mprou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 To pio asfales pou mporeis na kaneis einai na perimeneis ligo. Oi times exoun arxisei kai peftoun san trelles. Mporeis na pareis enan poli dinato cpu se 939 gia na sou krathsei arketa(afou siga siga ta 939 tha xanontai) h na pontareis stin simbatotita kai na pareis AM2. An thes o/c tote dagoto DFI aliws kales kai ftines liseis exei h msi. Nforce chipset etsi; Min dianoitheis gia VIA h tipota tetoio. Autonoito pisteuw
silencer51 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Πριν λίγο έκανα την παραγγελία μου απο e-shop. Πήρα την DFI LanParty UT Nf4 SLI-D και την MSI NX7600GT. Πιστεύω αύριο θα έχω τα πράγματα, θα γράψω εντυπώσεις αφού στήσω το μηχάνημα... @mprou: Συμφωνώ απόλυτα, πιστεύω πως οι τιμές των 939 cpus θα αρχίσουν να πέφτουν δραματικά, οπότε κάποια στιγμή θα μεταβώ απο τον 4200+ μου σε εναν 4800+, ή, γιατί όχι, εναν FX-60...
felikas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Καλή, δοκιμασμένη και επώνυμη η επιλογή σου silencer.<br>Για την αποκατάσταση της αλήθειας, overclocker: Σε αυτήν την μητρική δεν μπορείς να βάλεις ΑΜ2 CPU, το Dual πάει για την GPU, δηλαδή ή AGP ή PCI-E. asrock link: http://www.asrock.com/product/939Dual-SATA2.htm και: http://www.asrock.com/product/AM2CPU%20Board.htm Χαιρετώ.
razkal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 GIABYTE DAGOTO EOS THANATOU AS THES KOITA TIS PARAKATO http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1883&ProductName=GA-K8N%20Pro-SLI ego logo ris douleias mou deno sinexeia pc tin sigkekrimeni tis exo vgalei to kapelo GA-K8N Pro-SLI poia einai i diafora tis pro apo tin apli?
silencer51 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Σήμερα αποφάσισα κι εγώ να κάνω το βήμα απο AGP (Asus A8V Deluxe) σε PCI-E και επέλεξα την DFI LanParty SLI-DR Expert, κυρίως λόγω features, φήμης, design και tweaking capabilities. Παρ' όλα αυτά, θα περίμενε κανείς απο μια mobo με τόσο καλή φήμη να μπορεί τουλάχιστον να λειτουργήσει (να bootάρει) με default ρυθμίσεις. Μου πήρε 2 ώρες να εγκαταστήσω XP και τελικά τα κατάφερα αφού αποσυνέδεσα τα πάντα εκτός απο VGA και σκληρό. Απο τότε έχω συνεχώς random κολήματα και ορισμένες φορές Bsod (IRQ_LESS_THAN... το κλασσικό stop 0x0000000A). 550άρι τροφοδοτικό Chieftec έχω, 2 dimm Samsung UCCC έχω, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Πέρασα και το τελευταίο bios αλλα τίποτα. Έχω συνδέσει όλα τα έξτρα power connectors αλλα τίποτα. Έπαιξα λίγο με τα settings στο Bios, τίποτα. Θερμοκρασίες έχω κανονικότατες όπως και ρεύματα. Επίσης έτρεξα για ενα 2ωρο το memtest χωρίς κανένα error. Α ναι, έχω και τις μνήμες στα πορτοκαλί slots (στα κίτρινα κόλλαγε στο post)... Τι να πω, έχω απογοητευθεί οικτρά. Ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση ειναι να μπαίνεις στα φορα της DFI και να σου λένε, "Μα δεν έχεις το μοντέλο HW-2ZXXXX46 της Enermax, πως να λειτουργήσει!" και άλλα τέτοια χαριτωμένα... Βλέπω reccomended installation guide στο οποίο θεωρείται θρίαμβος το να ξεκινήσει το σύστημα με 1 dimm, vga και 1 σκληρό! Έλεος... Πραγματικά ειμαι πολύ στεναχωρημένος και δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορώ να επιστρέψω τη mobo στο μαγαζί που την αγόρασα τώρα που την έχω ανοίξει; Η θα μου λένε, "Δεν έχεις σωστές μνήμες" κ.λ.π ********? Αχ άτιμη Α8V, ούτε ενα κόλλημα 1,5 χρόνο σκίσημο που είχες φάει... Asus και πάλι ASUS.-
silencer51 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Update: Τις τελευταίες 24 ώρες έχω λιώσει στο bios πειράζοντας timings και voltages και το σύστημα ειναι πλεον σταθερό... Πρώτες παρατηρήσεις: η mobo πετάει...
REDBOUL Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Etsi....gia na katalavoyme ti esti DFi...... kALO OC MAN:p
silencer51 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Tι να πω... Ισως επειδή την άρχισα τη mobo στα γλυκόλογα με συμπάθησε! lol o_O
S2Katana Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Kαλη επιλογη η DFI.Το θεμα ειναι πως και εγω πριν μια βδομαδα που εκανα αναβαθμιση ειχα παραγγειλλει αυτη απο το eshop, εγινε δεκτη η παραγγελια και μολις πηγα να την παρω ειχε εξαντληθει!!!Δε θελω να φανω γκαντεμης αλλα εχει φοβερη ζητηση η συγκεκριμενη...
S2Katana Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Τωρα ειδα οτι τελικα παρελαβες τη mobo...Καλοριζικη!
silencer51 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Thanks! Στo e-shop ήθελα να την παραγγείλω αρχικά, αλλα είχαν μόνο την 3200 crossfire και την SLI-D την απλή στα 178 ευρώ. Περνούσα απο το Πλαίσιο, μπαίνω να ρωτήσω κάτι και βλέπω την SLI-DR Expert στο ράφι. "Πόσο έχει?" ρώτησα. "178 ευρώ" ήρθε η απάντηση... Η συνέχεια γνωστή... ;-)
S2Katana Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εχεις ασχοληθει με τα extra χαρακτηριστικα της μητρικης αυτης?Ενας λογος που δεν την πηρα ειναι οτι δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις ωστε να την αξιοποιησω.
silencer51 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Έχω πήξει στα guides τις τελευταίες μέρες και κάνω τις πρώτες δοκιμές πουσαρίσματος... Μην φανταστείς οτι κι εγώ ασχολούμαι πολύ με το άθλημα (Oc'ing) αλλα γενικώς μου άρεσει η φιλοσοφία της DFI (και γενικώς του tweaking) και τα features της... ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.