Προς το περιεχόμενο

Spam emails .....Αμαν πια !!!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι email χρησιμοποιείς? ποιάς εταιρείας? για να σου πω και λύσεις. αν χρησιμοποιείς κάποιον email client όπως thunderbird, outlook, outlook express, ..., μπορείς απλά να βάλεις φίλτρα. πες μας τι χρησιμοποιείς γιατί υπάρχουν κάποιες λύσεις ανάλογα με το email.

Δημοσ.
τι email χρησιμοποιείς? ποιάς εταιρείας? για να σου πω και λύσεις. αν χρησιμοποιείς κάποιον email client όπως thunderbird, outlook, outlook express, ..., μπορείς απλά να βάλεις φίλτρα. πες μας τι χρησιμοποιείς γιατί υπάρχουν κάποιες λύσεις ανάλογα με το email.

Χρησιμοποιω το outllok express και εχω emails που απορρεουν απο δικο μου domain.Ευχαριστω.:-D

Δημοσ.

σχετικά με το thunderbird μπορείς να φτιάξεις ένα φάκελο και ονομάζεται spam εκει θα βάζεις όλα σου τα spam βασισμένα στις ρυθμίσεις των φίλτρων. αλλίως μπορείς να φτιάξεις ένα φίλτρο που να λέει πως ότι δεν υπάρχει στην address list να πηγαίνει στα spam.

λέγοντας ότι είναι από το δικό σου domain? ποιος το παρέχει? κάποιος ISP το παρέχει. πχ η forthnet έχει ένα tool http://www.forthnet.gr/antispamming και εκεί κάνεις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

λέγοντας ότι είναι από το δικό σου domain? ποιος το παρέχει? κάποιος ISP το παρέχει. πχ η forthnet έχει ένα tool www.forthnet.gr/antispamming και εκεί κάνεις ρυθμίσεις.

Οχι το εχω αγορασει και ειναι το ggiannis.gr και εχω web απο Hyperhosting.Ευχαριστω.:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Σχετικα με φιλτρα κτλ κτλ δεν εχω να σου προτεινω κατι...

Αλλα εχω να σου προτεινω στην ιστοσελιδα σου να αντικαταστησεις τis email διευθυνσεις με κατι του στυλ giannis_AT_ggiannis.gr δηλαδη να μην βαζεις το @..Kαι να λες αντικαταστηστε το _ΑΤ_ με @ :D

Νομιζω οτι ετσι γλιτωνεις απο spammers που σκαναρουν τις σελιδες για να βρουν διευθυνσεις email :D

Δημοσ.
Σχετικα με φιλτρα κτλ κτλ δεν εχω να σου προτεινω κατι...

Αλλα εχω να σου προτεινω στην ιστοσελιδα σου να αντικαταστησεις τis email διευθυνσεις με κατι του στυλ giannis_AT_ggiannis.gr δηλαδη να μην βαζεις το @..Kαι να λες αντικαταστηστε το _ΑΤ_ με @ :D

Νομιζω οτι ετσι γλιτωνεις απο spammers που σκαναρουν τις σελιδες για να βρουν διευθυνσεις email :D

Ευχαριστω αλλα ... δεν το πολυκαταλαβα.:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εγώ από την μεριά μου να προτείνω το SpamAssassin. Στεναχωριέμαι που δεν με ρώτησες για λύση σε αυτό το πρόβλημα (μιας και είσαι πελάτης μου), θα είχε λυθεί προ πολλού!

Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τη Δευτέρα στο γραφείο να σου εξηγήσω τι πρέπει να γίνει :)

Δημοσ.
Καλησπέρα' date='

Εγώ από την μεριά μου να προτείνω το SpamAssassin. Στεναχωριέμαι που δεν με ρώτησες για λύση σε αυτό το πρόβλημα (μιας και είσαι πελάτης μου), θα είχε λυθεί προ πολλού!

Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τη Δευτέρα στο γραφείο να σου εξηγήσω τι πρέπει να γίνει :)[/quote']

Ευχαριστω...Θα σε παρω τηλεφωνο την Δευτερα.:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Εγώ δέχομαι σε διεύθυνση στο gmail που δεν χρησιμοποιώ πάρα πολύ.. πάνω απο 20 την ημέρα.. :( επίσης αν απαντήσεις σε αυτές τις διευθύνσεις γυρίζει πίσω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...