Προς το περιεχόμενο

Sony fanboys: παντα υπαρχουν και χειροτερα!!!

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
PSX graphics = software mode

N64 graphics = hardware accelerated (με την ενοχλητική όμως ομίχλη)

Είναι αστείο να συγκρίνει κάποιος τα γραφικά τους την στιγμή που ούτε καν Bilinear Filtering δεν μπορούσε να κάνει το PSX. Σαφώς και N64>PSX (στα γραφικά μονάχα).

PS: Και είναι αστείο να παραπονιέται κάποιος για την ομίχλη την στιγμή που έπαιζαν παιχνίδια full στο Pixel-ιασμα (το N64 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα αφού τα φίλτρα έκαναν την δουλειά τους).....ή μήπως ξεχνάτε τι γραφικά έβγαζε το PSX; Για δοκιμάστε κάνα game στο PSX και παρατήστε τον EPSXE που προσφέρει φίλτρα' date='FSAA και AF και όλα τα hardware accelerated καλούθια.[/quote']

katholou blakeia den einai na sigkrineis to psx me to N64 sta grafika..anyway to grafiko style tou 64 den marese,proswpika opws proeipa.feugoume off topic apote as to afisoume

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν λέμε λειτουργικό p3tran εννοούμε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποδομή για να εγκαταστήσεις εφαρμογές και να κάνεις κάποια δουλειά.

να ξεχωρισουμε αν οταν λεμε <<δουλεια>>' date=' εννοουμε να διαβαζεις τα email σου ή να γραψεις καποια εφαρμογη.

αν μιλας για τη δευτερη περιπτωση, microsoft ειναι αυτη. business uber alles.

με ενα devkit κανεις παπαδες.

ειναι βεβαια το κοστος ενα θεμα, αλλα απο κει και περα εχεις τοσα εργαλεια και support που αν σκαμπαζεις θα φτιαξεις πραγματικα οτι θελεις.

και οτι φτιαξεις, αν μπορεις να το κανεις approved απο την m$, αυτη θα σου διαθεσει το δημιουργημα σου κατευθειαν στο live arcade, προς πωληση.

το live arcade ειναι φιλοδοξο επαγγελματικο μοντελο, και ενα ανοιγμα (και) προς αυτη τη σκηνη των small developers.

αν απο την αλλη δεν εισαι dev//δεν δουλευεις σε καποια (εστω μικρη) εταιρεια

αλλα εισαι ενας hobbyστας που οντως θες να πειραματιστεις,

τοτε δυστυχως θα περιμενεις μεχρι να βγει καποιο τσιπακι που να σου επιτρεπει να τρεχεις unsigned code και θα χρησιμοποιησεις καποιο πειρατικο sdk,

και απο εκει και περα βλεπεις... ;)

μπορει να σου βγει! οποτε τοτε την ψαχνεις με την βρωμερη m$ και ισως να γινεις και με λεφτα :-D

αλλιως, αν δεν την ψαχνεις επαγγελματικα, με τον απο πανω τροπο μπορεις να κανεις το 360 να τρεχει ο,τι [i']..μπορεις[/i] να κανεις να τρεξει.

κι αν δεν μπορεις εσυ, πιστευω οτι σιγουρα θα το κανουν καποιοι αλλοι και αργοτερα εσυ απλως θα το χρησιμοποιησεις

....αν τωρα δεν το λες απο αυτη την μερια, αλλα απο τη μερια "ειμαι ενας χρηστης που θελω η κονσολα μου να εχει o/s και apps" (γιατι ομως?),

τοτε ισως να εξυπηρετηθεις απο τη συνδεση που εχει κανει απο την πρωτη μερα η m$ σε XPMedia - 360.

δεν εχω παρακολουθησει καθολου το θεμα, γιατι για personal apps προτιμω το pc (λογικο?), αλλα θυμαμαι οτι

πριν πολυ καιρο ειχε φτιαξει καποιος ενα προγραμματακι που ανοιγει terminal στα xp, στο οποιο τρεχεις οτι θες και αυτο παιζει στο 360.

βεβαια χρειαζεσαι και ενα pc, αλλα αν υποθετικα θελει καποιος σωνει και καλα να ασχολειται στο 360 με πραγματα που κανονικα θα τα εκανε στο pc,

φανταζομαι οτι υπαρχουν λυσεις..

Δημοσ.
pou allou dld n64>psx ?

Για μένα η υπεροχή του Ν64 έναντι του PSOne ήταν κυρίως σε επίπεδο τίτλων και όχι τόσο σε hardware. Ναι μεν το PSOne είχε τα FF, GT, Resident Evil που μου άρεσαν αλλά δεν είχε κανένα τίτλο στο ίδιο ποιοτικό επίπεδο των Zelda: Ocarina Of Time (καλύτερο game όλων των εποχών κατ' εμέ), Donkey Kong 64 (τέτοια θέλω να δω από τη Rare στο 360), Super Mario 64, Diddy Kong Racing. Απλά ένα μεγάλο ποσοστό των gamers αποθείται από την "παιδική" εικόνα που δίνουν οι τίτλοι της Ninty.

Είναι σίγουρο πάντως πως οποιαδήποτε τεχνολογική υπεροχή του PS3 ή του 360 έναντι του ανταγωνισμού, δεν επαρκεί για να τους δώσει τη μερίδα του λέοντος στην αγορά. Σε κανά χρόνο που θα έχουν βγει αξιόλογοι τίτλοι και για το PS3 θα ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, καθότι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα με τίτλους επιπέδου... Fantavision 2 (ελπίζω να πιάσατε το υπονοούμενο) :P

Δημοσ.

εγω παιδια θα σας μηλισω οπως πιστευω οτι σκεφτονται ολοι.ειμαι φανατικος οπαδος των rpg παιχνιδιων και οποια κονσολα μου δωσει τα καλυτερα rpg παιχνιδια ως προς το gameplay γιατι πιστευω οτι και το ps3 και το xbox360 μπορουν να δωσουν αξιολογα γραφικα με μια μικρη υπεροχη του ps3 αυτη θα ειναι και η κονσολα που θα παρω.ακομα και αν ειναι το wii η κονσολα που θα εχει τα καλυτερα rpg παιχνιδια αυτη θα παρω.μεχρι αυτη την στηγμη κλεινω προς το ps3 γιατι εχει ανακοινωθει το ffxiii και λογο του tech demo του ffvii που με εχει βαλει σε υποψιες.εξαλου ας μην ξεχναμε τι ενδοξω παρελθον ειχε η square-enix με την sony(ffvii,ffviii,ffx) και γενικος τα rpg του ps2 (kingdom hearts,suikoden,dragon quest,dark chronicle)ισως καποιοι με πουν sony fanboy αλλα δεν ειμαι!ας βγει ενα rpg για το xbox 360 ή το wii σαν τα ffvii,ffx ή εστω σαν το kingdom hearts και εγω θα ειμαι απο τους πρωτους που θα δωσουν οχι 600 αλλα και 1600 για να τα παρω

Δημοσ.
ας βγει ενα rpg για το xbox 360 ή το wii σαν τα ffvii,ffx ή εστω σαν το kingdom hearts και εγω θα ειμαι απο τους πρωτους που θα δωσουν οχι 600 αλλα και 1600 για να τα παρω

http://xbox360.ign.com/articles/613/613389p1.html

http://www.talkxbox.com/preview770.html

http://www.gamespot.com/news/2005/05/13/news_6124454.html

μεχρι και οι πραγματικα αδιαφοροι για το 360 γιαπωνεζοι το εχουνε στην λιστα με τα top 10 most wanted games..

http://www.the-magicbox.com/topten3.htm

μεχρι να βγει το blue dragon, μπορεις να ασχοληθεις με το oblivion αλλα και με το enchant arms (βγαινει σε καννα-δυο μηνες)

Δημοσ.

p3tran σε κανονικά XP sp2 παίζεις με media connect και μονο για music / image streaming ενω με τα media center 05 κάνεις και video, που είναι και ο σοβαρότερος λόγος για να ασχοληθείς με τη διαδικασία.

Δημοσ.

το oblivion το εχω ηδη ξεσκηση στον υπολογιστη και απο οτι ειδα στις διευθηνσης που μου εδειξες δεν υπαρχει κατι που να συγκλονιζει την σκεψη μου.ειδα επισης την καταταξη του ffxiii και μαλλον για εκει το βλεπω χωρις βεβαια να αποκλειω να παρω και τις δυο κονσολες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...