BlizardBill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Billare τους λες funboys γιατι σπανε πλακα με το hype της Sony; Όταν σπάς πλάκα με το “hype” του ενός, ΠΟΤΕ με του άλλου, και είσαι και mod, δεν θέλει καμιά παραπάνω ανάλυση το πράγμα. (όχι ότι είναι και κακό , δεν είναι ο μόνος εξάλλου ... εφόσον δεν επηρεάζει την δουλειά του κανένα πρόβλημα) Εδώ η Sony έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα βρε παιδιά, σε βαθμό που δεν το φανταζόταν κανεις, αλλά τα fuνboys βρήκαν αυτόν τον έξυπνο τρόπο να κάνουν "πλάκα".... κάνει bam από μακριά, και είναι γνωστό το αστείο. ΥΓ Για να γυρίσουμε λίγο και ONtopic
Daredevil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Εδώ η Sony έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα βρε παιδιά, σε βαθμό που δεν το φανταζόταν κανεις, αλλά τα fuνboys βρήκαν αυτόν τον έξυπνο τρόπο να κάνουν "πλάκα".... κάνει bam από μακριά, και είναι γνωστό το αστείο.ahm ti alla3e dld?
privateer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Καμία σχέση ' date=' έτσι το λένε τα Microsoft funboys μόνο ... [/quote'] A nai h klassikh ataka blizardbill. Oti arnhtiko legetai gia to ps3 einai proion twn xbox fanboys. Protou milhseis loipon gia fanboys koita kala ton eayto sou ston ka8refth. Eisai o orismos tou fanboy. Pare kai ton orismo giati mallon ta exeis mberdepsei (ase pou to GRAFEIS KAI LA8OS): In computing, the word is used somewhat differently - referring to someone slavishly supportive of their preferred operating system or computer programming language Sou xanabazw loipon mbas kai to embedwseis ti paixthke me to ps2+linux: For the PS2's European launch, Sony made a concerted push to classify it as a computer, not a game console. The reason is because importing game consoles into the EU is a huge tax drain for companies, where as computers are not. Sony was so desperate to get out of paying those multi-million dollar tax bills that they actually released Linux for the PS2, in what has to be the most useless first party title ever except for the fact that it convinced the EU to finally consider the PS2 a computer. It's essentially a Sony tax shelter. Telika exoun dikio pou lene h agnoia einai eytyxia. (Οχι ότι θα είναι κακό να γλυτώσουν φόρους .) Nai mwre krima thn kahmenh thn sony. Kopste ths kana foro gia to filan8rwpiko ths ergo me to playstation
privateer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 ahm ti alla3e dld? Ontws perimenw me agwnia na dw ti allaxe h sony me to ps3 Na milage h nin me to wii h h ms me to live paei kala alla edw milame gia copy paste tou antagwnismou fortwmeno me ena br player pou exei ws stoxo na kerdisoume ton yper pantwn agwna enanti tou hddvd.
HQ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 I'd gladly pay $20 to piss off Microsoft and the rest of the haters. Who is with me? . . . καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεε fadasou pos kseftete o kosmos simera!!!!! na enishiso men mia eteria is varos mia allis.... to epomeno vima einai na katevenoume se poreies antipolemikes kai zitame .... ohi vovmes apebloutismenou ouraniou alla idrogonou!!!!!!!!!!!!!!!!! god save the queen!
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 είναι άδικο να ξεκινάτε τέτοιες διαμάχες,είναι ανούσιες και χαζές.Κάθε κονσόλα που βγαίνει στην αγορά χαράζει διαφορετική πορεία από τις άλλες.Δεν μπορείς να πείς ότι μια κονσόλα είναι καλύτερη από την άλλη γιατί ένας πραγματικός gamer ξέρει τι θέλει.Τα φανταχτερά γραφικά και τα εκατομμύρια πολύγωνα με ενθουσιάζουν με τον ίδιο τρόπο όσο με ενθουσιάζει το παλιό PACMAN και Bubble bobble.Ακόμα δεν μπορείτε να μιλάτε για κονσόλες οι οποίες δεν έχουν βγεί στην αγορά ακόμα.Όλοι λένε ότι το ps3 θα είναι καλύτερο από το 360 και το Wii.Ναι θα είναι καλύτερο όσον αφορά το hardware αλλά αυτό δεν αρκεί για να την κάνει κυρίαρχο στην αγορά.Να σας θυμίσω ένα παράδειγμα πολύ πρόσφατο?2 κονσόλες τη μια την έλεγαν Ν64 και την άλλη PSX.Το Ν64 είχε διπλάσιο σε ισχύ hardware απ΄οτι το PSX.Το PSX όμως κυριάρχησε,γιατί όμως αφού είχε χειρότερα γραφικά σε σύγκριση με το N64?Μα φυσικά λόγω υποστήριξης εταιριών και καλύτερου μάρκετινγκ.Μπορεί να νομίζεται όλοι ότι είμαι υποστηριχτής της $ony επειδή δεν έχω ΧΒΟΧ,και έχω PS2/PSP αλλά δεν είναι έτσι,φυσικά έχω και Ν64/Gamecube/PS2/PSP/PSX αλλά είμαι πραγματικός gamer γιατί αγοράζω κάτι για να περάσω την ώρα μου προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία στον εαυτό μου και όχι για να παίρνω μέρος σε ανούσιους πολέμους που ξεκινάνε κάποιοι ανώριμοι.Σκεφτείτε τα λόγια μου και πραγματικά grow up.Pac Man RULEZ!!!!
Gantalf_4 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Πεστα ρε gherudos μας εχουν πρηξει τα συκωτια με τις χαζο - κοντρες τους. Ο καθενας θελει να βγαλει τον αλλον ηλιθιο ΚΑΙ με την ανοχη των mods. Για αυτο ο κοσμος αποχωρει απο το Forum. Πλεον εχει καταντησει προσωπικη υποθεση 4-5 ατομων να το διασυρουν το επιπεδο που (καποτε) είχε...
BlizardBill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Χαίρομαι που με επιβεβαίωσες πλήρως Privateer στο θέμα των fanboy .... αν επιβεβαιωθώ και στο θέμα του ότι θα κάνεις καλά την δουλειά σου ανεξάρτητα από αυτό, όλα ΟΚ. Και σιγά μην κάνει "υπερ πάντων" αγώνα εναντίων του hddvd" η sony ... είναι πέρα από σαφές ότι θέλει να έχει μεγάλα media (το έκανε με ps1-ps2) , δεν μπορεί να κάτσει με το dvd μέχρι το 2012, όταν όλα θα έχουν αλλάξει , και απλά είναι μεγάλη ευκαιρία να το συνδυάσει .
xrest Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 gia mena to psx parousiase kalitera grafika apo to N64.itan to pio eksipno sistima.eides pws skeftesai wraia otan prwtompaineis stin agora?wraio sistima ta kalitera games ti allo?me to ps2 to elegan k oi idioi oi developers oti i sony itan diaforetiki otan tin proseggizan gia infoz klp,se sxesi me to psx.
BlizardBill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Πεστα ρε gherudos μας εχουν πρηξει τα συκωτια με τις χαζο - κοντρες τους.Ο καθενας θελει να βγαλει τον αλλον ηλιθιο ΚΑΙ με την ανοχη των mods. Για αυτο ο κοσμος αποχωρει απο το Forum. Πλεον εχει καταντησει προσωπικη υποθεση 4-5 ατομων να το διασυρουν το επιπεδο που (καποτε) είχε... Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .... τα υπόλοιπα αργότερα παιδιά.
raven360 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 gia mena to psx parousiase kalitera grafika apo to N64[/b'].itan to pio eksipno sistima.eides pws skeftesai wraia otan prwtompaineis stin agora?wraio sistima ta kalitera games ti allo?me to ps2 to elegan k oi idioi oi developers oti i sony itan diaforetiki otan tin proseggizan gia infoz klp,se sxesi me to psx. πλακα κανεις ετσι?? εχεις παιξει Perfect Dark?? Turok 2??
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 το νόημα του μηνύματός μου ήταν για να καταλάβετε κάποια πράγματα,εσείς συνεχίζεται ακόμα και τώρα τον "πόλεμο".Εγώ αποχωρώ και δεν συνεχίζω την συζήτηση.
xrest Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 πλακα κανεις ετσι?? εχεις παιξει Perfect Dark?? Turok 2?? nai taxw paiksei.ola auta ta kala games tou N64.sto perfect dark itan olo omixli(ws sinthws sta games tou N64)pou proswpika me apothouse apo ekeino to mixanima.k fantasou oti xreiazotan k to xpansion pack twn 4mb..sto N64 den eixa dei games opws to metal gear,ff,tekken 3 k toso allwn titlwn.genika i grafiki poiotita k aisthitiki twn games tou n64 ti thewrousa aisxri.proswpiki m apopsi as always:)
john2gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 PSX graphics = software mode N64 graphics = hardware accelerated (με την ενοχλητική όμως ομίχλη) Είναι αστείο να συγκρίνει κάποιος τα γραφικά τους την στιγμή που ούτε καν Bilinear Filtering δεν μπορούσε να κάνει το PSX. Σαφώς και N64>PSX (στα γραφικά μονάχα). PS: Και είναι αστείο να παραπονιέται κάποιος για την ομίχλη την στιγμή που έπαιζαν παιχνίδια full στο Pixel-ιασμα (το N64 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα αφού τα φίλτρα έκαναν την δουλειά τους).....ή μήπως ξεχνάτε τι γραφικά έβγαζε το PSX; Για δοκιμάστε κάνα game στο PSX και παρατήστε τον EPSXE που προσφέρει φίλτρα,FSAA και AF και όλα τα hardware accelerated καλούθια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.