στο τμήμα ΔΟΣΕ (διοικ. και οικονομικό στελεχος επιχ.)

Οποιος τις έχει ας μου τις στείλει στο [email protected] .

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σας!!!!! Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω τις ερωτησεις και απαντησεις για την ειδικοτητα Τεχνικος Τηλεπληροφορικης;

Δημοσ.

ψαχνω απαντησεις πιστοποιησης για τεχνικο συντηρησης εργων τεχνης παρακαλω για αμεση βοηθεια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:41 ----------

SOS οποιος μπορει να βοηθησει ψαχνω απαντησεις και δεν βρησκω πουθενα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει δώσει κάποιος για πιστοποίηση Τεχνικού Εφαρμογών πληροφορικής να μας ενημερώσει πόσες συνολικά ερωτήσεις δίνονται στο θεωρητικό μέρος και πόσες από αυτές είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις για να περάσεις?

Εαν απαντήσεις περισσότερες από αυτέςπου χρειάζεται παίρνεις καλύτερο βαθμό ή απλά δεν τις λαβαίνουν υπόψη τους στην τελική βαθμολογία?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά έχω ερώτηση...μήπως ξέρει κανείς απο εσάς που μπορώ να βρώ τις απαντίσεις απο την ειδικότητα των ιεκ ''ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ'''???? βοηθήστε ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο...έψαξα παντού αλλα μάταια...επικοινωνίστε μαζι μου εδώ-ή στο [email protected]-ή αλλιώς στο 6947346519

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις που μπορω να βρω της ερωτησεις με της απαντησεις για να δωσω πιστοποιηση στην ειδικοτητα τεχνικος αεριων καυσιμων καποια διευθηνση η σελιδα στο ιντερνετ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
up :) :) :) :)

γεια σου φιλε.μηπως κατα τυχη βρηκες τις ερωτησςις πιστοποιησης που εψαχνες ? τισ ψαχνω και γω αλλα....... δεν. αν ξερεις.....σ ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...