1257 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 καλημερα ειμαι γραφιστας και θελω να πάρω ενα vaio καθημερινα δουλευω corel - photoshop - in desing - macromedia dreamwever κτλ. η οθώνη θελω να ειναι 15'' τι προτίνεται σε τιμές απο 1000 - 1700 ευρώ εμένα προσοπικά μου αρεσει το fe21m είναι ΟΚ? και απο που να το πάρω με ατοκες δώσεις? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 To FE21M είναι super!! Απο όπου και να το πάρεις πρόσεξε λίγο την τελική τιμή που θα πληρώσεις...Τα multirama πχ κάνουν 6-12 άτοκες αλλά με τιμή 200 ευρώ πάνω απο τα online μαγαζιά. Το καλύτερο είναι να το σκρουτζάρεις και να πάρεις τα πρώτα 5 μαγαζιά τηλ. να τους πεις τον αριθμό των δόσεων που θες και να σου πουν το τελικό ποσό. Vaio Fe21M skroutzed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_alex Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Κι εγώ αυτό προτείνω... Κορυφαίο σε επιδόσεις και σχετικά φτηνό σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Το έχουν και δυο φίλοι μου και είναι υπερευχαριστημένοι! Το βρήκα 1575 ευρώ σε 12 άτοκες δόσεις από αγορά μέσω διαδικτύου στο Πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Το παίρνεις από εδώ και είσαι έτοιμος.... http://openmind.gr/product_info.php?products_id=2813&osCsid=89ad4442d0002406fb86b69dd8454150 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Cool_alex μπορείς να μου πεις θερμοκρασίες που πιάνει το συγκεκριμένο μοντέλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δεν θα αντιμετωπισεις προβληματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talikra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 ti paizei re paidia me to FE11s? phga xtes sto plaisio kai mou lene pws h sony to exei aposirei. xerete kati ep autou? mias kai pragmati sta perisotera katasthmata mono to 21M blepeis. Bebaia ean exete parathrhsei to e-shop den to eixe sta diathesima enw prin apo kamia 1.5 bdomada to xanabale! epipleon to play247 pou ktypaei xamhles times gia sony genika mou eipan pws teleutaia paralabh egine ton iounio! Ola ayta ta lew giati to 11s einai ena skali pio panw apo to 21M, synepws gia twra the question is FE11s h FE21M? Opoios xserei kati as bohthhsei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nirva23 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 alla kai egw pou phra ti katalava ama sou xalasei prepei na to stileis sto velgio...eleoc.. ase pou xanoun thn axia tous kateu8eian meta apo kanena xrono kai ma kaneis format ton pou@@o 8a sou dwsoun otan ton agoraseis mono to ricavery oxi tous drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubleh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 nirva, πόσες ημέρες χρειάστηκε για επισκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.