Προς το περιεχόμενο

mame-street fighter the movie

COACH1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς κανένα site που να λέει πως γίνονται οι διαφόρες μαγείες,κινήσεις κλπ για το συγκεκριμένο παιχνίδι;Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Πωπω...είχα χρόνια ν'ακούσω την λέξη "μαγεία" για beat 'em up. (όπως πχ. τα "κανονάκια" ή ο Ζαχαρίας) :P

Με κάνει και νιώθω παλιός. :mrgreen:

http://www.gamefaqs.com/coinop/arcade/game/583636.html

Διάλεξε όποιο θες, αν και συνήθως τα μεγαλύτερα τα λένε και καλύτερα. :D

• Moderators
Δημοσ.

Ναι...αφού δεν έχουμε και coin ops πια... :( (αν και τελευταία μας έπιαναν τα οπίσθια :P)

Οι εποχές που καθόμουν κι έβλεπα τύπους που τερμάτιζαν το Wonderboy 2 (αν δεν κάνω λάθος, αυτό ήταν) στην καθισιά τους με ένα τσιγάρο στο στόμα και έβρισκαν όλα τα κολπάκια. Ή στο New Zealand Story και άλλα platform games.

Εγώ έπιανα κάτι Punisher, Double Dragon, WWF, Cadillacs and Dinosaurs, Cabal...

Αχ...εποχές που σου γέμιζαν με ένα χιλιάρικο τα ποτήρια με δεκάρικα..."μικρέ, μπορείς να πας να χαλάσεις? Και λίγο γρήγορα γιατί τελειώνει ο χρόνος!" και ερχόταν το παιδί πίσω με όλα τα λεφτά και δεν φοβόσουν μην στα κλέψει...

Τελευταία πάντως πήγαινα στα ηλεκτρονικά της Τζωρτζ κι έπαιζα Silent Scope 1 και 2. :)

Το Gamefaqs? Έχει για τα πάντα (ε...99% :P) guides κλπ.

Για beat 'em ups και τέτοια, είναι ό,τι πρέπει.

Ή για να βρεις κάτι κουλά μυστικά για καμμένα παιχνίδια. πχ. Final Fantasy τάδε. ;)

Δημοσ.

Παιδιά,στο κατάστημα που παίρνω τα παιχνίδια βρήκα ένα πακέτο με mame games!Κάνει 33€!Δν θυμάμαι πόσα όμως περιέχει μέσα!

Παλία καιγόμουν με αυτά,πήγαινα σε καφετέριες που είχαν κ έπαιζα ώρες,ποοοολλλλλααααααα 50αρια κ 100αρια χαλούσα!

Δημοσ.

COACH1 όλα καλά φιλαράκι, αλλά το Street Fighter The Movie είναι απο τα χειρότερα Street Fighter που έχουν βγεί ποτέ. Δοκίμασε καμία Alpha έκδοση να σου πεταχτούν τα μάτια έξω, αν και για πολλούς το Street Fighter 2 Turbo είναι το απόλυτο, μιας και οι χαρακτήρες που προστέθηκαν στο The New Challengers δεν ενθουσίασαν. Επίσης υπάρχουν κάτι τρελές εκδόσεις (στιλ Virtua Fighter) 3DEX Versions αν θυμάμαι καλά λέγονται, δεν είναι τόσο καλά δουλεμένες συνολικά, αλλά σου δείνουν αυτήν την διαφορετική τριδιάστατη αίσθηση των χαρακτήρων. Είχα φάει τρελό πακέτο με αυτές γιατί δεν μου δούλευε πάντα ο emulator.

xtrmsnpr τα mame ανοίκουν δικαιοματικά σε όλους τους σαλεμένους gamer που κάποτε κατέθεταν όλο τους το χαρτζιλίκι στα μπλιμπλίκια. Απλά κάποια μαγαζιά, εκμεταλεύονται το γεγονός ότι κάποιοι δεν έχουν πρόσβαση σε broadband συνδέσεις και... τους τα πουλάνε. Μην πιστέψεις κανένα όταν θα σου πει ότι τα έχει ΟΛΑ, στην καλύτερη περίπτωση έχει όλα τα roms που αντιστοιχούν μέχρι κάποια συγκεκριμένη έκδοση του emulator mame.

street fighter rules.-

• Moderators
Δημοσ.

Και τα Street Fighter 3 (ναι, είχαν βγει 3 Street Fighter 3 :P), είχαν φάση, ειδικά λόγω animation αλλά κρίμα που είχαν μόνο λίγους από τους παλιούς...

Δημοσ.
COACH1 όλα καλά φιλαράκι' date=' αλλά το Street Fighter The Movie είναι απο τα χειρότερα Street Fighter που έχουν βγεί ποτέ. Δοκίμασε καμία Alpha έκδοση να σου πεταχτούν τα μάτια έξω, αν και για πολλούς το Street Fighter 2 Turbo είναι το απόλυτο, μιας και οι χαρακτήρες που προστέθηκαν στο The New Challengers δεν ενθουσίασαν. Επίσης υπάρχουν κάτι τρελές εκδόσεις (στιλ Virtua Fighter) 3DEX Versions αν θυμάμαι καλά λέγονται, δεν είναι τόσο καλά δουλεμένες συνολικά, αλλά σου δείνουν αυτήν την διαφορετική τριδιάστατη αίσθηση των χαρακτήρων. Είχα φάει τρελό πακέτο με αυτές γιατί δεν μου δούλευε πάντα ο emulator.

street fighter rules.-[/quote']

Το ξέρω!Και εγώ καθόλου δεν το έπαιζα και αν θυμάμαι καλά δεν είχε πιάσει και πολύ στις καφετέριες κλπ!Απλά 2 φιλαράκια μου έχουν κολλήσει τρελά που τους έδωσα κάτι mame και έχω βρει τον μπελά μου σχετικά με το ποιος είναι καλύτερος κλπ και να τους δώσω αυτά να ησυχάσω!.Ευχαριστώ για το site πολύ καλό πράγματι!

Δημοσ.

Φίλε COACH1,ναι ότι ανήκουν στους τΡεΛοΥς οεοε gamers,σωστός!

Παιχνίδι είναι κανονικά κ περιλαμβάνει 14 τίτλους με mames!

Όχι ότι είναι τπτ κόπια κ υπάρχει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...