Προς το περιεχόμενο

ποιο vaio να πάρω?

1257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα

ειμαι γραφιστας και θελω να πάρω ενα vaio

καθημερινα δουλευω corel - photoshop - in desing - macromedia dreamwever κτλ.

η οθώνη θελω να ειναι 15''

τι προτίνεται σε τιμές απο 1000 - 1700 ευρώ

εμένα προσοπικά μου αρεσει το fe21m είναι ΟΚ? και απο που να το πάρω με ατοκες δώσεις?

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To FE21M είναι super!! Απο όπου και να το πάρεις πρόσεξε λίγο την τελική τιμή που θα πληρώσεις...Τα multirama πχ κάνουν 6-12 άτοκες αλλά με τιμή 200 ευρώ πάνω απο τα online μαγαζιά. Το καλύτερο είναι να το σκρουτζάρεις και να πάρεις τα πρώτα 5 μαγαζιά τηλ. να τους πεις τον αριθμό των δόσεων που θες και να σου πουν το τελικό ποσό.

Vaio Fe21M skroutzed

Κι εγώ αυτό προτείνω... Κορυφαίο σε επιδόσεις και σχετικά φτηνό σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Το έχουν και δυο φίλοι μου και είναι υπερευχαριστημένοι! Το βρήκα 1575 ευρώ σε 12 άτοκες δόσεις από αγορά μέσω διαδικτύου στο Πλαίσιο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

ti paizei re paidia me to FE11s? phga xtes sto plaisio kai mou lene pws h sony to exei aposirei. xerete kati ep autou? mias kai pragmati sta perisotera katasthmata mono to 21M blepeis. Bebaia ean exete parathrhsei to e-shop den to eixe sta diathesima enw prin apo kamia 1.5 bdomada to xanabale! epipleon to play247 pou ktypaei xamhles times gia sony genika mou eipan pws teleutaia paralabh egine ton iounio!

Ola ayta ta lew giati to 11s einai ena skali pio panw apo to 21M, synepws gia twra the question is FE11s h FE21M?

Opoios xserei kati as bohthhsei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...