Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις σχετικά με πιστοποίηση

bugsface

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω πάρει το self-study με τον εξομοιωτή του CCNA και πραγματικά είναι αρκετά διασκεδαστικό το διάβασμα αλλα έχω ακούσει ότι οι ερωτήσεις στις εξετάσεις -ανεξάρτητα πόσο καλά έχεις προετοιμαστεί- είναι για να απαντήσεις στην τύχη!! Είναι αλήθεια αυτό???? είναι και τα εξέταστρα καμιά 200αρα...

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι ερωτησεις περιλαμβανουν εκτος απο πολλαπλες επιλογες και section με κατι σαν "σεναριο" που θα πρεπει να χρησιμοποιησεις εναν εξομοιωτη και να κανεις ορισμενες ενεργειες. Το ποσα και τι θα ειναι ειναι εντελως τυχερο, οπως και ο αριθμος των ερωτησεων. Βεβαια αυτοι εχουν ενα τροπο να αξιολογουν τη δυσκολια των ερωτησεων οποτε μπορει να σου τυχουν λιγες και δυσκολες η πολλες και πιο ευκολες.

Παντως ακομα και των πολλαπλων επιλογων δεν ειναι παιξε γελασε γιατι δεν μπορεις να πας μπρος-πισω. Και αμα πρεπει να επιλεξεις πανω απο μια απαντηση τοτε αμα κανεις εστω και μια λαθος (πχ επελεξε 3 απο τις 6 και επελεξες 2 σωστες και μια λαθος) χανεις ολη την ερωτηση

Θα σου προτεινα να αρχισεις με το CCENT, που ειναι το μισο CCNA αλλα απο περυσι μπορεις να το παρεις σαν αυτονομο certification.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μήπως έχει κάποιος τις απαντήσεις από τις ερωτήσεις πιστοποίησης ΟΕΕΚ για την ειδικότητα Δημοσιογραφίας:Συντακτες και ρεπόρτερ??? Αν τις έχει κάποιος pls να μου τις στείλει στο email μου ([email protected])...είναι ανάγκη.Δίνω τον άλλο μήνα και δεν έχς διαβάσει τπτ.

Δημοσ.

Μήπως έχει κάποιος τις απαντήσεις από τις ερωτήσεις πιστοποίησης ΟΕΕΚ για την ειδικότητα Δημοσιογραφίας:Συντακτες και ρεπόρτερ??? Αν τις έχει κάποιος, η γνωρίζει κάτι, pls να απαντίσει στο email μου ([email protected])...είναι ανάγκη!Δίνω τον άλλο μήνα και δεν έχω διαβάσει τπτ.

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μηπως καποιος-α εχει τις απαντησεις απο τις ερωτησεις της πιστοποιησης της ειδικοτητας "εικονογραφος-σκιτσογραφος"?????? 'Η ξερει καμιαδιευθηνση που μπορω να τις βρω?? Για γραφιστικη υπαρχουν κατι απαντησεις... please αν ειναι στειλτε στο email μου ( [email protected])

:-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,παιδια εχει κανενας τις απαντησεις για την πιστοποιηση του τομεα Τεχνικος Αεριων - Καυσιμων των σχολων ΙΕΚ γιατι προσπαθω μερες να τις βρω και δεν μπορω. αν καποιος εχει δωσει τις εξετασεις και εχει τις απαντησεις η ξερει καμια ιστοσελιδα που εχει τις απαντησεις ας μου στειλει πμ,ευχαριστω πολυ εκ των προτερων:-)

Δημοσ.

Γιατί το αρχικό μήνυμα είναι 8 μηνών μπαγιάτικο, και οι δυο posters 0 μηνύματα. Και το «γράφτηκα τώρα κι έχω την απάντηση σε κάτι που ήθελες πριν 8 μήνες αλλά δε στη δίνω πάρε με τηλέφωνο» μου κάνει σε «θέλω να πάρω το νεφρό σου». Μπορεί κι όχι βέβαια.

Δημοσ.

Έσυ φίλε που τα ξέρείς όλα.καταρχήν δεν σε αφορά το πότε γράφτηκα.και το μήνυμα που έγραψα για τις απαντήσεις δεν παέι αποκλειστικά στον φίλο που τις ζητούσε αρχικά.αφορά όσους τις θέλουν,εφόσον το θέμα εξακολουθεί να υπάρχει.και εγώ τις έχω και προσφέρθηκα να τις δώσω.τώρα ο τρόπος που θα τις δώσω είναι δικό μου θέμα.όχι δικό σου.οπότε μην ασχολείσαι με πράγματα τα οποία δεν σε αφορούν.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μήπως υπάρχει κανείς που να έχει πληροφορίες (απαντήσεις βασικά τις ερωτήσεις τις πήρα όταν έδωσα τα παράβολα) για την "Τεχνικός τηλεπληροφορικής" ; Θα το εκτιμούσα :)

Ευχαριστώ!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...