Προς το περιεχόμενο

Spam emails .....Αμαν πια !!!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιησαμε μεζι με τον gvard (Hyperhosting) το SpamAssassin αλλα τα πρωτα προβληματα αρχισαν...Κανονικα email τα βλεπει σαν spam (σε ενα acount μου για την ωρα ...):( :( :( :(

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δεν θα σχολιάσω το οτι πρώτα το ανέφερες εδώ και μετά σε εμένα (οποτε θα λυνόταν), απλώς αυτό που είπα και από το τηλέφωνο οτι το ενεργοποιούμε σε TRAINING mode και κάνουμε τις διορθώσεις πάνω σε αυτό. Εχω κάνει κάποιες πρώτες διορθώσεις στο training για το site σου, καλό θα είναι αν το πρόβλημα συνεχιστεί να το αναφέρεις πρώτα σε εμένα και μετά εδώ ;)

Δημοσ.
καλό θα είναι αν το πρόβλημα συνεχιστεί να το αναφέρεις πρώτα σε εμένα και μετά εδώ ;)

ΟΚ...Δεν ειχα σκοπο να σε ...παρακαμψω αλλα απλα τα εγραψα και εδω μιας και συζηταγαμε το θεμα.Next time θα σε ενημερωσω πρωτο.Εξ αλλου η τεχνικη σας υποστηριξη ειναι υποδειγματικη.:-D :-D :-D

Δημοσ.
Σχετικα με φιλτρα κτλ κτλ δεν εχω να σου προτεινω κατι...

Αλλα εχω να σου προτεινω στην ιστοσελιδα σου να αντικαταστησεις τis email διευθυνσεις με κατι του στυλ giannis_AT_ggiannis.gr δηλαδη να μην βαζεις το @..Kαι να λες αντικαταστηστε το _ΑΤ_ με @ :D

Νομιζω οτι ετσι γλιτωνεις απο spammers που σκαναρουν τις σελιδες για να βρουν διευθυνσεις email :D

Γιάννη' date=' αυτό που λέει ο [b']JiKL[/b] πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε. Το email πρέπει να είναι σε μορφή που δεν την καταλαβαίνουν τα προγράμματα που σαρώνουν ιστοσελίδες και μαζεύουν διευθύνσεις. Αλλιώς θα υποφέρεις.

Η ασφαλέστερη λύση είναι να φτιάξεις μια εικόνα με τη διεύθυνσή σου και να μην έχεις καθόλου κείμενο, όπως η εικόνα που έχω επισυνάψει.

post-25957-129062934083_thumb.png

Δημοσ.
Γιάννη' date=' αυτό που λέει ο [b']JiKL[/b] πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε. Το email πρέπει να είναι σε μορφή που δεν την καταλαβαίνουν τα προγράμματα που σαρώνουν ιστοσελίδες και μαζεύουν διευθύνσεις. Αλλιώς θα υποφέρεις.

Η ασφαλέστερη λύση είναι να φτιάξεις μια εικόνα με τη διεύθυνσή σου και να μην έχεις καθόλου κείμενο, όπως η εικόνα που έχω επισυνάψει.

Ναι αλλα οταν στον πινακα ελεγχου ας πουμε στην insomnia θελω να γραψω το email μου πως θα το κανω με την εικονα ???? Ευχαριστω.:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Καλή ερώτηση! :)

Δεν είμαι ειδικός στο web develovement ή στο λογισμικό των φόρουμ, αλλά υποθέτω ότι εκεί δεν είναι τόσο εύκολο να μπουν αυτά τα βρωμοπρογράμματα ή ότι πιθανόν γίνεται να τους φράξεις την είσοδο τελείως.

Πάντως εγώ από πίνακες ελέγχου σε φόρουμ δεν είχα μέχρι τώρα πρόβλημα (το ξέρω γιατί σε όλα τα φόρουμ δίνω την ίδια διεύθυνση, που δεν είναι η κύρια διεύθυνσή μου).

Ίσως κάποιος από τη διεύθυνση του Insomnia μπορεί να μας διαφωτίσει: πόσο ασφαλή από τα σαρωτήρια είναι τα στοιχεία μας στον πίνακα ελέγχου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...