Προς το περιεχόμενο

Crc Error

Melinbonian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δε ξέρω αν οφείλεται στο σκληρό δίσκο.Το τελευταίο 2μηνο σε κάθε σχεδόν αρχείο zip και όχι μόνο μου βγάζει crc error,file is corrupt.Επίσης όταν κάνω install παιχνίδια ή προγράμματα μου βγάζει πρίπου το ίδιο για καποια αρχεία!Δεν μπορώ να βάλω κανένα καινούργιο παιχνίδι!Τι σ@@@@τά γ΄ινεται;Όποιος βοηθήσει ,λαμπάδα!!!!

Δημοσ.

Crc error = cyclic redundancy check error. Κοινώς λος πούλος. Το check για το integrity των δεδομένων αποτυχαίνει, ο δίσκος μάλλον ειναι στα τελευταία του... :-(

Δημοσ.

Δωσε λιγες ελπιδες στον φιλο μας, δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα... Αλλωστε 2 μηνες θα το ειχε παρει αποφαση ο δισκος και θα την εκανε ;-)

Melinbonian εχεις κανει ελεγχο για ιους? Πιστευω πως το πιο πιθανο ειναι να εχεις κολλησει κατι τετοιο και σου κανει corrupt τα αρχεια σου οποτε λογικο ειναι να γινει CRC error, επειδη προσθετει ο ιος μερικα bytes κωδικα δικου του...

Τι προγραμματα προστασιας χρησιμοποιεις? Για ιους, antivirus-antispyware? Επισης, κρατας πληρως ενημερωμενα τα Windows σου?

Δημοσ.

Kaspersky gia antivirus zonealarm firewall.Και εγώ φοβήθηκα για το σκληρό, αλλά μετά από λίγο πήρα και ένα άλλο σκληρό γιατί έβαλα adsl. Και έχω το καινούργιο για κεντρικό κα μου κάνει τα ίδια!Τώρα να χάλασαν και οι δύο χλωμό.Σκέφτηκα και για ιό, και έκανα τν αρχικό format.Μου ξαναεμφάνισε το πρόβλημα.Άρα είτε γα@@@@καν και οι 2 σκληροί,είτε ιός που δε φεύγει, είτε κάτι τρέχει με cpu.Το σκληρό το πήρα από το πλαίσιο.Αν τον πάω για αλλαγή θα ελέγξουν αν έχει πρόβλημα έτσι δεν είναι;Και φοβάμαι μήπως σε αυτούς δεν εμφανιστεί.Και δε ξέρω και που είναι η κου@@@@@λα η απόδειξη.

Δημοσ.

Α κάποιος άλλος σύντροφος στο forum μου είπε ότι μπορεί να φταίει και η μνήμη.Μπορεί, γιατί έχω πάρει και μια 2η 512 μνήμη. Πώς ελέγχω αν είναι συμβατή;

Δημοσ.

File exw ki egw akrivws to idio provlhma. Katevazw tainies tis kseziparw kai einai ok. Se opoiodhpote game omws prospathisw na kseziparw exw crc errors. An telika kapoio game ginei unzip meta sthn egatastash tha mou vgalei corrupt arxeia kai den mporw na synexisw. Exw scanarei me to Kaspersky, exw exw tsexarei th mnhmh me memory checkers apo to dos, exw kanei scandisk stous sklhrous... Tipota... Alla ypopsiazomai th mnhmh, isws kai kapoio problem me th motherboard.

Δημοσ.

Κατεβασε το

Memtest86+ (Pre-Compiled package for Floppy)

βαλε το σε μια δισκετα και κανε boot το μηχανημα σου με αυτην...

Ασε το να τρεξει καμια ωρα και αν δεις οτι σου βγαζει κοκκινες γραμμες με error, αυτο ειναι το προβλημα σου...

Παντως σιγουρα δε σου φταιει ο δισκος σου, αφου στο κανει και στον αλλο. Εγω παντως υποψιαζομαι πιο πολυ ιο ή κατι παρομοιο παρα μνημη επειδη η μνημη 2 μηνες θα σε ειχε τρελανει στα Blue Screens...

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, αποθηκεύω σε cd, κάνω boot από αυτό(αυτό γίνεται όταν πατάω οποιοδήποτε κουμπί την ώρα που μου γράφει boot from cd έτσι?)και περιμένω.Δε πιστεύω να μου κάνει κάνα format ή οτιδήποτε στο σκληρό;

Δημοσ.

Tρεξε το floppy install.bat και θα σου το περασει σε μια δισκετα, αν θες να γραψεις σε cd απο iso κατεβασε αυτο:

Memtest86+ (Pre-Compiled package for CD)

Ξεκινα το μηχανημα σου με οτι επιλεξεις και αυτο θα τρεξει ενα τεστ. Δε πειραζει και δε σβηνει τιποτα στο μηχανημα σου απλα κανει εναν ελεγχο της μνημης σου...

Δημοσ.

katevase to Hiren's boot CD den prolavaino na sou doso link tora giati fevgo, mesa exei para polla programmata metaksy ton opoion kai kapoia gia memory testing.

einai bootable cd katevazeis to iso kai to kais se ena cd ;)

Δημοσ.

Μηπως εχεις πολλα CRC errors στα incoming πακετα της ADSL οποτε τα αρχεια που κατεβαινουν ειναι corrupt???Κοινως μηπως εχει πολυ θορυβο η γραμμη σου. Για τσεκαρε τα στατιστικα-διαγνωστικα του μοντεμ-ρουτερ που εχεις να δεις αν χανονται πακετα ή αν κατεβαινουν με λαθη!!!!

Δημοσ.

Palia se idia periptosi vrika to provlima se ena apo ta eksis pou prepei kai esi na koitakseis. Kalodio tou diskou (sata i ata - me pithanotero to ata na einai epirepis se tetoia problems) kai ta drivers tou controler tou diskou sou.

An ekanes format ston ena disko eno eixes ton allo sto pc den apokliei tion pithanotita kapoiou iou.Me ton PateB pou eixa kolisei kapoia stigmi ekane jump apo disko se disko katasterfontas ta arxia mou.

An kateuazeis apo torrent einai kai auto mia pithanotita an den einai to arxio 100% completed.

Pantos koita gia ta kalodia kai gia ta drivers tou controler sou.

Δημοσ.

Ρε @asmilon επειδή έχεις μπλέξει μ'ένα βλάκα(εμένα εννο) το έκανα burn to image σε ένα cd.Πώς κάνω boot όταν κάνω restart και μου γράφει για λίγο boot from cd πατάω κουμπιά αλλά τίποτα.

Και @ItsToasted τι εννοείς τα drivers tou controller tou diskou?Να κάνω εννοείςupdate το firmware του?Αν ναι πώς γίνεται αυτό?Αν μπορείς βήμα προς βήμα θα ήμουν υπόχρεος!

Δημοσ.

Το link που σου εδωσα πιο πανω ειναι για ενα συμπιεσμενο αρχειο που εχει μεσα του ενα με καταληξη .iso. Αυτο το αποσυμπιεζεις καπου, ανοιγεις το Nero και ακολουθας τα βηματα στην εικονα πιο κατω:

nero6xr.gif

Αφου επιλεξεις και ανοιξεις το iso με αυτο τον τροπο κανε το burn σε ενα CD και εισαι ετοιμος! Κανεις boot τον υπολογιστη σου απο CD και θα ξεκινησει το memtest86+ :-)

Δημοσ.

Den enow firmware.Kathe kanali diskou, ite afto einai sata ite einai ata exei ena chip gia ton elengxo tou.Px stous sata mborei na einai Promise i Sis ktl.

Mbes sto site tou motherboard sou sta drivers kai tha anaferontai san Sata/Ata controlers ta diathesima drivers. Sinithos tin eggatastasi autwn tin analamvanoun ta windows, merikes fores omos ginete kai stravi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...