chiderboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Πολύ καλή ιδέα να πάρουν όλοι ένα BR των 20 ευρώ... θα βοηθήσει πολύ. Ναι να κάνουμε και εναν έρανο να μαζέψουμε λεφτα να τα δώσουμε στη Sony
BlizardBill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Aπλά μην ασχολείστε ... αφήστε την MS να πάρει τα πάντα σιγά-σιγά , δεν χρειάζεται να σκυλιάζετε όταν βρεθεί κάποιος να της πάει κάπου κόντρα. Στο τέλος όλοι ξέρουμε ότι θα κερδίσει, και θα είμαστε κάτω από το υπέροχο μονοπώλιο της ... αφήστε όσους δεν γουστάρουν να αγοράσουν ένα BR, δικά τους λεφτά χαλάνε, μην κάνετε έτσι.
poromenos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 les kai eimai madis kai exw madikes ikanotites!
sugoruyo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Παιδιά πλάκα στην πλάκα ο bill έχει κι ένα δίκιο. Η M$ μας έχει πήξει. Δε λέω να πάμε να τα σκάσουμε έτσι για να τους πάμε κόντρα... Και η Sony και η Nintendo το ίδιο θα έκαναν στη θέση της M$. Απλά μη γινόμαστε fanboys. Προσωπικά προτιμάω το Playstation γιατί δεν εμπιστεύομαι την M$ και γιατί προτιμάω τους τίτλους του. Ειδικά τα FF και τα GT. Επίσης μου αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo. Σε Μ$ πλατφόρμα δεν εντόπισα κάτι που να μου κάνει εντύπωση. Χλιαρά πράματα. Όχι άσχημα αλλά σίγουρα προτιμάω κάτι άλλο. Άποψή μου είναι να περιμένουμε αυτό το ρημάδι το PS3 και το Wii και να δούμε τι games και τι επιδόσεις θα πετύχουν. Στο τέλος μια κονσόλα δεν κερδίζει την αγορά με το να έχει 40 πατάτες τίτλους με τρελά HD γραφικά αλλά με το να έχει 20 τίτλους με πρωτότυπο gameplay, καλά σενάρια, replayablity και να προκαλούν τον παίκτη να τα παίξει. Μη φανατίζεστε με μια εταιρεία γιατί σίγουρα αυτή κάποια στιγμή θα κάνει την πίπα και θα απογοητευτείτε.
chiderboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Aπλά μην ασχολείστε ... αφήστε την MS να πάρει τα πάντα σιγά-σιγά ' date=' δεν χρειάζεται να σκυλιάζετε όταν βρεθεί κάποιος να της πάει κάπου κόντρα. Στο τέλος όλοι ξέρουμε ότι θα κερδίσει, και θα είμαστε κάτω από το υπέροχο μονοπώλιο της ... [/quote'] Δυστηχώς έχεις τα δίκια σου εδώ και ουτε εγώ γουσταρώ αυτό που γίνεται αλλα δε θα σώσουμε εμείς τη sony. Μην είμαστε υπερβολικοί, δεν είναι λογική αυτή και λεω γω να ακουμε λιγο το τι λέμε. Στη τελική και αυτοί έχουν κάνει τις μλκς τους Βλέπω άρχισες να το βλέπεις πιο ρεαλιστικά και καταλαβαίνεις οτι είναι σε δύσκολη θέση η sony
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ma poso blakes einai?Dwste ta leftakia sas gia na bgalei h mia polye8nikh perissotera apo thn allh. Tetoia koroida oxi 600 euro alla 1600 eprepe na tous xrewnei h sony Έτσι! Πόσο πάτε στοίχημα ότι αυτό που λέει ο privateer θα ίσχυε και στην πραγματικότητα. Και 1600 ευρώ να το πούλαγαν το PS3 πάλι θα βρισκόντουσαν πολλοί και διάφοροι και θα έλεγαν ότι αξίζει τα λεφτά του κλπ. (τα ίδια ισχύουν και για την "άλλη μεριά" αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό)
Narayan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ίσως ένας συνειδητοποιημένος καταναλωτής να καταλαβαίνει το παράλογο του εγχειρήματος, καθότι έχει συνηθήσει να αγοράζει κάτι το οποίο α) χρειάζεται και β) αξίζει τα χρήματά του. Δεν έχει συνηθήσει να αγοράζει κάτι ώστε να παρέχει οικονομική ένεση σε έναν ιδιωτικό οργανισμό κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τάχα μου επειδή απειλείται από χρεωκοπία αν δεν πετύχει το εγχείρημα του τελευταίου να επιβάλει ένα φορμά στην αγορά. Αν αποτύχει η Sony θα φταίει η υπεροψία της και η έλειψη σεβασμού στους καταναλωτές, και όχι το ότι δεν αγόρασαν αρκετά Blu-ray δισκάκια οι "υποστηρικτές" της. Και στο κάτω-κάτω, αν είναι τόσο μάγκες όσο λένε αυτοί που θα δώσουν τώρα $20 για μία ταινία (που θα δουν τον Νοέμβριο καθότι δεν έχουν ακόμα Blu-ray player), ας βγάλουν τα WindowsXP από τα PC τους κι ας βάλουν Linux, που τόσο ένθερμα υποστηρίζει η Sony εδώ και... χμμμ... πέντε χρόνια σκάρτα. Πως; Τι είπατε; Μονοπώλιο στα OS; Δεν έχετε πραγματικές επιλογές; Ε, καλά θα κάνετε να συνηθίσετε κύριοι, ο "not a console, definetely a computer" της Sony δεν θα τρέχει τα XP
BlizardBill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Έτσι! Πόσο πάτε στοίχημα ότι αυτό που λέει ο privateer[/b'] θα ίσχυε και στην πραγματικότητα. Και 1600 ευρώ να το πούλαγαν το PS3 πάλι θα βρισκόντουσαν πολλοί και διάφοροι και θα έλεγαν ότι αξίζει τα λεφτά του κλπ. Πάντως φίλε τα αξίζει τα λεφτά του και αντικειμενικά , δεν είναι επειδή το λέμε εμείς. Μόνο το BR να βάλεις, αξίζει τα 100 ευρώ διαφορά του ps3core , δεν κοροϊδεύει κανέναν η Sony... (Αν εσύ δεν το θές και δεν αξίζει για εσένα, είναι άλλη υπόθεση βέβαια.)
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Α δε ξερω, εμενα μου αρεσει αντι για Μ$ να γραφω στο μελλον $ony!!!
sugoruyo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ναι ρε bill, σα hardware δε σε κλέβουν το θέμα δεν είναι όμως μόνο αν πληρώνεις σωστά λεφτά για το hardware που παίρνεις. Αλλά και αν το hardware που παίρνεις έχει αξία. Ας πούμε το PS3 έχει πολύ εξωτικό hardware. Ειδικά το Blu-Ray. Γιατί να προτιμήσω το Blu-Ray από κάποιο άλλο format; Δηλαδή μπορεί να μου δίνουν αεροπλάνο σε καλή τιμή αλλά μήπως τελικά είναι υπερβολικό να αγοράσω ένα αεροπλάνο για να πηγαίνω Βύρωνα-Αιγάλεω; Γιατί το 360 ας πούμε αν και δεν το θεωρώ και το φοβερό NextGen μηχάνημα κ.τ.λ. που θα πουν όλοι οι fanboys είναι πολύ ρεαλιστικό σαν κονσόλα. Μπορεί να μην πρωτοτυπεί αλλά μια φορά τα παιχνίδια που βγάζουν για 360 τα παίζει και από τεχνικό τομέα είναι μια χαρά οι τίτλοι. Το PS3 ακούμε ότι θα γαμάει κώλους, θα τους πάρει το σκαλπ και θα τους κάνει να τα βάψουν όλα μπλε και να τα πετάξουν στη θάλασσα αλλά και πάνω από 1 χρόνο αργότερα από τον αντίπαλο θα το δούμε και ακούγονται διάφορα. Επίσης μοιάζει σαν κάτι πολύ ζόρικο στον προγραμματισμό του λόγω ακριβώς του εξωτικού hardware και της εξωτικής αρχιτεκτονικής. Με τόσο υψηλότερη τιμή, τόσο μεγάλο προβάδισμα χρονικά στον ανταγωνισμό και τόσο ζόρι στο να φτιάξουν τίτλους μου φαίνεται ότι το 360 έχει κερδίσει τον αγώνα. Γιατί απλούστατα η ομοιότητα με το PC είναι πιο ελκυστική. Γιατί πολλές εταιρείες μπορούν να φτιάξουν κάτι για το ένα και να το περάσουν στο άλλο. Στην περίπτωση του PS3 αυτό δυσκολεύει... Θα πρέπει οι αποκλειστικοί τίτλοι του PS3 και το τεχνικό του κομμάτι στους κοινούς με το 360 & PC να είναι μια κλάση πάνω για να κερδίσει την αγορά. Εγώ δε θέλω να δίνω λεφτά στη M$ και προτιμάω τίτλους που είναι αποκλειστικότητες της Sony όμως πρέπει να το παραδεχτούμε. Η Sony έχει κάνει πολλές πίπες με το PS3. Μία ήταν ότι καλλιέργησε υπερβολικές προσδοκίες που δε μπόρεσε να εκπληρώσει στο χρονοδιάγραμμα που υποσχέθηκε. Εν αντιθέσει η M$ πήγε κι έφτιαξε άλλη μια κονσόλα του συρμού με το κλασσικό h/w και δοκιμασμένη συνταγή που μπορεί να μην είναι και τίποτα φοβερό όμως είναι ΚΑΤΙ και κάνει τη δουλειά για την οποία το πουλάνε. Ίδωμεν.... Μέχρι τότε αναμείνατε στο ακουστικό σας και μη φανατίζεστε. Μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
john2gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Φαντάσου πόσο τυφλωμένοι είναι για να πάνε να αγοράσουν BR ταινίες,την στιγμή που ο βασικός ρόλος της κονσόλας είναι το gaming,χαχαχαχαχαχαχαχα. Η $ony είναι σαν τον George Bush κι οι φανατικοί είναι σαν τους στρατιώτες. Όλο το μαμήσι κοινώς (από οικονομικής απόψεως κι όχι μόνο στην παρούσα φάση) θα το φάνε οι "στρατιώτες" ,lol.
Gantalf_4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Τωρα βγηκε ενας μλκας απο το "fansite-forum" του ΡS3 και ειπε μια ΧΟΝΤΡΟ - ΧΑΖΟΜΑΡΑ και αρπαχτηκατε και βαλατε ολους τους Sonακιδες στο ιδιο τσουβαλι. Μλκες υπαρχουν και στην m$ αλλα νομιζω πως ο p3tran θα προσπαθησει να το διαψευσει...
BlizardBill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Φαντάσου πόσο τυφλωμένοι είναι για να πάνε να αγοράσουν BR ταινίες,την στιγμή που ο βασικός ρόλος της κονσόλας είναι το gaming,χαχαχαχαχαχαχαχα. Εγώ γελάω με αυτούς που θέλουν να δίνουν χιλιάδες ευρώ για εξοπλισμό, αντί να πάρουν ένα μηχάνημα που τα κάνει όλα . Τώρα το BR είναι ακριβό και θα κοστίζει από 50-100 ευρώ άνετα , αύριο όμως το κόστος θα είναι αστείο . Και εκτός τις ταινίες, θα έχεις ένα τεράστιο μέσο για τα παιχνίδια . ΥΓ Αν έβγαινε ένα πολύ φτηνό PC, στην τιμή και με τις δυνατότητες μια κονσόλας όλοι θα χαιρόντουσαν φυσικά ... αν πάει μια κονσόλα να κάνει περισσότερα πράγματα με μια ελάχιστη extra επιβάρυνση, είναι καταστροφή.
raven360 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Εγώ γελάω με αυτούς που θέλουν να δίνουν χιλιάδες ευρώ για εξοπλισμό' date=' αντί να πάρουν ένα μηχάνημα που τα κάνει όλα .[/b'] Τώρα το BR είναι ακριβό και θα κοστίζει από 50-100 ευρώ άνετα , αύριο όμως το κόστος θα είναι αστείο . Και εκτός τις ταινίες, θα έχεις ένα τεράστιο μέσο για τα παιχνίδια . ΥΓ Αν έβγαινε ένα πολύ φτηνό PC, στην τιμή και με τις δυνατότητες μια κονσόλας όλοι θα χαιρόντουσαν φυσικά ... αν πάει μια κονσόλα να κάνει περισσότερα πράγματα με μια ελάχιστη extra επιβάρυνση, είναι καταστροφή. αν μας δωσει και καμια Ρωσσιδα δωρο η Sony θα το παρω και εγω το μπρικι τους. :mrgreen: ακου τα κανει ολα lol :lol:
BlizardBill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αν έβαζε η Microsoft στο xbox360 HD-DVD ,σκληρό δίσκο, έκανε το xbox360 πραγματικό media center , του έβαζε μια έκδοση XP για να γίνει πραγματικό pc , εσύ πάλι δεν θα το έπαιρνες γιατί δεν σε ενδιαφέρει και δεν θες να δώσεις 50 ευρώ παραπάνω. Άλλοι βέβαια θα το προτιμούσαν ... είναι πως δουλεύει το μυαλό του καθενός και τι θέλει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.