stimuli Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω αν είμαι αρκετά σαφής με τον τίτλο του θέματος, αλλά πρόκειται για μεγάλο πρόβλημα που έχω με το Pc μου όσον αφορά την λειτουργία του. Θα ήθελα να τονίσω πως έχω 1GB μνήμη αλλά ακόμα και όταν ακούω ένα mp3 και έχω ταυτόχρονα τον Firefox ανοιχτό ο υπολογιστής μου στην ουσία "σέρνεται" με αποτέλεσμα να κολλήσει το mp3 και να παίζει πολύ αργά, ακόμα και να κλέισει το Pc. Χτες μου άρχισε και αλλά κόλπα και σε κάθε σελίδα που μπαίνω μου πετάει διάφορα Pop-ups. Για πείτε μου σας παρακαλώ πολύ τι να κάνω..
skullman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Θα βοηθούσε αν μας έλεγες από τι αποτελείται ο Η/Υ καθώς και τι έχεις δοκιμάσει ως τώρα. Ας πούμε, φορμάτ δοκίμασες να κάνεις; Έλεγξες για ιούς, spyware και adware;
stimuli Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ναι, έλεγξα για spyware, ιούς και όλα αυτά. Δεν δοκίμασα Format καθώς έχω πολλά αρχεία που χρειάζομαι και δεν θέλω να χαθούν, επίσης δεν δουλεύει ούτε το ctrl, alt + del. Όταν λες από τι αποτελείται εννοείς τι επεξεργαστή έχω κτλ; Λοιπόν χρησιμοποιώ Windows XP Professional, έχω το Service Pack 2 εγκατεστημένο, έχω 3,0Ghz επεξεργαστή, 1GB Ram, εμ τι άλλο θα σου ήταν χρήσιμο να ξέρεις;
skullman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Χμμμ, καθότι το κόβω για πρόβλημα στο στήσιμο του λειτουργικού, ξεκίνα να κάνεις back up τα αρχεία σου! Αν θυμάσαι πότε στο παρουσίασε αυτό, δοκίμασε να κάνεις System Restore σε μια προγενέστερη ημερομηνία. Αν δεν πετύχει, δοκίμασε να κάνεις Repair την εγκατάσταση των Xp από το CD και αν και με αυτό δεν βγάλεις άκρη, σε βλέπω για φορματάκι και clean εγκατάσταση!
TSOPK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 έχω 3,0Ghz επεξεργαστή, 1GB Ram, Με τετοια συστημα, δεν δικαιολογειται το κολλημα. Ή εχεις κολλησει καποιο ιο/spyware ή εχει το λειτουργικο καποιο προβλημα. Αν το antivirus δεν βρισκει κατι, θα προτεινω αυτο που ειπε και ο skullman: Κανε backup τα αρχεια σου και κανε format.
stimuli Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Λοιπόν έχω την εντύπωση πως κάτι γίνεται με έναν από τους σκληρούς μου.. Έχω έναν 160GB, 120GB και 40GB που έχει τα Windows.. Φοβάμαι πως ο 120GB κρύβει το πρόβλημα καθώς μου έχει παρουσιάσει και άλλα διάφορα πολλές φορές, έψαξα για ιούς αλλά δεν βρίσκει τίποτα ουτε το Kaspersky αλλά ούτε και το Norton Antivirus.. Σε περιπτωσή που φταίει ο σκληρός, το Format δεν νομίζω να βοηθήσει..
stimuli Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ξέχασα να πω πως έκανα και καθαρισμό την Registry αλλά δεν βοήθησε καθόλου.. Δεν δουλεύει και το Ctrl, alt και delete για να μπορώ να κοιτάξω στα processes αν υπάρχει κάτι που μου τρώει μνήμη...
sugoruyo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Κοίτα και την πιθανότητα της υπερθέρμανσης. Για να λες ότι έχεις 3.0GHz μάλλον έχεις Intel Pentium 4 πολύ πιθανώς με Prescott. Κάποιοι από αυτούς τρώνε σκαλώματα με τη θερμότητα που παράγουν.
stimuli Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Η θερμότητα είναι σε λογικά πλαίσια, έχω όντως Intel Pentium Prescott, αλλά το υψηλό που φτάνει είναι 59..
skullman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Επίσης, βάλε τα XP σε κάποιο άλλο πιο γρήγορο σκληρό. Λογικά ο 40άρης που τα χεις, είναι ο πιο αργός από όλους. Αυτό μπορείς να το δείς και με το hd-tune που είναι δωρεάν.
TSOPK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Λοιπόν έχω την εντύπωση πως κάτι γίνεται με έναν από τους σκληρούς μου.. Έχω έναν 160GB, 120GB και 40GB που έχει τα Windows.. Φοβάμαι πως ο 120GB κρύβει το πρόβλημα καθώς μου έχει παρουσιάσει και άλλα διάφορα πολλές φορές, έψαξα για ιούς αλλά δεν βρίσκει τίποτα ουτε το Kaspersky αλλά ούτε και το Norton Antivirus.. Σε περιπτωσή που φταίει ο σκληρός, το Format δεν νομίζω να βοηθήσει.. Ωραια, τοτε βγαλε τον 120 να δεις πως θα παει το συστημα. Αν και το κοβω δυσκολο να φταιει σε κατι αφου το λειτουργικο ειναι στον 40.
stimuli Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Από ό,τι βλέπω και με το hd-tune ο 160GB είναι ο πιο γρήγορος.. Δεν υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να αποφύγω το format;
skullman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αν δεν είχες πρόβλημα, θα μπορούσες με το ghost η κάποιο άλλο πρόγραμμα, να μεταφέρεις το λειτουργικό σου αυτούσιο, σε 1 partition που θα χες φτιάξει στον 160άρη, χωρίς κόπο. Απο την στιγμή όμως που έχεις πρόβλημα, θα διατηρηθεί αν το κάνεις αυτό. Οπότε η πιο ασφαλής και συγχρόνως αποδοτική λύση, είναι το φορματάκι!
dpolal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Tρέξε το msconfig (από Έναρξη, Εκτέλεση) και κοίτα πόσα TSR προγράμματα ξεκινάνε και τρέχουνε μαζί με τα win.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.