KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Καλησπερα σας Δεν ειμαι ζητιανος...ενας Sony fanboy ειμαι.Παρτε καλεεε μια BR ταινια να στηριξουμε τη Sony μην παει στο φουντο.Καλε παρτεεεεεε...
BlizardBill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Είναι μια κίνηση στήριξης αυτού που πάει τώρα κόντρα στο υπερτροφικό μονοπώλιο της MS , και δεν έχει μεγάλο κόστος. Στο μέλλον θα είναι υπέρ μας αν το σπάσουμε ... όποιος δεν έχει επαναπαυθεί και είναι συνειδητοποιημένος καταναλωτής ας το κοιτάξει λίγο. Οποίος διαφωνεί, ας κάτσει στα αυγά του , δεν χρειάζεται προστασία η MS .
xrest Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 esy sti zwi sou problimata den exeis?tin ms k ti sony koitas ti kanei?oxi giati to paizeis k polli sindikalistis,k prostateis tis sony,otan oute k auti xreiazetai tin prostasia kapoiwn.an thes na to paikseis "sindikalistis",bges sto dromo k diadilwne gia spoudaiotera pramata opws i paidia k tin oikonomia. oxi giati milas olo gia auto to monopwlio ksexnwntas oti opoia etaireia itan stin thesi tis ms to idio tha ekane,k basika einai k to oneiro kathe etaireias-kollosou.apla etyxe na legetai MS.k otan milame gia konsola k gaming de koitame etaireies.mas aresei auto?to goustaroume?to pernoume.telos.de mas aresei?de to aggizoume.apla pramata
john2gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Εγώ γελάω με αυτούς που θέλουν να δίνουν χιλιάδες ευρώ για εξοπλισμό' date=' αντί να πάρουν ένα μηχάνημα που τα κάνει όλα . Τώρα το BR είναι ακριβό και θα κοστίζει από 50-100 ευρώ άνετα , αύριο όμως το κόστος θα είναι αστείο . Και εκτός τις ταινίες, θα έχεις ένα τεράστιο μέσο για τα παιχνίδια . ΥΓ Αν έβγαινε ένα πολύ φτηνό PC, στην τιμή και με τις δυνατότητες μια κονσόλας όλοι θα χαιρόντουσαν φυσικά ... αν πάει μια κονσόλα να κάνει περισσότερα πράγματα με μια ελάχιστη extra επιβάρυνση, είναι καταστροφή.[/quote'] Μισό να γράψω μια ταινία,να ακούσω λίγο και τα mp3 μου,να κάνω capture και τον αγώνα του μουντιάλ κι ενώ γίνονται όλα αυτά να παίξω και κάνα arcade emulator με τα 2GB μνήμη μου,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Α ναι,πάρε να κλάψεις με τι γραφικά παίζουμε οι PC gamers (λυσάξτε consoles gamers,mods δεν θα δείτε ποτέ στην ζωή σας,χαχαχαχαχαχα) Αγνώριστο έγινε το Oblivion,το ξέρω σας πονάει,για να μην μιλήσω για τα χιλιάδες gameplay mods. Τώρα που το σκέφτομαι λες να δοκιμάσω κάνα Tenebrae Quake ή μήπως κάνα Duke Nukem 3D HRP; Αααααα προφανώς δεν μπορείς να τα παίξεις,κρίμα κρίμα . Τώρα που το σκέφτομαι ακόμα περισσότερο λες να δοκιμάσω κάποιον από τους χιλιάδες consoles emulators ή κάνα Pinball emulator (αφού είμαστε και φλιπαδώροι); (Sorry ρε,ξέχασα ότι ακόμα δεν έχετε τόσο καλούς emulators εσείς ). Άντε τώρα μείνε εσύ με τα κολλήματα του MGS4 κι ας περιμένουμε το Crysis που είναι PC Exclusive title,πολύ κρίμα ρε παιδί μου που είχε τα καλύτερα γραφικά στην Ε3. Και όσο σκας εσύ τα 800+ ευρό για να έχεις τα κολλήματα,εγώ με τα ίδια λεφτά θα απολαμβάνω έναν πιο ποιοτικό τίτλο χωρίς κολλήματα. Ήττα σοκ και σε καλή μεριά PS: Και μόνο το γεγονός ότι στην Ε3 υπήρχε PC emulation για το PS3 δείχνει πόσο ανώτερο είναι από μόνο του το PC. Τον τόσο πολύπλοκο Cell και το θεϊκό RSX έκαναν EMULATION (πράγμα που σημαίνει ανάγκη για πάρα πολύ μεγάλη υπολογιστική ισχύ),ακόμα μια ήττα σοκ. Κρίμα που με το DX10 ξαφνικά θα χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια,χαχαχαχαχαχα. Δεν πειράζει όμως,έχετε συνηθήσει μετά από τόσο καιρό,έτσι;
xrest Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 esy mallon ksefeugeis ligo alla anyway..pou einai to entipwsiako stis fotos pou ebales?en tw metaksy to MGS4 einai gia teli 2007 alla thaxei kollimata nai..opws to les.k de m les o allos tha dwsei 800e,esy posa tha dwseis gia na deis to crysis opws to diksan stin E3?
BlizardBill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 an thes na to paikseis "sindikalistis",bges sto dromo k diadilwne gia spoudaiotera pramata opws i paidia k tin oikonomia. E όχι βρε ... δεν μπορώ να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα , έλεος . Αλλά εδώ μιλάμε για πολύ απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ... ακόμα και τα 20 ευρώ για BR δηλαδή που σας φαίνονται φοβερό ποσό ,αν το σκεφτείς λίγο δεν είναι τίποτα , σιγά μην τα τσιγκουνευτώ δηλαδή .
xrest Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 E όχι βρε ... δεν μπορώ να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα ' date=' έλεος . Αλλά εδώ μιλάμε για πολύ απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ... ακόμα και τα 20 ευρώ για BR δηλαδή που σας φαίνονται φοβερό ποσό ,αν το σκεφτείς λίγο δεν είναι τίποτα , σιγά μην τα τσιγκουνευτώ δηλαδή .[/quote'] ama ta aksizei to BR mesa.oute gw kollaw.apla einai i apodoxi i opoia thaxei.anyway de kserw polli ti paizei sta format.kapoia stigmi tha to psaksw.
john2gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 esy mallon ksefeugeis ligo alla anyway..pou einai to entipwsiako stis fotos pou ebales?en tw metaksy to MGS4 einai gia teli 2007 alla thaxei kollimata nai..opws to les.k de m les o allos tha dwsei 800e,esy posa tha dwseis gia na deis to crysis opws to diksan stin E3? Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα low-res textures που έχει το Oblivion με τα high-res textures + normal mapping τότε δεν έχει νόημα και να μιλάμε εδώ που τα λέμε ρε φίλε. Για να μην μιλήσω για το AF που φαίνεται και στην φοτό (αλήθεια,ξέρεις τι είναι το Anisotropic Filtering και ποια η διαφορά του Bilinear Anisotropic Filtering από το Trilinear Anisotropic Filtering?). Αν το Oblivion είχε πάρει 9 στα γραφικά,με τα mods παίρνει 100. Και τα textures είναι ανωτέρου επιπέδου από το MGS4 (ξαναλέω,κατεβάσατε το HD video;Για κάντε την σύγκριση και κλάψτε.Χαχαχαχαχα). Στην Ε3 το Crysis έτρεχε σε μια X1900XTX με έναν Athlon64. Τα Χριστούγεννα έρχεται το Crysis και τον Οκτώβριο μάλλον θα κυκλοφορήσει το R600 (chip με δυνατότητες DX10). Φαντάζομαι ξέρεις ότι θα κάνει 600 ευρό. Άρα όποιος έχει Athlon64 system με 600 ευρό θα παίζει με γραφικά καλύτερα απ'ότι μπορείς να φανταστείς. Για να μην πω ότι μέχρι να βγει το MGS4 θα έχουν βγει τόσα mods που θα στέλνουν σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα το παιχνίδι (όπως έχει γίνει σε τόσα άλλα). Μια ριζική αναβάθμιση μου βγαίνει (με high-end εξαρτήματα) στα 1200 ευρό. 1000 ευρό μόνο θέλει μια HD τηλεόραση (και δεν είναι κι από τις τέλειες. Και μην ακούσω την βλακεία <<Την βάζεις στο monitor την κονσόλα>>. Η κονσόλα είναι να την βάλεις σε μια HD TV,να αράξεις στον καναπέ σου και να παίζεις.....ή μήπως λόγω των εξόδων το ξεχάσατε και αυτό το ατού που λέγατε πριν τόσα χρόνια ). Άρα you get the point .Με 1200 ευρό θα έχω τα Χριστούγεννα high end PC (όχι ότι και τώρα η Χ800Pro μου δεν είναι καλή ) και θα τρέχει τέλεια το Crysis-άκι. Κρίμα για σας
LL_NEO Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Στο μέλλον θα είναι υπέρ μας αν το σπάσουμε Το πως θα επωφεληθείς απο την επικράτηση του ενός ή του άλλου φορμά είναι κάτι που δε μπορώ να συλλάβω. Εκτός και αν έχεις μετοχές της Σόνυ
jimbrav Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα low-res textures που έχει το Oblivion με τα high-res textures + normal mapping τότε δεν έχει νόημα και να μιλάμε εδώ που τα λέμε ρε φίλε. Για να μην μιλήσω για το AF που φαίνεται και στην φοτό (αλήθεια' date='ξέρεις τι είναι το Anisotropic Filtering και ποια η διαφορά του Bilinear Anisotropic Filtering από το Trilinear Anisotropic Filtering?). Αν το Oblivion είχε πάρει 9 στα γραφικά,με τα mods παίρνει 100. Και τα textures είναι ανωτέρου επιπέδου από το MGS4 (ξαναλέω,κατεβάσατε το HD video;Για κάντε την σύγκριση και κλάψτε.Χαχαχαχαχα). Στην Ε3 το Crysis έτρεχε σε μια X1900XTX με έναν Athlon64. Τα Χριστούγεννα έρχεται το Crysis και τον Οκτώβριο μάλλον θα κυκλοφορήσει το R600 (chip με δυνατότητες DX10). Φαντάζομαι ξέρεις ότι θα κάνει 600 ευρό. Άρα όποιος έχει Athlon64 system με 600 ευρό θα παίζει με γραφικά καλύτερα απ'ότι μπορείς να φανταστείς. Για να μην πω ότι μέχρι να βγει το MGS4 θα έχουν βγει τόσα mods που θα στέλνουν σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα το παιχνίδι (όπως έχει γίνει σε τόσα άλλα). Μια ριζική αναβάθμιση μου βγαίνει (με high-end εξαρτήματα) στα 1200 ευρό. 1000 ευρό μόνο θέλει μια HD τηλεόραση (και δεν είναι κι από τις τέλειες). Άρα you get the point [/quote'] symfono me osa les alla na se rotiso kati? exeis paiksei se 32" hd tv (min po kai parapano)kanapedato kai me asyrmato joypad??? e lege exeis paiksei???......lol !!!
xrest Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα low-res textures που έχει το Oblivion με τα high-res textures + normal mapping τότε δεν έχει νόημα και να μιλάμε εδώ που τα λέμε ρε φίλε. Για να μην μιλήσω για το AF που φαίνεται και στην φοτό (αλήθεια' date='ξέρεις τι είναι το Anisotropic Filtering και ποια η διαφορά του Bilinear Anisotropic Filtering από το Trilinear Anisotropic Filtering?). Αν το Oblivion είχε πάρει 9 στα γραφικά,με τα mods παίρνει 100. Και τα textures είναι ανωτέρου επιπέδου από το MGS4 (ξαναλέω,κατεβάσατε το HD video;Για κάντε την σύγκριση και κλάψτε.Χαχαχαχαχα). Στην Ε3 το Crysis έτρεχε σε μια X1900XTX με έναν Athlon64. Τα Χριστούγεννα έρχεται το Crysis και τον Οκτώβριο μάλλον θα κυκλοφορήσει το R600 (chip με δυνατότητες DX10). Φαντάζομαι ξέρεις ότι θα κάνει 600 ευρό. Άρα όποιος έχει Athlon64 system με 600 ευρό θα παίζει με γραφικά καλύτερα απ'ότι μπορείς να φανταστείς. Για να μην πω ότι μέχρι να βγει το MGS4 θα έχουν βγει τόσα mods που θα στέλνουν σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα το παιχνίδι (όπως έχει γίνει σε τόσα άλλα). Μια ριζική αναβάθμιση μου βγαίνει (με high-end εξαρτήματα) στα 1200 ευρό. 1000 ευρό μόνο θέλει μια HD τηλεόραση (και δεν είναι κι από τις τέλειες. Και μην ακούσω την βλακεία <<Την βάζεις στο monitor την κονσόλα>>. Η κονσόλα είναι να την βάλεις σε μια HD TV,να αράξεις στον καναπέ σου και να παίζεις.....ή μήπως λόγω των εξόδων το ξεχάσατε και αυτό το ατού που λέγατε πριν τόσα χρόνια ). Άρα you get the point .Με 1200 ευρό θα έχω τα Χριστούγεννα high end PC (όχι ότι και τώρα η Χ800Pro μου δεν είναι καλή ) και θα τρέχει τέλεια το Crysis-άκι. Κρίμα για σας [/quote'] gw mporw na ksexwrisw oti thes.alla ena de mporw na katalabw.giati mpaineis sto console forum afou de goustareis.k kati allo,i dio autes platformes de sigkrinontai.i kathe mia exei tin dikia tis porwsei.telos 2005 eixa apiasto pc me 7800gtx 512mb klp alla sorry den dinw alla lefta se mia platforma xwris ousiastika games.k ksexnas sinexws k toulaxiston to thewro ilithio na sikrinoume ena kleisto sistima(konsola),me to pc pou ekselisetai sinexeia me quad sli k quatra cores k oti allo goustareis.to pc egw toulaxiston to goustarw mono gia ta oc k ta benchmarks.apo games de m leei tpt. k i HD einai kati pou dineis k telos.kartoula tin pairneis k se kana xrono thes kammia alli.analoga fisika se ti epipedo thes nanai to pc.anyway eimaste off topic k i sigkrisei teleiws akiri.toulaxiston sto oblivion bazeis HDR+AA?ginetai auto?
john2gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 symfono me osa les alla na se rotiso kati? exeis paiksei se 32" hd tv (min po kai parapano)kanapedato kai me asyrmato joypad???e lege exeis paiksei???......lol !!! Αμέ και ξέρεις γιατί είναι ο καναπές έτσι; Για παιχνίδια στα οποία απλά πατάς κουμπιά και δεν βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει. Γιατί όπως έχω δει όταν ο άλλος χάνει στο PES και βλέπει τα ζόρια κάθεται κανονικά και δεν αράζει . PS: Επί εποχής Snes/MD ήμουν φανατικός console gamer. Στο κρεβάτι μου άραζα και έπαιζα Killer Instict και Donkey Kong Country. Τα έχω απολαύσει και ζήσει όσο δεν φαντάζεσαι αυτά τα "αραλίκια" Edit: Δεν κάνω reply αλλά edit. Όταν xrest πετάγονται κάτι παιδάκια σαν τον Bill και λένε τις βλακίες που λέει για το PS3 (τα σχετικά τόσο με τα γραφικά όσο και για τις....PC δυνατότητες (χαχαχαχαχαχαχαχα))' date='ε δεν μπορείς να μην πεις τα πράγματα με το όνομα τους. Όσο για το Oblivion,η ΑΤΙ έχει βγάλει patch που εδώ και καιρό επιτρέπει την χρήση HDR+AA (πράγμα που έλεγαν ότι είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ δύσκολο οι λουκουμάδες στην Bethesda κι ένα παλικάρι μέσα σε χρόνο dt έβγαλε το patch). Σαν να μην έφταναν όλα αυτά,για όσους οι κάρτες δεν υποστηρίζουν SM3.0,έχει βγει [b']Fake HDR mod[/b] που κάνει ένας είδος simulation του HDR και υποστηρίζει και AA συγχρόνως. Ναι οι Moders πολύ απλά είναι θεοί .
jimbrav Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αμέ και ξέρεις γιατί είναι ο καναπές έτσι; Για παιχνίδια στα οποία απλά πατάς κουμπιά και δεν βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει. Γιατί όπως έχω δει όταν ο άλλος χάνει στο PES και βλέπει τα ζόρια κάθεται κανονικά και δεν αράζει . PS: Επί εποχής Snes/MD ήμουν φανατικός console gamer. Στο κρεβάτι μου άραζα και έπαιζα Killer Instict και Donkey Kong Country. Τα έχω απολαύσει και ζήσει όσο δεν φαντάζεσαι αυτά τα "αραλίκια" kai mono to pes yparxei se ayto ton kosmo??? kai pote prolaves kai ta ezhses ola ayta???? lol......
xrest Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αμέ και ξέρεις γιατί είναι ο καναπές έτσι; Για παιχνίδια στα οποία απλά πατάς κουμπιά και δεν βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει. Γιατί όπως έχω δει όταν ο άλλος χάνει στο PES και βλέπει τα ζόρια κάθεται κανονικά και δεν αράζει . PS: Επί εποχής Snes/MD ήμουν φανατικός console gamer. Στο κρεβάτι μου άραζα και έπαιζα Killer Instict και Donkey Kong Country. Τα έχω απολαύσει και ζήσει όσο δεν φαντάζεσαι αυτά τα "αραλίκια" Edit: Δεν κάνω reply αλλά edit. Όταν xrest πετάγονται κάτι παιδάκια σαν τον Bill και λένε τις βλακίες που λέει για το PS3 (τα σχετικά τόσο με τα γραφικά όσο και για τις....PC δυνατότητες (χαχαχαχαχαχαχαχα))' date='ε δεν μπορείς να μην πεις τα πράγματα με το όνομα τους. Όσο για το Oblivion,η ΑΤΙ έχει βγάλει patch που εδώ και καιρό επιτρέπει την χρήση HDR+AA (πράγμα που έλεγαν ότι είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ δύσκολο οι λουκουμάδες στην Bethesda κι ένα παλικάρι μέσα σε χρόνο dt έβγαλε το patch). Σαν να μην έφταναν όλα αυτά,για όσους οι κάρτες δεν υποστηρίζουν SM3.0,έχει βγει [b']Fake HDR mod[/b] που κάνει ένας είδος simulation του HDR και υποστηρίζει και AA συγχρόνως. Ναι οι Moders πολύ απλά είναι θεοί . k mena mou kane entipwsei.den pisteua oti ta pcia den sikwnoun HDR twra.mlks.akou k kati allo.an oi developers strwnan ton kwlo tous katw k pairnan oloi ti dinami tou pc tha blepame papades..k kalitera akomi pramata apo to crysis..
john2gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 kai mono to pes yparxei se ayto ton kosmo??? kai pote prolaves kai ta ezhses ola ayta???? lol...... Αφού δεν ξέρεις πόσο είμαι και πόσο είχα λιώσει το Snes μου τότε τι μιλάς :D . Ή μήπως νομίζεις ότι δεν παίζω consoles games με τους φίλους μου στα σπίτια τους. Δόξα τον θεό δεν είμαι κολλημένους όπως μερικούς που δεν αγγίζουν τις άλλες κονσόλες. Άλλωστε για να έχεις άποψη πρέπει να έχεις περάσει κι από το εκάστοτε περιβάλλον. Εγώ έχω περάσει. Εσύ; PS: Άλλωστε το έχω δηλώσει ότι θα πάρω Wii μόλις βγει. Οπότε αν νομίζεις ότι την χρυσή εποχή των 16bit δεν πρόλαβα,να είσαι σίγουρος ότι με όσα έχω δει στο Wii θα τα ζήσω και αυτά :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.