Προς το περιεχόμενο

ο φορητος αναβει μόνος του...

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω τον φορητό ενός φίλου (HP Pavilion zt3300) που έχει το εξής πρόβλημα:

Αν τον σβήσω, μετά από λίγα λεπτά ανάβει πάλι μονος του...

Αυτό παρατήρησα ότι δεν συμβαίνει αν έχω συνδεμενο το βυσμα τροφοδοσίας.

Επίσης παρατήρησα σε καποια φαση με γεματη μπαταρια, πατουσα το POWER, ξεκινούσε και σε 1 δευτερόλεπτο εσβηνε, λες και ήταν άδεια η μπαταρία.

Στο BIOS του δεν βρίσκω τίποτα για αυτόματη εκκίνηση υπο συνθήκες..

Τι πιστευετε ότι φταίει?

P.S.: στο BIOS βρήκα μια επιλογή "Battery Calibration". Τι ακριβώς κανει στη μπαταρία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν εχει τίποτα. Μου τον έφερε σκετο μηπως και βρω τι φταίει.. Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα που να θέλει σερβις, καθως στο φορητό δεν μπορείς να δοκιμάσεις και πολλά, όπως στο desktop...

P.S.: στο BIOS βρήκα μια επιλογή "Battery Calibration". Τι ακριβώς κανει στη μπαταρία;

Το Battery Calibration κάνει πλήρη αποφόρτιση μπαταρίας όπως κάναμε παλιά στα κινητά, ώστε να επανέλθει στην κανονική της κατάσταση.

Δεν ξέρω όμως αν στην πραγματικότητα κάνει τη δουλειά που λέει.

Όσο αφορά την επανεκκίνηση, ίσως να είναι πρόβλημα μητρικής αν δεν υπάρχει κάποια επιλογή στο BIOS.

Μπορείς να ελέγξεις αν υπάρχουν επιλογές, όπως Keyboard, Mouse κλπ για Power On.

1>Δες τις ρυθμίσεις εξοικονόμισης ενέργειας????

Μήπως έχει ρυθμιστεί να κλείνει σε 1 λεπτό από τη στιγμή που θα βγεί από την πρίζα.

2>Μήπως έχει κολήσει κανένα κουμπί??? (εμένα άνοιγε στο άσχετο και μερικές φορές έκανε επανεκκινήσεις μόνος του γιατί ήταν χαλασμένο το power).

3>..... μήπως δεν γίνεται shutdown???? μήπως γίνεται standby και όταν πέσει η μπαταρία του φλασάρει????

@realestate:

Δεν το εχω ψάξει... Θα το κανω αυριο..

@takistmr:

Το 1 δεν παιζει, γιατί το πρόβλημα είναι ότι αναβει, δεν σβήνει.

Για το 2 μάλλον οχι, αλλα θα το δοκιμάσω..

Το 3 επισης δεν είναι..

Εχω τον φορητό ενός φίλου (HP Pavilion zt3300) που έχει το εξής πρόβλημα:

Αν τον σβήσω' date=' μετά από λίγα λεπτά ανάβει πάλι μονος του...

Αυτό παρατήρησα ότι δεν συμβαίνει αν έχω συνδεμενο το βυσμα τροφοδοσίας.

Επίσης παρατήρησα σε καποια φαση με γεματη μπαταρια, πατουσα το POWER, ξεκινούσε και σε 1 δευτερόλεπτο εσβηνε, λες και ήταν άδεια η μπαταρία.

Στο BIOS του δεν βρίσκω τίποτα για αυτόματη εκκίνηση υπο συνθήκες..

Τι πιστευετε ότι φταίει?

P.S.: στο BIOS βρήκα μια επιλογή "Battery Calibration". Τι ακριβώς κανει στη μπαταρία;[/quote']

έιχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν απο 2 χρόνια με έναν παλιό acer...ήταν να το στείλω Ιταλία για service αλλά ξαφνικά έφτιαξε από μόνο του...τι να σου πώ...μάλλον η καλύτερη λύση είναι το service ή αλλιώς να...περιμένεις...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...