nikkeii Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Εχω μερικα προβληματα προσπαθωντας να στησω ενα ασυρματο δικτυο μεσα στο σπιτι μου. Εχω 3 υπολογιστες με windows xp sp2 εκ των οποιων στο ενα εχω περασει ολες τις ρυθμισεις του ρουτερ (linksys wag54g). Για τους υπολοιπους υπολογιστες εχω αγορασει καρτες ασυρματου δικτυου και ολα μπαινουν κανονικα στο ιντερνετ χωρις προβλημα. Ολοι οι υπολογιστες βλεπουν το ρουτερ αλλα δεν βλεπονται μεταξυ τους. Εχω προσπαθησει χρησιμοποιοντας τα wizards της Microsoft αλλα δεν γινεται τιποτα. Το workgroup name ειναι ιδιο σε ολους τους υπολογιστες. Δεν εχω μεγαλη εμπειρια με δικτυα για αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας.
rodos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αν εχεις Norton & internet security, αυτός σου κάνει πρόβλημα. Ή τον βγάζεις και βάζεις Nod32 π.χ (βλέπεις την υγειά σου), ή ρυθμίζεις τον internet security.
nikkeii Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δεν εχω Νορτον. Εχω τον bit defender και το zone alarm αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα γιατι οταν ρυθμιζω το ΖΑ δεν αλλαζει κατι. Ακομα και αν κλεισω και τα 2 προγραμματα οι υπολογιστες δεν βλεπουν τιποτα και παλι. Ισως κατι αλλο δεν κανω καλα.
mikemoisi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΒΑΛΕ Password ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!!! ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ Router ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ Router). ΚΑΝΕ Share ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ Η ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΚΟΝΙΔΙΟ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ Map Network Drive..... ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ Share Folders.
mikemoisi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Off ΟΤΙ Firewall ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!
cool_alex Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ενεργοποίησε τον DHCP server στον router και ρύθμισε τους υπολογιστές ώστε να παίρνουν αυτόματα IP διεύθυνση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.