Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δεχομαι δεκαδες καθε μερα και τα ... εχω παρει.Καποιος αποτελεσματικος τροπος φιλτραρισματος που να μην επηρεαζει τα "καλα" email ????? Ευχαριστω. :-D
binary_dreamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 τι email χρησιμοποιείς? ποιάς εταιρείας? για να σου πω και λύσεις. αν χρησιμοποιείς κάποιον email client όπως thunderbird, outlook, outlook express, ..., μπορείς απλά να βάλεις φίλτρα. πες μας τι χρησιμοποιείς γιατί υπάρχουν κάποιες λύσεις ανάλογα με το email.
greekboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ego pou xrisimopoio thunderbird ti filtro mporo na balo?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 τι email χρησιμοποιείς? ποιάς εταιρείας? για να σου πω και λύσεις. αν χρησιμοποιείς κάποιον email client όπως thunderbird, outlook, outlook express, ..., μπορείς απλά να βάλεις φίλτρα. πες μας τι χρησιμοποιείς γιατί υπάρχουν κάποιες λύσεις ανάλογα με το email. Χρησιμοποιω το outllok express και εχω emails που απορρεουν απο δικο μου domain.Ευχαριστω.
binary_dreamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 σχετικά με το thunderbird μπορείς να φτιάξεις ένα φάκελο και ονομάζεται spam εκει θα βάζεις όλα σου τα spam βασισμένα στις ρυθμίσεις των φίλτρων. αλλίως μπορείς να φτιάξεις ένα φίλτρο που να λέει πως ότι δεν υπάρχει στην address list να πηγαίνει στα spam. λέγοντας ότι είναι από το δικό σου domain? ποιος το παρέχει? κάποιος ISP το παρέχει. πχ η forthnet έχει ένα tool http://www.forthnet.gr/antispamming και εκεί κάνεις ρυθμίσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 λέγοντας ότι είναι από το δικό σου domain? ποιος το παρέχει? κάποιος ISP το παρέχει. πχ η forthnet έχει ένα tool www.forthnet.gr/antispamming και εκεί κάνεις ρυθμίσεις. Οχι το εχω αγορασει και ειναι το ggiannis.gr και εχω web απο Hyperhosting.Ευχαριστω. :-D :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 spamhilator, google it Το εγκατεστησα αλλα πως θα καταλαβαινει ποια email ειναι spam και ποια οχι ????
JiKL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Σχετικα με φιλτρα κτλ κτλ δεν εχω να σου προτεινω κατι... Αλλα εχω να σου προτεινω στην ιστοσελιδα σου να αντικαταστησεις τis email διευθυνσεις με κατι του στυλ giannis_AT_ggiannis.gr δηλαδη να μην βαζεις το @..Kαι να λες αντικαταστηστε το _ΑΤ_ με @ Νομιζω οτι ετσι γλιτωνεις απο spammers που σκαναρουν τις σελιδες για να βρουν διευθυνσεις email
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Σχετικα με φιλτρα κτλ κτλ δεν εχω να σου προτεινω κατι...Αλλα εχω να σου προτεινω στην ιστοσελιδα σου να αντικαταστησεις τis email διευθυνσεις με κατι του στυλ giannis_AT_ggiannis.gr δηλαδη να μην βαζεις το @..Kαι να λες αντικαταστηστε το _ΑΤ_ με @ Νομιζω οτι ετσι γλιτωνεις απο spammers που σκαναρουν τις σελιδες για να βρουν διευθυνσεις email Ευχαριστω αλλα ... δεν το πολυκαταλαβα. :mrgreen:
gvard Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα, Εγώ από την μεριά μου να προτείνω το SpamAssassin. Στεναχωριέμαι που δεν με ρώτησες για λύση σε αυτό το πρόβλημα (μιας και είσαι πελάτης μου), θα είχε λυθεί προ πολλού! Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τη Δευτέρα στο γραφείο να σου εξηγήσω τι πρέπει να γίνει
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα' date=' Εγώ από την μεριά μου να προτείνω το SpamAssassin. Στεναχωριέμαι που δεν με ρώτησες για λύση σε αυτό το πρόβλημα (μιας και είσαι πελάτης μου), θα είχε λυθεί προ πολλού! Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τη Δευτέρα στο γραφείο να σου εξηγήσω τι πρέπει να γίνει [/quote'] Ευχαριστω...Θα σε παρω τηλεφωνο την Δευτερα. :-D :-D
Highlander Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Εγώ έχω αγοράσει το MailWasher Pro. Κάνει τη δουλειά του μιά χαρά για πάνω από 15 accounts.
androu Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Εγώ δέχομαι σε διεύθυνση στο gmail που δεν χρησιμοποιώ πάρα πολύ.. πάνω απο 20 την ημέρα.. επίσης αν απαντήσεις σε αυτές τις διευθύνσεις γυρίζει πίσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.