Προς το περιεχόμενο

Sony fanboys: παντα υπαρχουν και χειροτερα!!!

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφού δεν ξέρεις πόσο είμαι και πόσο είχα λιώσει το Snes μου τότε τι μιλάς :D :D :D. Ή μήπως νομίζεις ότι δεν παίζω consoles games με τους φίλους μου στα σπίτια τους. Δόξα τον θεό δεν είμαι κολλημένους όπως μερικούς που δεν αγγίζουν τις άλλες κονσόλες. Άλλωστε για να έχεις άποψη πρέπει να έχεις περάσει κι από το εκάστοτε περιβάλλον. Εγώ έχω περάσει. Εσύ; :P

den to travao allo giati alloy tha kataliksoyme.....:):)

allo i konosla allo to pc.......

the end.....:)

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το πως θα επωφεληθείς απο την επικράτηση του ενός ή του άλλου φορμά είναι κάτι που δε μπορώ να συλλάβω. Εκτός και αν έχεις μετοχές της Σόνυ

Θα επωφεληθείς σαν καταναλωτής από το σπάσιμο του μονοπωλίου της MS ... δεν ξέρω σίγουρα πόσο καλό ή κακό θα είναι αν έχουμε τα πάντα βασισμένα στο software μια εταιρίας, αλλά κάποιος κόσμος δεν θα το ήθελε.

Το BR είναι απλά ένα σημαντικό κομμάτι για την προσπάθεια της Sony ... τα σημαντικότερα είναι ο cell , το λειτουργικό του ps3 και η επιτυχία της κονσόλας .

(και φυσικά να ξεκωλύσει ο κόσμος που νομίζει ότι μια κονσόλα δεν μπορεί ποτέ να γίνει home υπολογιστής, ή ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλος συνδυασμός από το PChardware με τα windows.)

Δημοσ.

blizzard kalitera na xaraktirizeis to ps3 home entertainment center k oxi home ipologistis. tairiazei kalitera stis ikanotites k tou ps3.

oso gia tin maxi twn format, ap oti ola deixnoun, tha exoume pali mia katastasi dvd+/-r. tha bgoun recorders kai players pou tha ipostirizoun k ta 2 format kai this is the end of story. kanenas den tha bgei xamenos.

Δημοσ.

john συμφωνω μαζι σου επι της ουσιας,

αλλα με μια-δυο διαφοροποιησεις:

α) θα ερθει καποια μερα φιλε μου, που θα μπουχτησεις να κανεις troubleshoot και finetune στο pc, κι ας σου φαινεται τωρα το καλυτερο χομπι.

επισης θα βαρεθεις να κοιτας τα hardware tests, και να σχεδιαζεις καθε τοσο τα σωστα upgrades για να μεινει το pc σου ικανο να τρεχει οτι βγαινει.

β) εφ'οσον σε γενικες γραμμες τα χοντρα λεφτα για ολους τους κατασκευαστες ειναι στις κονσολες, καταλαβαινεις κι εσυ οτι μεγαλυτερος πλουραλισμος θα υπαρχει στις κονσολες. και στο μελλον ακομα πιο πολυ.

στο pc βεβαια λογω φυσης, ολο και καθε τοσο θα βγαινει κατι που θα καθοριζει και το μοντελο της αγορας, αλλα και το μοντελο ενος συγκεκριμενου τυπου παιχνιδιου.

ενα τελευταιο τετοιο παραδειγμα ειναι το wow.

συμφωνω και για τα mods, μονο που εγω εχω περασει προ πολλου το σημειο που θα καθομουνα με ηρεμια στο super pc μου να σεταρω ενα-ενα τα files του oblivion,

και να περιμενω και να ψαχνω ποτε ο τυχαιος γατος θα καταφερει να κανει τη μαγκια και να κανει κατι (πχ oblivion hdr) και τοτε να τρεξω να κατεβασω, σετταρω, δοκιμασω κλπ κλπ το υπεροχο και πολυ ακριβο pc μου, ωστε να φτασει ή να ξεπερασει αυτο που μου δινει το 360 με μηδεν κοπο και απο την πρωτη μερα.

επισης συμφωνω οτι το DX10 θα κανει παπαδες. (στο καταλληλο hardware βεβαια)

φανταζομαι γνωριζεις οτι το 360 υποστηριζει το μεγαλυτερο (και ουσιαστικο) μερος του dx10...plus μερικα τρικς ακομα...

τελος θα διαφωνησω με οποιον συγκρινει την εμπειρια πχ με το snes με αυτα που προσφερει το 360 και απο αυριο και το ps3..

ακομα και οι κονσολες ....εξελισσονται :-D και αξιζουνε την προσοχη ακομα και των φανατικων pcακηδων.

παρ'ολα αυτα, για να επανελθω και στο topic, πιστευω ακραδαντα οτι οποιος παει και αγοραζει bluray ταινιες απο μολις βγουν, για να τις δει απο τα χριστουγεννα και μετα, προκειμενου να <<στηριξει το ps3 >> ειναι βλακας και ηλιθιος και με περικεφαλαια.

:D

Δημοσ.

Η λογικη του Blizzard ειναι η εξης : Να σπασουμε το μονοπωλιο του ΟΤΕ στα φαρμακα!

Ελεοcc δηλ φιλε μου

Εχω βαρεθει ειλικρινα,παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου,να επικοινωνησω μαζι σου,οπως εξαλλου και ολοκληρο το φορουμ

Μονοπωλιο εχει για οσους το εχει η M$ στα λογισμικα υπολογιστων

Στις κονσολες σαφως και οχι

Εκτος και αν κρινεις την next gen εποχη που ανηκει ολοκληρωτικα σε 360+wii(κατα ποσοστο ανω του 75% κατα την αποψη μου) και παραδεχεσαι την ταπεινωτικη ηττα του ps3

Αλλα βεβαια θα μου πεις αν ολοι σκεφτονται σαν εσενα και εχουν και το παραφουσκωμενο-σα τα λογια σου- πορτοφολακι σου ισως πουλησει στην αρχη.Επειτα bye-bye

Βεβαια οφειλω να ομολογησω οτι ειναι απο τις λιγες φορες που εισαι on topic στο θεμα.Για sony fanboys λεγαμε και εσυ,σα πιστο σκυλι,εσπευσες οχι μονο να προστατεψεις την ελλειψη λογικης και μετρου αλλα και να υπερθεματισεις

Αντε τωρα να παιξεις παλι λιγο με το photoshop,που μαλλον θα γινει το αγαπημενο προγραμμα των sony fanboys,μπας και δουνε γραφικα σαν αυτα του 360...

Δημοσ.
john συμφωνω μαζι σου επι της ουσιας' date='

αλλα με μια-δυο διαφοροποιησεις:

α) θα ερθει καποια μερα φιλε μου, που θα μπουχτησεις να κανεις troubleshoot και finetune στο pc, κι ας σου φαινεται τωρα το καλυτερο χομπι.

επισης θα βαρεθεις να κοιτας τα hardware tests, και να σχεδιαζεις καθε τοσο τα σωστα upgrades για να μεινει το pc σου ικανο να τρεχει οτι βγαινει.

β) εφ'οσον [u']σε γενικες γραμμες[/u] τα χοντρα λεφτα για ολους τους κατασκευαστες ειναι στις κονσολες, καταλαβαινεις κι εσυ οτι μεγαλυτερος πλουραλισμος θα υπαρχει στις κονσολες. και στο μελλον ακομα πιο πολυ.

a) Από το 1998 που είχα πρωτοπάρει την Voodoo2 και έψαχνα τα Glide patches δεν έχω βαρεθεί αυτό το "sport" :). Ίσα ίσα χαίρομαι όταν βλέπω είτε από overclock,είτε από σωστή αγορά το παιχνίδι που έπαιζα πριν ξαφνικά γίνεται ακόμα καλύτερο.Γι αυτό μπορεί να έσκασα πολύ χρήμα στην Radeon9800Pro (μετάβαση από Geforce3 Ti200) αλλά το άξιζε και με το παραπάνω και την χάρηκα ίσως το ίδιο με την αγορά της Voodoo2 που με είχε αφήσει μ@λ@κ@ όταν έβλεπα το Unreal :D :D.

B) http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24145969

http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221

To PC έχει ακόμα πολύ πράμα στα exclusives (παίζει μερικά να αλλάξουν μετά από μήνες αλλά so far όλα στην λίστα είναι PC only games),δεν συμφωνείς από αυτά τα games στα links? ;)

Edit: Στην λίστα υπάρχει το GTR2. Επειδή είχα ακούσει ότι θα έβγαινε έψαξα και μέχρι στιγμής το GTR ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στο Xbox360 (Q1 2007),όχι το GTR2. Άρα so far και αυτό παραμένει PC Exclusive :) [link => http://features.teamxbox.com/xbox/1557/World-Exclusive-GTR/p1/ ]

Δημοσ.

μπα.. αμα το ψαξεις περισσοτερο, θα βρεις οτι το GTR στο 360 θα χρησιμοποιει το ιδιο engine με το GTR2 στο pc.

αν δυσκολευεσαι να το βρεις, αμα δεις screenshots αρκουν για να καταλαβεις ;)

Δημοσ.
Η λογικη του Blizzard ειναι η εξης : Να σπασουμε το μονοπωλιο του ΟΤΕ στα φαρμακα!

Δεν πάει να το σπάσει στα φάρμακα , πάει να προσφέρει μια άλλη λύση εκτός των windows συμβατών .

(Ο κόσμος έχει μάθει με τα windows, και δεν μπορούν να φανταστούν ότι γίνεται να πάρεις mail με άλλο λειτουργικό ή hardware… αυτό δεν θέλει να το χάσει η MS.)

Oσοι gamers δεν ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για παιχνίδια, μπορεί να θέλουν και κάποιο media center , ή home computer για τα βασικά πράγματα... το Ps3 τα προσφέρει όλα σε ένα, με ελάχιστο extra κόστος.

(του σκληρού δίσκου, του BR, ίσως και κάτι ακόμα … πράγματα που δεν είναι και τελείως άχρηστα στο gaming δηλαδή)

ΥΓ

Τι πρόβλημα έχεις εσύ τώρα και που ενοχλείσαι ακριβώς ? αυτή η εξέλιξη μπορεί να αναστατώσει λίγο τα πράγματα , αλλά έτσι είναι η ζωή , μην τρέμουμε τα πάντα .

Δημοσ.
Δεν πάει να το σπάσει στα φάρμακα , πάει να προσφέρει μια άλλη λύση εκτός των windows συμβατών .

Γιατι εχει βγαλει η p$ony Sony Linux και δεν το ξερω?Αν ναι ποσο το χρεωνει?Ή μηπως η p$ony εχει καμμια παραδοση στο free software?Free μονο spyware βαζει και τιποτε αλλο

(Ο κόσμος έχει μάθει με τα windows, και δεν μπορούν να φανταστούν ότι γίνεται να πάρεις mail με άλλο λειτουργικό ή hardware… αυτό δεν θέλει να το χάσει η MS.)

Ρε συ τι φυκια και μεταξωτες κορδελες πουλας?Νομιζεις οτι εισαι ο παντογνωστης του συμπαντος και εμεις δε ξερουμε τιποτα?Για πες μας εχεις βαλει ποτε λινουξ?

>anakin@localhost ~ $ uname -a
Linux localhost 2.6.15-gentoo-r1 #4 PREEMPT Sat Apr 22 18:41:47 EEST 2006 i686 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz GNU/Linux
anakin@localhost ~ $

Απο αυτο το μηχανημα γραφω.Windows εχω για πολυ λιγα πραγματα και για τιποτε αλλο.Και προσωπικα εχω κατακεραυνωσει επανελλειμενως την M$ για την πολιτικη της,και την ασχετοσυνη της.

Καταλαβε ομως οτι δεν ειναι δυνατον να συγκρινεις πορτοκαλια με γαϊδούρια!!

Τι σχεση εχει η m$ που φτιαχνει λογισμικο για pc με τη m$ που βγαζει το 360? Δηλαδη (και στο ξαναλεω) αν η p$ony βγαζει μαπα video για αυτο το λογο δε θα αγορασεις την νεα 42αρα Bravia?Ελεοcc και παλι...

Oσοι gamers δεν ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για παιχνίδια' date=' μπορεί να θέλουν και κάποιο media center , ή home computer για τα βασικά πράγματα... το Ps3 τα προσφέρει όλα σε ένα, με ελάχιστο extra κόστος.

(του σκληρού δίσκου, του BR, ίσως και κάτι ακόμα … πράγματα που δεν είναι και τελείως άχρηστα στο gaming δηλαδή)[/quote']

Θελω να μου φερεις ενα ιστορικο παραδειγμα οποιουδηποτε ηλεκτρονικου προϊόντος που προσπαθησε να ειναι 3 σε 1 και πετυχε.Ολα απατα πηγαν.Μαθε λοιπον οτι στην προσπαθεια της η p$ony για global domination (που το εχει απωθημενο απο τη δεκαετια του '80 αλλα επι 25 χρονια τρωει τρελλες κατραπακιες) βγαζει μια κονσολα που ειναι λιγο απο ολα,αλλα στην ουσια ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Νοιαζει τον gamer το -μπιπ- προτυπο της p$ony για να γινει το κοροϊδάκι της?Τον νοιαζουν σαφεστατα οι επιδοσεις που οπως ειναι φανερο πλεον,τις εχει ξεκαθαρα το 360 εναντι του ps3.Παρτο αποφαση,οσο ειναι νωρις γιατι θα σου ερθει ασχημα τον Νοεμβρη(μαλλον).

Αυτο που σιγουρα πρεπει να νοιαζει τον gamer ειναι-ως καταναλωτης- η τσεπη του.Και σιγουρα αν εχει εστω και λιγο μυαλο (μαθηματικο επιπεδο 1ης-2ας δημοτικου για την ακριβεια) καταλαβαινει οτι τα 400 ευρω που κανει φουλ κομπλε το 360 σε σχεση με τα κοντα 700 που θα κανει το ps3 απεχουν παρσαγγας.Και μην ακουσω παλι το ατρανταχτο επιχειρημα σου,"Οχι δε θα κανει τοσο" . Ολα τα παιδια σου δινουν παρα πολλα λινκ που λενε το αντιθετο,ακομα και απο μαγαζια,αλλα εσυ κωφευεις εσκεμμενα.

ΥΓ

Τι πρόβλημα έχεις εσύ τώρα και που ενοχλείσαι ακριβώς ? αυτή η εξέλιξη μπορεί να αναστατώσει λίγο τα πράγματα ' date=' αλλά έτσι είναι η ζωή , μην τρέμουμε τα πάντα .[/quote']

Tην επομενη φορα που θα μου πεις οτι φοβαμαι,καταλαβε οτι εγω καθομαι εδω και προσπαθω(ματαια μαλλον,αλλα τι να κανουμε) και συζητω μαζι και ΔΕΝ την εκανα για το site μου.Αυτα για να δεις αν ειμαι εγω δειλος ή καποιος αλλος,αφου ηθελες να το ακουσεις

Οσο για την «κοντρα» μεταξυ pc και console gaming απο την μακροχρονη εμπειρια μου εχω να πω τα εξης

(1)Σαφεστατα σε λιγο καιρο τα πισι θα εχουν καλυτερα γραφικα απο τις κονσολες

(2)Αυτο βεβαια δε σημαινει τιποτα.Γιατι στα παιχνιδια μετραει το gameplay.Για αυο πχ παιζω σα παλαβος το StarCraft παρ'ότι ειναι παιχνιδι 10ετιας+

(3)Υπαρχουν πολλες μα πολλες διαφορες μεταξυ pc και console gaming.Ξερεις τι χλιδα ειναι να βαζεις απλα ενα δισκακι μεσα και να παιζεις;

(4)Το console gaming μπροστα στο pc gaming ειναι σχεδον ...free! To κοστος μιας κονσολας πλεον ειναι οσο το κοστος μια καλης καρτας γραφικων!Και με τη κονσολα τη βγαζεις βασιλιας για 5 χρονια,ε?Και για να απολαμβανεις full γραφικα στα πισι θες minimum 2 καρτες το χρονο και ανα εναμισι(αντε 2) χρονο ολικη αναβαθμιση

(5) Αν βεβαια καποιος εχει πολλα $$$ γιατι να μην εχει και τα 2?Η καλυτερη φαση θα ειναι

(6) Αρχικα ημουν κομπιουτερα(C64 never dies!)Μετα ημουν κονσολας (απο NES-SNES-Master System-Game Gear-GameBoy κτλ).Μετα το εριξα στα πισι και τωρα παλι στις κονσολες.Αλλαγη να υπαρχει και δικαιωμα επιλογης !

Δημοσ.

Παιδιά έχετε καταλάβει πόσο βλακώδες είναι αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή.

Ο Braveheart έχει ήδη βγάλει το PS3 σκάρτο. Με το συμπάθειο ρε φίλε αλλά που ξέρεις ότι θα είναι όντως έτσι; Μπορεί να δείχνει έτσι αλλά αν δεν το δούμε δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα με ασφάλεια. Μη δένουμε κόμπο κάτι που δεν αποτελεί γεγονός αλλά υπόθεση.

Ο Bill από την άλλη έχει βγάλει την M$ αντίχριστο, global domination κι ετσ'. Εντάξει μπορεί να είναι πολύ κάφρικη εταιρεία αλλά και η $ony εξίσου κάφρικη είναι.

Ο p3tran με τη σειρά του είναι σίγουρος ότι $ony <<<<<<<< M$.

Κάθεστε, ειδικά οι 2 τελευταίοι και αναλώνεστε στην υποστήριξη της μιας ή της άλλης εταιρείας που μοναδικός της σκοπός είναι να σας τα πάρει ακόμα κι αν σας τον βάλει από πίσω. Φέρεστε σαν αμόρφωτα 15χρονα που μαλώνουν για τις ομάδες τους.

Σοβαρευτείτε. Το 360 έχει το πλεονέκτημα της καλής τιμής και του ότι είναι μόνο του στην αγορά δημιουργώντας userbase τόσο καιρό. Το Wii έχει τους Nintendάκηδες οι οποίο το προτιμάνε για τη διαφορετικότητα των τίτλων του. Από την άλλη το PS3 σίγουρα έχει κάποιες αποκλειστικότητες που θα το προωθήσουν.

Αυτή τη στιγμή το μόνο γεγονός είναι ότι το 360 είναι μια καλή κονσόλα. Ούτε κάτι το θεϊκό και σίγουρα όχι τόσο πατάτα όσο πολλά άλλα προϊόντα της M$.

Αν δε σας αρέσει η M$ δεν υπάρχει λόγος να υποστηρίζετε μια άλλη καγκουρο-εταιρεία έτσι για αντίδραση. Τα ίδια σκατά είναι.

Στο τέλος τέλος όταν βγουν όλοι οι παίκτες στην αρένα και τους δούμε θα μπορούμε να αποφασίσουμε με βάση το τι μας αρέσει. Αφήστε τους φανατικούς κάθε είδους να πάρουν αυτό που θέλουν και μετά κάντε ντου σπίτι τους και λιώστε το. Τότε θα μπορείτε να ξέρετε τι να πάρετε.

Μπορεί π.χ. εμένα να μ'αρέσει το PS3 καλύτερα από το 360 για κάποιους λόγους και να διατίθεμαι να πληρώσω τα παραπάνω λεφτά.

Αυτό με κατατάσσει στους βλάκες; Ή μήπως υπάρχει αντικειμενικά κάποιο κριτήριο για να αποδειχθεί ποια είναι η καλύτερη κονσόλα;

Χαλαρώστε...

Δημοσ.
Παιδιά έχετε καταλάβει πόσο βλακώδες είναι αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή.

Ο Braveheart έχει ήδη βγάλει το PS3 σκάρτο. Με το συμπάθειο ρε φίλε αλλά που ξέρεις ότι θα είναι όντως έτσι; Μπορεί να δείχνει έτσι αλλά αν δεν το δούμε δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα με ασφάλεια. Μη δένουμε κόμπο κάτι που δεν αποτελεί γεγονός αλλά υπόθεση.

Ο Bill από την άλλη έχει βγάλει την M$ αντίχριστο' date=' global domination κι ετσ'. Εντάξει μπορεί να είναι πολύ κάφρικη εταιρεία αλλά και η $ony εξίσου κάφρικη είναι.

Ο p3tran με τη σειρά του είναι σίγουρος ότι $ony <<<<<<<< M$.

Κάθεστε, ειδικά οι 2 τελευταίοι και αναλώνεστε στην υποστήριξη της μιας ή της άλλης εταιρείας που μοναδικός της σκοπός είναι να σας τα πάρει ακόμα κι αν σας τον βάλει από πίσω. Φέρεστε σαν αμόρφωτα 15χρονα που μαλώνουν για τις ομάδες τους.

Σοβαρευτείτε. Το 360 έχει το πλεονέκτημα της καλής τιμής και του ότι είναι μόνο του στην αγορά δημιουργώντας userbase τόσο καιρό. Το Wii έχει τους Nintendάκηδες οι οποίο το προτιμάνε για τη διαφορετικότητα των τίτλων του. Από την άλλη το PS3 σίγουρα έχει κάποιες αποκλειστικότητες που θα το προωθήσουν.

Αυτή τη στιγμή το μόνο γεγονός είναι ότι το 360 είναι μια καλή κονσόλα. Ούτε κάτι το θεϊκό και σίγουρα όχι τόσο πατάτα όσο πολλά άλλα προϊόντα της M$.

Αν δε σας αρέσει η M$ δεν υπάρχει λόγος να υποστηρίζετε μια άλλη καγκουρο-εταιρεία έτσι για αντίδραση. Τα ίδια σκατά είναι.

Στο τέλος τέλος όταν βγουν όλοι οι παίκτες στην αρένα και τους δούμε θα μπορούμε να αποφασίσουμε με βάση το τι μας αρέσει. Αφήστε τους φανατικούς κάθε είδους να πάρουν αυτό που θέλουν και μετά κάντε ντου σπίτι τους και λιώστε το. Τότε θα μπορείτε να ξέρετε τι να πάρετε.

Μπορεί π.χ. εμένα να μ'αρέσει το PS3 καλύτερα από το 360 για κάποιους λόγους και να διατίθεμαι να πληρώσω τα παραπάνω λεφτά.

Αυτό με κατατάσσει στους βλάκες; Ή μήπως υπάρχει αντικειμενικά κάποιο κριτήριο για να αποδειχθεί ποια είναι η καλύτερη κονσόλα;

Χαλαρώστε...[/quote']

Ειλικρινα φιλε μου πιστευω αυτο που λες 100%

Το εχω πει πολλακις σε διαφορα thread

Απλα θεωρω οτι ο bill ειναι τοοοοοοοοσο εριστικος που του δειχνω οτι αν θελω μπορω να απαντησω στο ιδιο υφος.Σαφεστατα δεν ειναι σκαρτο το ps3.Ισα-ισα.Απλα δεν ειναι η σουντερ-ντουπερ-παιχνιδομηχανη-υπολογιστης κτλ που θα το λανσαρει η p$ony

Δημοσ.

...εγω παντως οντως πιστευω οτι 360>ps3. σε αυτο το κοματι εχει δικιο ο sugoruyo.

το αν εχω δικιο ή οχι θα το δειξει το μελλον.

παντως δεν εχω αυτη την πεποιθηση επειδη ειμαι micosoftακιας (ειμαι oracle dude), αλλα απλως επειδη ετσι μου φαινονται τα πραγματα οσο τα παρακολουθω.

ομως το οτι τα sonyfanboys εχουν σπασει ολα τα βλακομετρα προσπαθωντας μαζι να σπασουν και τα νευρα οσων εχουν 360 (και πυροδοτουν συνηθως ολες τις διαμαχες), ειναι ενα γεγονος το οποιο ειναι αδιαμφισβητητο και περα για περα αληθινο.

Δημοσ.

Αυτο που σιγουρα πρεπει να νοιαζει τον gamer ειναι-ως καταναλωτης- η τσεπη του.Και σιγουρα αν εχει εστω και λιγο μυαλο (μαθηματικο επιπεδο 1ης-2ας δημοτικου για την ακριβεια) καταλαβαινει οτι τα 400 ευρω που κανει φουλ κομπλε το 360 σε σχεση με τα κοντα 700 που θα κανει το ps3 απεχουν παρσαγγας.Και μην ακουσω παλι το ατρανταχτο επιχειρημα σου' date='"Οχι δε θα κανει τοσο" . Ολα τα παιδια σου δινουν παρα πολλα λινκ που λενε το αντιθετο,ακομα και απο μαγαζια,αλλα εσυ κωφευεις εσκεμμενα.[/quote']

Μην τους πιστεύεις ρε φίλε ... το ps3 κάνει 500 και 600 ευρώ και έχει ανακοινωθεί επίσημα .Αν θες σου βρίσκω εκατοντάδες link που λένε το ίδιο πράγμα.

Στην Αμερική 500 και 600 δολάρια , και στην Αγγλία 425 λίρες (εδώ δεν έχει ανακοινωθεί τιμή για το core) .

Για τα υπόλοιπα , απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε το ps3 με λειτουργικό για να το χωνέψουν όλοι .Να δούν στην πράξη ότι και καλό είναι, και υπέρ-αρκετό για τους περισσότερους χρήστες.

Και θα δεις την μαγκιά , όταν στο μέλλον με ελάχιστα χρήματα παραπάνω από το xbox360 , θα παίρνεις ένα media center και έναν υπολογιστή που θα κάνουν σχεδόν τα πάντα, και επιπλέον το μηχάνημα θα είναι καλύτερο στα παιχνίδια από τις άλλες κονσόλες .

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα τη λύση για να πετύχει το Blu-ray...

Kutaragicheck.jpg

Αν όλα τα Sony fanboys στείλουν από ένα τέτοιο check στον Kutaragi, σίγουρα θα φανεί πως υπάρχει ζήτηση για το PS3 :mrgreen: :P :mrgreen:

Δημοσ.

Ξέρεις πόσα έχεις δώσει στην Microsoft τόσα χρόνια, και πόσα θα σου πάρει στο μέλλον με την μονοπωλιακή τακτική της όσο ζεις ?

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... 20 ευρώ για ένα BR, σε αυτόν που την παλεύει full κόντρα αυτή τη στιγμή, δεν είναι τίποτα ... απλά σωστή καταναλωτική κίνηση.

Αν δεν θες μην βοηθάς βρε φίλε, αλλά μην προσπαθείς να κοροϊδέψεις μια αξιοπρεπή και λογική σκέψη, γιατί ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο κάνεις κάτι ανάλογο και "βοηθάς" κάποιον πολύ χειρότερο.

Ο Bill από την άλλη έχει βγάλει την M$ αντίχριστο' date=' global domination κι ετσ'. Εντάξει μπορεί να είναι πολύ κάφρικη εταιρεία αλλά και η $ony εξίσου κάφρικη είναι.[/quote']

Όλες το ίδιο είναι, αλλά τώρα έχουμε το σκληρό μονοπώλιο της συγκεκριμένης που επεκτείνετε .

Και με το βόλεμα(επαγγελματικό αλλά και ανθρώπινο) που έχει πολύς κόσμος, συν λίγο προπαγάνδα εξ Αμερικής , είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξει κάτι.

Τώρα υπάρχει μια μικρή «τρύπα» , με μια κονσόλα που μπορεί να πουλήσει 100εκ και τον cell, για να ταρακουνήσουν λίγο τα νερά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...