Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω dsl 384/128 και οταν απο το αλλο συνδεδεμενο pc ο γιος μου παιζει on line games του "λαγκαρει" οπως μου λεει.

Αν κανω την γραμμη και την συνδεση 512/128 θα δω καμμια διαφορα και να παψουν οι ... ενδοοικογενειακες προστριβες ????? Ευχαριστω.:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

ego prosopika se opoio oikiako diktyo exo katsei na paikso online(akoma kai me 1 mbit grammi) se kapoia fasi ton exo kollisei ton allon...mia anavathmisi sigoura einai mia mikri anasa de leo kai me liga parapano lefta..

ousiastika tha dosei ta 10-15kb parapano pou xreiazontai gia na kanete ki esi kai o gios sou ti douleia sas xoris polla kollimata kai prostrives...

alli mia lisi einai kai to netlimiter (poli kalo programmataki gia na orizoume gia kathe programma mexri posa kb apti grammi internet mporei na xrisimopoiei)..an o gios kserei to 'laggarei' mporei na kserei kai to netlimiter..:D

Δημοσ.

Βάλε του μια 1 bit γραμμή γιατί όπως πιστεύω θα την χρησιμοποιείς κι εσύ.Πες και στον ΟΤΕ(121) να σου κάνει κι έναν καθαρισμό γραμμής για καλού κακού.Το πρόβλημα με τις 384 είναι ότι έχουν πακετοκόφτη από τον οτε κάτι που είναι τελείως παράνομο(τόσο χαμήλα που είναι ρυθμισμένο.Πολλές φορές οι χαμήλες ταχύτες και το Lag είναι αποτέλεσμα όπως είπε ο admin.iekep των:

1on MH SOSTH SYNDESMOLOGIA

2on SYNAGERMOI

3on KALODIOSEIS

4on KATANEMHTHS OTE

auta gia aposyndeseis i thoryvous stin grammh

gia to thema taxytitas einai :

1on KATANEMHTHS OTE

2on KENTRO OTE (DSLAM FULL)

3on KALODIOSEIS

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια...Εβαλα στο δικο μου pc το netlimiter και περιορισα το download απο το FlashFXP που ειναι και το κυριο προγραμμα για κατεβασματα σε μενα στα 23ΚΒ ( τα μισα δηλαδη) αλλα παλι εχει προβλημα ο γιος.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μοναδικη λυση η 1024αρα ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Γιάννης Platano πιθανόν αυτό που λαγκάρει το online gaming του γιού σου να είναι το upload και όχι το download...

Σίγουρα, όπως προείπε και ο s0st0s, το 512 αντι για 384 βοηθάει... αλλά μήπως δεν είναι αυτό που δημιουργεί το prob? Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και ο server στον οποίο παίζεις... p.x. στο Lineage παίζεις χαλαρά σε ελληνικό server και με 56k( με ολίγα lags) με μια ISDN 64k κανονικότατα... δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για το BF1942 ή BF2.... εκεί θέλεις ουλάχιστον 256/128 aDSL....

Ποιό game παίζει ο γιός σου?

Δημοσ.
Γιάννης Platano πιθανόν αυτό που λαγκάρει το online gaming του γιού σου να είναι το upload και όχι το download...

Σίγουρα' date=' όπως προείπε και ο [b']s0st0s[/b], το 512 αντι για 384 βοηθάει... αλλά μήπως δεν είναι αυτό που δημιουργεί το prob? Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και ο server στον οποίο παίζεις... p.x. στο Lineage παίζεις χαλαρά σε ελληνικό server και με 56k( με ολίγα lags) με μια ISDN 64k κανονικότατα... δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για το BF1942 ή BF2.... εκεί θέλεις ουλάχιστον 256/128 aDSL....

Ποιό game παίζει ο γιός σου?

Απο οτι λεει παλια επαιζε LineAge και τωρα το Counter strike σε διαφορους servers.

Οταν εγω κατεβαζω χωρις ταυτοχρονο upload οπως τα torrents , γιατι τον επηρεαζει ???Βεβαια οταν ταυτοχρονα κατεβαζω και ανεβαζω τοτε τον ... τελειωνει.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

no torrents.θάνατος!τον καταστρέφεις τον γιο σου :) για εμένα τα torrents είναι μόνο για το βραδάκι που πάμε για ύπνο και ότι έχει κατεβάσει μέχρι να ξυπνήσουμε,απο εκεί και μετά πάλι το επόμενο βράδυ..για τα απλά downloads και πάλι θα έχει λίγο lag,αλλά όχι όπως με τα torrents...

για εμένα η καλύτερη γραμμή για να έχει το λιγότερο lag είναι η isdn.. όποιος έχει τεστάρει dsl και isdn στο θέμα lag θα ξέρει...

Δημοσ.

1) ελεγξε τα ping σου με τον server του παιχνιδιου.

2) κανε μετρησεις bandwidth και εισερχομενων πακετων/sec που χρειαζεται το παιχνιδι.

Ειναι πιθανο να μην εχεις αρκετο bandwidth αλλα πιο πιθανο ειναι να μην εχεις αρκετα εισερχομενα πακετα/sec.

Να το πω απλα με πχ σε περιπτωση που δε το ξερεις:

Ας πουμε σε πιτα ΟΤΕ dslam μια 384 τις ωρες αιχμης εχει μεγιστο τα 18 εισερχομενα πακετα/sec. Αυτο σημαινει χονδρικα:

27kb/sec μεγιστο απο http/ftp

12-15kb/sec μεγιστο απο p2p

Αν εχεις ενα game που θελει 18 εισερχομενα πακετα/sec αλλα τρωει πχ 5-10kb/sec τοτε η γραμμη εχει φουλαρει μονο με αυτα τα 5-10 kb/sec. Αν σου φαινεται περιεργο αυτο, τοτε μαθε οτι με εναν udp flooder μπορει καποιος με 0.5kb/sec να σου αχρηστεψει την ΟΤΕ συνδεση των 40kb/sec.

Οπως ειπα θελει μετρησεις για να βρεις τι φταιει. Και η μονη πιθανη λυση ειναι να αναβαθμισεις ή να πας σε vivodi llu.

Μπορεις να κανεις τις μετρησεις με το perfmon.msc (αυτο γραφεις στο start->run σε XP)

Δημοσ.

Γιαννη η μονη λυση ειναι 1024/256,και δες εαν σε καλυπτει η vivodi γιατι εχει 36.5 σε μεριζομενη προσβαση.Εγω που μενω πιο κατω απο εσενα με vivodi δεν εχω κανενα προβλημα.Διαφορετικα Tellas 39.5 Forthnet 42.5 και να ευχεσαι το dslam του ΟΤΕ της περιοχης να μην ειναι πιταρισμενο.

Δημοσ.

Κλασική περίπτωση γραμμής σε πιταρισμένο DSLAM με τραγικό ποσοστό UDP Packets...

Με άλλα λόγια μια δοκιμούλα σε 512kbps μήπως και σε κοτσάρουν σε πιο καθαρό και γίνει καμιά αλλαγή.

Αλλιώς...πες του γιου να δοκιμάσει να παίξει κατά τις 2 το βράδυ, που πιθανότατα δεν θα έχει lag.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...