Προς το περιεχόμενο

Οδηγιες - Συμβουλες για Data Recovery

skevo_kos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθωντας να εγκαταστησω ενα νεο σκληρο, εσβησα κατα λάθος το σκληρο που εχω αποθηκευμενα ολα τα αρχεια μου (συγκεκριμενα εσβησα το RAID απο το BIOS)...μιλαμε 152 GB σημαντικα αρχεια. Στο Disc Managenent τώρα φαίνεται ο δίσκος με τα 152 GB του αλλά ως unallocated.

Χρησιμοποιησα λοιπον το Easy Recovery Pro αλλα αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα: Οταν κανω Advanced Recovery με simple scan και σύστημα αρχείων NTFS μου βρίσκει το δίσκο με cluster size 4096 byte, αλλα στο recovery μου ανακτα περιπου τα μισα αρχεια...Σκεφτηκα να κάνω advanced scan με cluster size 2096 byte αλλα δεν εγινε τιποτα

Μετα απο search ειδα πληθώρα παρόμοιων προγραμμάτων, αλλα ακόμα δεν εχω προλάβει να τα χρησιμοποιήσω

Καμια ιδεα για το Easy Recovery???

Ξεχασα να πω, οτι ο σκληρος μετα το ατυχές συμβαν παρέμεινε αθικτος. Επομένως ολα τα αρχεια πρεπει να βρισκονται εκει...

Δημοσ.

To File Scavenger το δοκιμασα αλλα δεν καταφερα και πολλα. Τωρα δουλευω το GetDataBack for NTFS το οποιο δειχνει οτι εχει βρει και τα 152 GB. Θα περιμενω να τελειωσει η ανακτηση και να τσεκαρω...

Απο οτι φαινεται τα πραγματα πανε καλα

Δημοσ.

To σπαστικό σε τέτοιες περιπτώσεις ειναι οτι τα ανακτημένα αρχεία έχουν generic filename του στυλ file0001.*... Αν έχεις jpegs, mp3s κ.λ.π. ειναι πακέτο να κάθεσαι να βρίσκεις τι ειναι το κάθε ένα...

Καλό κουράγιο φίλε skevo_kos...

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για την ολη βοηθεια!

Τελικα ολα λυθηκαν με το GetDataBack for NTFS. Επανεφερε ολα τα αρχεια και μαλιστα με τα κανονικα filename τους.

Για την ιστορια, απο τα 3 προγραμματα που χρησιμοποιησα αντιμετωπισα τα εξης:

-Easy Recovery Pro: Βρηκε τα μισα αρχεια (ποτε δεν καταλαβα το γιατι...)

-File Scavenger: Βρηκε ολα τα αρχεια αλλα με διαφορετικα filenames

-GetDataBack: Βρηκε ολα τα αρχεια με τα κανονικα filenames!!!

Τελικα σε τετοιες περιπτωσεις εκτος απο ψυχραιμια, η λυση ειναι να δοκιμαζεις περισσοτερα του ενος προγραμματα. Καπου θα βρεθει η λυση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...