kage Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 καπου υπαρχει παρομοιο ποστ εδω περα... απ οσο ξερω αφου παρεις το κρατικο πτυχιο μετα δινεις καποιες εξετασεις κ αν περασεις προχωρας σε τει
blashyrkh+ Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 το παραθυρο που εχασες μαλλον ειναι απο σχολειο σε ΑΕΙ
calvinklein Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μπές και δές εδώ http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=66348
k_antoni Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μπές και δές εδώ http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=66348 Κάπου σε αυτό που έβαλες μιλάει για ECTS... Κ εδώ θα γελάσει ο κάθε πικραμένος: κάποιος ή ΚΑΤΙ τελος πάντων θα πρέπει να αξιολογήσει αυτά τα ΙΕΚ για να δώσει τις συγκεκριμένες μονάδες. Και σε περίπτωση που μπλεχτεί κ ο IACET το πραγμα μετατρέπεται σε ανέκδοτο... Ηθικό δίδαγμα: σε περίπτωση που θέλεις να περάσεις σε ΤΕΙ, κάθεσαι κ διαβάζεις για τις Πανελλήνιες όπως όλος ο καλός ο κόσμος. Σε περίπτωση που πας μέσω ΙΕΚ, κ υπάρξει τέτοιος νόμος, θέλεις 2 χρόνια το ΙΕΚ και 4 χρόνια το ΤΕΙ, σύνολο 6 χρόνια... σε 6 χρόνια έβγαλα ΑΕΙ, μεταπτυχιακό και ξεκινάω το διδακτορικό μου
elis88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Κάτι σχετικά άσχετο... το πτυχίο των κολέγιων αναγνωρίστηκε επιτέλους; η ακομα;
gerr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Όχι δεν αναγνωρίστηκε και το συγκεκριμένο πλαίσιο καταψηφίστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση στη βουλή. Αν και είμαι κατά της αναγνωρισής τους ,πιστεύω κάποια στιγμή,λόγω ευρωπαϊκής ένωσης κάποια από αυτά θα αναγνωριστούν.
elis88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Όχι δεν αναγνωρίστηκε και το συγκεκριμένο πλαίσιο καταψηφίστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση στη βουλή. Αν και είμαι κατά της αναγνωρισής τους ,πιστεύω κάποια στιγμή,λόγω ευρωπαϊκής ένωσης κάποια από αυτά θα αναγνωριστούν. Γιατι είσαι κατά της αναγνώρισής τους; Μην μπερδεύεις τα κολέγια με τα ΙΕΚ, δεν έχουνε καμία σχέση.
BIRITSA Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ "ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ";ΣΤΟ ΙΕΚ ΠΟΥ ΦΟΙΤΗΣΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Strategos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 εγω δεν βλεπω να ψηφιστει ποτε αυτο. ο πρωτος λογος για μενα ειναι φοβουνται μην χασουν την θεση τους οι φοιτητες, δευτερον δεν εχουν ακομα τα iek δικα τους βιβλια απλα δινουν καποια υλη στους καθηγητες πολυ αοριστη. δεν θα πηγαινει 2 χρονια + 4, αλλα θα μπορουσες να περασεις μονο σε tei με παρομοια μαθηματα τα οποια αυτα που ειχες κανει δεν θα τα εκανες στο τει αποτε θα ηταν 2 χρονια ιεκ+2 tei που θα περνουσες μεσω τον εξαιτασεων τις πιστοποιησης(δλδ κατι σαν πανεληνιες του ιεκ). Για μενα για να αποκτήσουν τα ιεκ καποια δυναμη θα πρεπει να βγαλουν σταθερη υλή και βιβλια και αν μην δινουν οτι να ναι σημειωσεις. Εγω ασχετος αν παω iek που τελειωνω τωρα πιστευω οτι θα μπορουσε καποιος απο ιεκ να παει σε τει και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν μαθητες απο ιεκ που ειναι πολυ ποιο καλη για αυτη την θεση απο αλλους που απλα την βαλανε στο μηχανογραφικο, στο κατω κατω αλλη περνουν ποσοστα στης πανεληνιες επειδη ντοπαρονται, αλλη πανε επιτιδες σε νυχτερηνο, αλλη με λιγοτερο διαβασμα περνανε απο τεε.
gerr Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Γενικά συμφωνώ με τις απόψεις σου. Σίγουρα το σημερινό επίπεδο των ΙΕΚ από ότι ξέρω δεν είναι ικανοποιητικό αλλά οι απόφοιτοί τους θα ήταν πολλοί πιο ικανοί από φοιτητές ΤΕΙ με παρόμοιο αντικείμενο. Όμως στο τέλος το χάνεις λίγο. Η εισαγωγή από εσπερινό είναι σχεδόν ανύπαρκτο πρόβλημα αφού έτσι και αλλιώς οι θέσεις είναι ελάχιστες. Για τα ΤΕΕ, για αυτό το λόγο είναι, για να πηγαίνουν οι μαθητές που θέλουν να προσανατολιστούν σε τεχνικό επάγγελμα. Τέλος, για να μπεις ως αθλητής ,"ντοπαρισμένος" όπως λες, πρέπει πρώτα να πιάσει τη βάση (10.000 ή 10 βαθμό πρόσβασης). Οπότε πάει στα 11.000. τρομερή αύξηση. Άσε που κάθε σχολή παίρνει έναν (αυτόν με τα περισσότερα μόρια μετά την προσαύξηση)
duende Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 καλα,μεχρι να γινει αυτο (αν) θα ειμαστε στα δευτερα -αντα..
iNorganic Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Βασικα αμα βγεις σε καποιο αθλημα πανελλαδικα μεσα στους 3εις πρωτους σου κανουν αιματολογικες εξετασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.